A-Insinöörit – Yhdessä rakennettu yritys

A-Insinöörit on ennakkoluuloton rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitalo, joka auttaa asiakkaitaan onnistumaan rakentamisen haastavissa ja valtakunnallisesti merkittävissä hankkeissa. A-Insinöörit hallitsevat rakentamisen palvelut uudisrakentamisen suunnittelusta korjaussuunnitteluun, asiantuntijapalveluihin, projektijohtamiseen sekä tutkimukseen ja kehitykseen. A-Insinööreissä asiat tehdään yhdessä ja paremmin, tasavertaisesti ja toisista huolehtien. Samalla haastetaan koko alaa uudistumaan.

Rohkeaa rakentamista

A-Insinööreillä työskentelee yli 800 asiantuntijaa rakennuttamisen, rakennesuunnittelun ja yhdyskunta- ja ympäristörakentamisen hankkeissa, 12 toimipisteessä Suomessa ja kansainvälisesti. Yritys on yksi Suomen suurimpia rakennetekniikan suunnittelutoimistoja, Suomen johtava rakennuttajatoimisto ja usean rakentamisen erityisalueen huippuasiantuntija. Tutustu tarkemmin A-Insinöörien kädenjälkeen.

Yritys on alan kehityksen eturintamassa yhteistoiminnallisissa hankkeissa sekä suunnittelun tavoissa ja menetelmissä. Esimerkiksi datalähtöisen ja algoritmeihin nojaavan suunnittelun (data driven design) avulla operatiivisten työvaiheiden tekeminen helpottuu ja vapauttaa suunnittelijoiden aikaa arvokkaampaan: ongelmanratkaisuun, konseptien jalostamiseen ja luovaan suunnittelutyöhön.

A-Insinöörit on saanut tunnustusta monista huippuprojekteistaan. Alla olevassa kuvassa komeileva Joensuun Lighthouse voitti vuoden 2019 PuupalkinnonKun puhutaan suuren kokoluokan puurakentamisesta, A-Insinöörit on alan kotimainen edelläkävijä kuten puurakennesuunnittelun kehityspäällikkö Henri Salonen kiteyttää:

“Mahdollisuuksia kokeilla ja toteuttaa villeimpiä ideoita on rajattomasti.”

Lue lisää: Miksi hakea A-Insinööreille puurakennesuunnittelijaksi?

Ihmisen mittainen insinööritoimisto

Vaativista hankkeista ja ison yrityksen koosta huolimatta A-Insinöörit on onnistunut säilyttämään tasavertaisen, välittömän ja toiset huomioivan yrityskulttuurin. Henkilöstötyytyväisyyskyselyissä toistuvaa kiitosta saavat työntekijöiden toisiltaan saama arvostus, hyvinvoinnista huolehtiminen sekä me-henki.

A-Insinöörien yrityskulttuuri, matala hierarkia sekä kehittymismahdollisuudet saivat tunnustusta vuonna 2019, kun yritykselle myönnettiin henkilöstötutkimuksen nojalla ”Vuoden innostavin työpaikka” -palkinto. Työyhteisön valteiksi nousivat:

  • työntekijöiden yksilöllinen huomioiminen
  • valtakunnallisesti merkittävien hankkeiden houkuttelevuus sekä
  • joustavat kehittymismahdollisuudet ja urapolut.

A-Insinöörit etsii puurakennesuunnittelijoita, kenties juuri sinua?

Haluatko työskennellä yhteisössä, jossa kokeillaan rohkeasti uusia toimintatapoja ja toimitaan ketterästi yhdessä? Katso avoimet työpaikat alta!

Avoimet tehtävät A-Insinööreillä

A-Insinöörit etsii nyt puurakennesuunnittelun kasvun tueksi puurakennesuunnittelijaa/-päällikköä Tampereelle!

Haluatko alentaa rakentamisen hiilijalanjälkeä? Ihmisenmittainen insinööritoimisto, A-Insinöörit, etsii puurakennesuunnittelun kasvun tueksi puurakennesuunnittelijaa/-päällikköä Espooseen!

A-Insinöörit etsii puurakennesuunnittelun kasvun tueksi puurakenne- ja elementtisuunnittelijaa Kuopioon - kenties juuri sinua?

A-Insinöörit etsii puurakennesuunnittelun kasvun tueksi puurakennesuunnittelijaa Tampereelle – kenties juuri sinua?

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen