Tervetuloa elämäsi kuumimpaan työhaastatteluun!

Aktia järjesti alkuvuodesta rekrytointitapahtuman Helsingin jäähallissa. Ensi tammikuussa tapahtuma muuttaa kylmästä lämpimään, sillä se järjestetään Salmisaaren liikuntakeskus Biitsissä. Laita siis sandaalit jalkaan ja suuntaa kohti Salmisaarta, +26 asteen lämpöön, valkoiselle hiekalle 16.1.2020! AktiaSummer-rekrytointitapahtuma koostuu workshopeista sekä lyhyestä speed dating -työhaastattelusta. Tapahtuman tarkoituksena on rekrytoida osaavia nuoria kesätöihin sekä IT- että muihin Aktian eri yksiköihin. Sokerina pohjalla hakijoille tarjotaan myös mahdollisuus osallistua Beach Volley -turnaukseen aktialaisia vastaan.

Rohkeasti, Osaavasti ja Yhdessä

Aktia on pieni pankki suurella sydämellä. Sen arvot ovat oikeasti läsnä jokapäiväisessä työssä: rohkeasti, osaavasti ja yhdessä. Aktia tarjoaa laajan valikoiman pankki-, varainhoito- ja vakuutusvälitysratkaisuja Suomen kasvavissa kaupungeissa ja kaikkialla Suomessa digiratkaisujen kanssa. Aktian tapahtuman luonne jo kuitenkin kertoo, että kyse ei ole aivan tavallisesta pankista, jossa istutaan pikkutakit päällä vuoden jokaisena päivänä. Moni Aktialla aloittanut työntekijä onkin ollut yllättynyt siitä, kuinka paljon vastuuta uusille työntekijöille annetaan. Vastuuta jaetaan unohtamatta kuitenkaan työntekijöiden tukemista. Aktialla pääsee mukaan päätöksentekoon sekä kehitysprosesseihin, kunhan vain kertoo ajatuksensa ääneen sekä perustelee omat näkemyksensä. Uudet toimintatavat ovatkin usein löytyneet juuri näin – jonkun tuodessa uuden ajatuksen esille.

Millainen osaaja sopii Aktialle?

Aktiassa etuna on, että myös nuoret työntekijät pääsevät vaikuttamaan päätöksentekoon, eikä kynnystä avun pyytämiseen tai uusien ideoiden ehdottamiseen synny roolista riippumatta. Aktia etsii nyt joukkoonsa nuoria sekä rohkeita osaajia, jotka ovat sekä innokkaita että kehittymishaluisia. Aktia panostaa vahvasti tiimityöskentelyyn sekä arvostaa tiimihenkisyyttä työntekijöissään. Tämä näkyy esimerkiksi tiimien välisenä vapaa-ajanviettona, ja moni onkin löytänyt sydänystäviä työpaikalta.

 

Aktia etsii kesäksi IT-alan osaajia toimimaan nopeasti muuttuvalle finanssisektorille. Osaajia on haussa monipuolisesti erilaisilla taustoilla, sillä värikkäältä sekä monipuoliselta IT:n kentältä tehtäviä löytyy useita. Tulevilta kesätyöntekijöiltä odotetaan hyvää asennetta sekä halua oppia uutta IT-alaan liittyen. Tehtäviä on tarjolla erilaisille taustoille aina ohjelmistokehittäjästä analyytikkoon, joten mikäli omaat sopivaa taustaa tai kiinnostusta IT-alalta, tutustu tarkemmin tarjolla oleviin tehtäviin täältä.

Aktia etsii kesätyöntekijöitä myös muihin yksiköihin. Kesätyöpaikkoja on tarjolla mielenkiintoisissa tiimeissä kuten treasuryn, yritysasiakkuuksien kuin hr:nkin parissa. Kesätyö Aktialla avaa ovet pankkimaailmaan ja lukuisiin erilaisiin työtehtäviin. Erilaisia rooleja löytyy esimerkiksi viestinnän, perintöoikeuden, myynnin, analytiikan kuin KYC-processienkin parista. Tämän lisäksi on tarjolla myös toimistotehtäviä ja asiakaspalvelurooleja eri kaupungeissa. Löydät kaikki Aktian muut työpaikat täältä.

Jos pankkiala kiinnostaa sinua, pidät tiimityöskentelystä ja jaat mielelläsi kehitysideoita eteenpäin, saatat hyvinkin olla etsimämme tyyppi! Lähetä meille CV:si 22.12.2019 mennessä PDF-muodossa ja ala valmistautua elämäsi kuumimpaan haastatteluun. Alta löydät myös kaikki avoimet työpaikat!

Avoimet työpaikat

Aktia etsii parhaillaan useita kesätyöntekijöitä kesäksi 2020 eri tehtäviin!

Aktia etsii kesäksi IT-alan osaajia monipuolisesti erilaisilla taustoilla, sillä värikkäältä sekä monipuoliselta IT:n kentältä tehtäviä löytyy useita. Tehtäviä on tarjolla erilaisille taustoille aina ohjelmistokehittäjästä analyytikkoon!

Lue lisää blogista

Simon Pesola työskentelee ohjelmistokehittäjänä Aktian IT-puolella. IT-puoli on jaettu kahteen osaan, sovellus-, kehitys...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen