A-Insinöörit – Yhdessä rakennettu yritys

A-Insinöörit on ennakkoluuloton rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitalo, joka auttaa asiakkaitaan onnistumaan rakentamisen haastavissa ja valtakunnallisesti merkittävissä hankkeissa. A-Insinöörit hallitsevat rakentamisen palvelut uudisrakentamisen suunnittelusta korjaussuunnitteluun, asiantuntijapalveluihin, projektijohtamiseen sekä tutkimukseen ja kehitykseen. A-Insinööreissä asiat tehdään yhdessä ja paremmin, tasavertaisesti ja toisista huolehtien. Samalla haastetaan koko alaa uudistumaan.

Rohkeaa rakentamista

A-Insinööreillä työskentelee yli 800 asiantuntijaa rakennuttamisen, rakennesuunnittelun ja yhdyskunta- ja ympäristörakentamisen hankkeissa, 12 toimipisteessä Suomessa ja kansainvälisesti. Yritys on yksi Suomen suurimpia rakennetekniikan suunnittelutoimistoja, Suomen johtava rakennuttajatoimisto ja usean rakentamisen erityisalueen huippuasiantuntija. Suomen vankin projektikumppani rakentamisen hankkeisiin, myös niihin vaativiin, löytyy A-Insinööreistä! Lisää A-Insinöörien tarjoamista palveluista voit lukea täältä.

A-Insinööreissä tehdään innovatiivista ja huolellista suunnittelua, ja kehitetään alan etunojassa yhteistoiminnallisia hankemuotoja sekä suunnittelun tapoja ja menetelmiä, mm. suunnitteluautomaatiota ja datalähtöistä suunnittelua (data driven design). Esimerkiksi algoritmeihin nojaavan suunnittelun avulla operatiivisten työvaiheiden tekeminen helpottuu ja vapauttaa suunnittelijoiden aikaa arvokkaampaan: ongelmanratkaisuun, konseptien jalostamiseen ja luovaan suunnittelutyöhön. Muun muassa Helsingin Jätkäsaareen rakenteilla olevan Royal Park,  sylinterinmuotoinen parkkihalli, on suunniteltu algoritmiavusteisia menetelmiä hyödyntäen. Lisää algoritmiavusteisesta suunnittelusta voit lukea A-Insinöörien blogista.

A-Insinöörit on saanut tunnustusta monista huippuprojekteistaan, allianssiosaamisestaan, innovatiivisesta suunnittelusta ja uusista keksinnöistä. Tuoreimpana esimerkkinä monista A-Insinöörien suunnittelma Joensuun Lighthouse palkittiin vuonna 2019 parhaana puurakennuskohteena sekä uraaurtavimpana insinööritaidonnäytteenä. Lighthouse on 14-kerroksinen Suomen korkein puukerrostalo, joka oli rakennusteknisesti poikkeuksellisen vaativa projekti. Tutustu tarkemmin A-Insinöörien kädenjälkeen.

Joensuun Lighthouse on yksi A-Insinöörien komeimmista taidonnäytteistä.

Ihmisen mittainen insinööritoimisto

Vaativista hankkeista ja ison yrityksen koosta huolimatta A-Insinöörit on onnistunut säilyttämään tasavertaisen, välittömän ja toiset huomioivan yrityskulttuurin. Arvo, yhdessä ja paremmin, elää arjessa, muun muassa  päivittäisellä aamiaisella, jonka äärelle rauhoitutaan vaihtamaan kuulumisia sekä jakamaan ideoita. Jokaisen työntekijän arvostamista, hyvinvoinnista huolehtimista sekä me-henkeä kiitetään säännönmukaisesti myös henkilöstötyytyväisyyskyselyissä.

A-Insinööreissä henkilöstöä kuunnellaan ja palautetta kerätään säännöllisesti, osallistavista excellence-ryhmistä kuukausittaisiin kyselyihin. Työn, työyhteisön, työntekijän ja ammatillisen osaamisen jatkuvaan kehittämiseen kannustetaan kaikkia niin A-Insinöörien työkulttuurin kun erilaisten toimintatapojen ja työkalujen kautta. 

A-Insinöörien toiset huomioonottava yrityskulttuuri, matala hierarkia sekä kehittymismahdollisuudet saivat tunnustusta viime vuonna, kun A-insinööreille myönnettiin henkilöstötutkimuksen nojalla ”Vuoden innostavin työpaikka” -tunnustus. A-Insinöörien työyhteisön valteiksi nousivat erityisesti työntekijöiden yksilöllinen huomioiminen, valtakunnallisesti merkittävien hankkeiden houkuttelevuus sekä joustavat kehittymismahdollisuudet ja urapolut.  

Jos haluat työskennellä yhteisössä, jossa kokeillaan rohkeasti uusia toimintatapoja ja toimitaan ketterästi yhdessä, katso avoimet työpaikat alta.

Avoimet tehtävät A-Insinööreillä

Ihmisenmittainen insinööritoimisto, A-Insinöörit, etsii suunnitteluyksikön kasvun tueksi kokenutta rakennesuunnittelijaa tai rakennesuunnittelun projekti-insinööriä Tampereelle - kenties juuri sinua?

Ihmisenmittainen insinööritoimisto, A-Insinöörit, etsii suunnitteluyksikön kasvun tueksi useampaa kokenutta rakennesuunnittelijaa (1-2 paikkaa) Tampereelle - kenties juuri sinua?

Ihmisenmittainen insinööritoimisto, A-Insinöörit, etsii suunnitteluyksikön kasvun tueksi kokenutta rakennesuunnittelijaa Poriin - kenties juuri sinua?

Ihmisenmittainen insinööritoimisto, A-Insinöörit, etsii suunnitteluyksikön kasvun tueksi kokenutta projektipäällikköä Ouluun - kenties juuri sinua?

Ihmisenmittainen insinööritoimisto, A-Insinöörit, etsii suunnitteluyksikön kasvun tueksi kokenutta rakennesuunnittelijaa Ouluun - kenties juuri sinua?

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen