A-Insinöörit – Yhdessä rakennettu yritys

A-Insinöörit on ennakkoluuloton rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitalo, joka auttaa asiakkaitaan onnistumaan rakentamisen haastavissa ja valtakunnallisesti merkittävissä rakennushankkeissa. A-Insinöörien palveluntarjonta on monipuolinen aina uusien kohteiden suunnittelusta vanhojen korjaamiseen, asiantuntijapalveluihin sekä tutkimus- ja kehityspalveluihin. A-Insinööreillä asiat tehdään yhdessä ja paremmin, ja samalla haastetaan koko alaa uudistumaan. Samalla se on kuitenkin ihmisen mittainen insinööritoimisto, jossa inhimillisyys, avoimuus ja toisesta huolehtiminen nousevat toiminnan keskiöön.

Rohkeasti parempaa rakentamista – yhdessä

A-Insinööreillä työskentelee yli 770 hengen luova ja luotettu asiantuntijajoukko rakennuttamisen, rakennesuunnittelun ja yhdyskunta- ja ympäristörakentamisen hankkeissa 12 toimipisteessä Suomessa ja kansainvälisesti.  Suomen vankin projektiosaaminen löytyy A-Insinööreilta, sillä yrityksessä työskentelee 160 rakennushankkeiden johtamisen asiantuntijaa, 400 rakennessuunnittelun asiantuntijaa sekä 200 yhdyskuntasuunnittelun erikoisosaajaa.  Lisää A-Insinöörien tarjoamista palveluista voit lukea täältä.

A-Insinööreilla tehdään monipuolista suunnittelua, mutta ennen kaikkea tavoitteena on olla suunnittelun edelläkävijä. Tästä esimerkkinä on uusin aluevaltaus algoritmiavusteisen suunnittelun parissa. Algoritmeja hyödyntävän suunnittelun avulla operatiivisten työvaiheiden tekeminen helpottuu tehostaen toimintaa ja vapauttaen suunnittelijoiden aikaa ongelmanratkaisuun sekä luovaan suunnittelutyöhön. Algoritmiavusteinen suunnittelu näkyy myös asiakkaille monipuolisena palvelupalettina: Esimerkiksi Jätkäsaaren Roual Park Arenan sylinterinmuotoinen parkkihalli on rakennettu algoritmiavusteista suunnittelua hyödyntäen. Lisää algoritmiavusteisesta suunnittelusta voit lukea A-Insinöörien blogista. 

Algoritmiavusteisen suunnittelun lisäksi A-Insinöörien projektit ovat moninaisia ja menestyksekkäitä. Esimerkiksi A-Insinöörien suunnittelema 14-kerroksinen Joensuun Lighthouse palkittiin vuoden 2019 Puupalkinnolla. Tämä Suomen korkein puukerrostalo oli rakennusteknisesti poikkeuksellisen vaativa projekti. Kerrostaloa pidetään uraauurtavana ja myös kansainvälisesti mielenkiintoisena esimerkkinä puurakentamisesta. A-Insinöörit ovat mukana myös Suomen merkittävimmissä sairaalahankkeissa. Heidän kädenjälkensä näkyy muun muassa Kuopion Yliopistollisen sairaalan Uusi Sydän -uudistushankkeessa, Pulun yliopistollisen sairaalan uudistuksessa sekä Laakson sairaalan ja Siltasairaalan hankkeissa Helsingissä.

 

Ihmisen mittainen insinööritoimisto

A-Insinöörien osaamisen kirjo on laaja ja yrityksestä löytyy vahvaa suunnitteluosaamista. Huippuosaamisen lisäksi A-Insinöörit ovat onnistuneet säilyttämään matalan hierarkian sekä avoimen ja huomioonottavan yrityskulttuurin. Ihmisläheisyys on tärkeää ja yrityksen arvot näkyvät arjessa: yhdessä ja paremmin. A-Insinöörien kulttuuriin kuuluvat esimerkiksi päivittäiset yhteiset aamiaiset, joiden äärelle rauhoitutaan vaihtamaan kuulumisia, luomaan yhteishenkeä sekä jakamaan ideoita.

Yhteinen tekeminen ja avoin yrityskulttuuri ovat näkyneet myös henkilöstötyytyväisyyskyselyissä positiivisesti. A-Insinööreillä henkilöstöäkuunnellaan ja palautetta kerätään säännöllisesti niin työntekijöiltä kuin asiakkailtakin,jonkaseurauksenaajattelumalli“​Voisikotätäkehittäätaitehdäparemmin?” on iskostunut jokaisen työntekijän mieleen jatyöskentelytapoihin. Kuka tahansa henkilöstöstä voi antaa palautetta – liittyi se sitten liiketoiminnan kehittämiseen, henkilöstön hyvinvointiintai aamiaistarjontaan – palautteet otetaan huomioon ja käsitellään johtoryhmätasolla.

A-Insinöörien avoin ja toiset huomioonottava yrityskulttuuri, matala hierarkia sekä kehittymismahdollisuudet saivat tunnustusta viime vuonna, kun A-Insinööreille myönnettiin ”Innostavimmat työpaikat” -tunnustus. Kilpailussa tuloksia verrattiin asiantuntijaorganisaatioiden kesken, jossa A-Insinöörien henkilöstötulokset nousivat selvästi yli keskiarvon. Eritoten kiitosta saivat työntekijöiden yksilöllinen huomiointi, valtakunnallisesti merkittävien hankkeiden houkuttelevuus sekä joustavat kehittymismahdollisuudet ja urapolut, joita iso ja monipuolinen yritys työntekijöilleen tarjoaa. A-Insinöörien houkuttelevuutta voisi kuvata seuraavasti: A-Insinööreille hakeudutaan usein hankkeiden vuoksi, mutta yrityskulttuurin ja kehittymismahdollisuuksien vuoksi siellä viihdytään. Kehittymismahdollisuudet eivät suinkaan rajoitu ainoastaan moninaisiin urapolkuihin, vaan A-Insinööreillä pyritään kehittämään koko rakennusalaa. Kehittäminen ja oppiminen ovat toiminnan keskiössä, ja esimerkiksi omassa AI- Akatemiassa pyörii jatkuvasti erilaisia koulutuksia projekteihin ja johtamiseen liittyen.

Jos haluat työskennellä yrityksessä, jossa kokeillaan rohkeasti uusia toimintatapoja ja toimitaan avoimesti yhdessä, katso avoimet työpaikat alta.

Avoimet tehtävät A-Insinööreillä

Ihmisenmittainen insinööritoimisto, A-Insinöörit, etsii suunnitteluyksikön kasvun tueksi useampaa A-luokan rakennesuunnittelijaa Espooseen!

Ihmisenmittainen insinööritoimisto, A-Insinöörit, etsii suunnitteluyksikön kasvun tueksi useampaa A-luokan LVI-suunnittelijaa Espooseen - kenties juuri sinua?

Ihmisenmittainen insinööritoimisto, A-Insinöörit, etsii suunnitteluyksikön kasvun tueksi useampaa A-luokan projektipäällikköä Espooseen!

Ihmisenmittainen insinööritoimisto, A-Insinöörit, etsii asuntorakentamisen suunnitteluyksikön kasvun tueksi A-luokan rakennesuunnittelijaa Tampereelle - kenties juuri sinua?

Ihmisenmittainen insinööritoimisto, A-Insinöörit, etsii asuntorakentamisen suunnitteluyksikön kasvun tueksi A-luokan kokenutta rakennesuunnittelijaa Espooseen - kenties juuri sinua?

Ihmisenmittainen insinööritoimisto, A-Insinöörit, etsii suunnitteluyksikön kasvun tueksi useampaa A-luokan kokenutta rakennesuunnittelijaa Tampereelle - kenties juuri sinua?

Ihmisenmittainen insinööritoimisto, A-Insinöörit, etsii suunnitteluyksikön kasvun tueksi A-luokan rakennusterveysasiantuntijaa tai rakennusterveyden projektipäällikköä Espooseen - kenties juuri sinua?

Ihmisenmittainen insinööritoimisto, A-Insinöörit, etsii suunnitteluyksikön kasvun tueksi A-luokan kokenutta rakennesuunnittelijaa tai projekti-insinööriä Espooseen - kenties juuri sinua?

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen