Hae AktiaSummer -rekrytointitapahtumaan ja lunasta kesätyöpaikkasi Aktialla!

Ota varaslähtö kohti kesää ja varmista kesätyöpaikkasi finanssialalta jo nyt!

AktiaSummer -rekrytointitapahtuma tulee jälleen, ja tänä vuonna se on täysin virtuaalinen, joten voit osallistua turvallisesti omalta kotikoneelta käsin. Tapahtuman tarkoituksena on löytää Aktian vuoden 2021 kesätyöntekijät sekä tarjota aktialaisille ja kesätyönhakijoille mahdollisuus tutustua toisiinsa rennoissa merkeissä. Pääset tutustumaan talon tavoille ja näyttämään parhaita puoliasi erilaisissa keskusteluissa sekä speed dating -työhaastatteluissa.

Kuinka homma toimii?

Halusimme tehdä hakemisesta mahdollisimman helppoa ja sujuvaa. Lähetä CV:si (kyllä, pelkkä ansioluettelo riittää) aTalentin hakujärjestelmän kautta viimeistään 6.1.2021. Kutsumme potentiaalisimmat hakijat 27.1.2021 järjestettävään virtuaalitapahtumaan. Loppuvaiheen haastattelut tehdään tapahtuman jälkeen Aktialla.

Miksi Aktia?

Aktialla aloittavat kesätyöntekijät yllättyvät usein positiivisesti luottamuksesta, jota heille annetaan ensimmäisistä päivistä lähtien. Kynnystä avun pyytämiseen tai uusien ideoiden pitchaukseen ei ole, vaan kaikkien — myös kesätyöntekijöiden — ideoita kuunnellaan. Moni jatkaakin kesän jälkeen osa-aikaisena. Aktia on työnantajana joustava tuntien suhteen, joten töitä voi tehdä helposti opintojen ohessa.

Kesäksi 2021 on tarjolla useita mielenkiintoisia rooleja vaihtelevissa tiimeissä.

Lue Aktiasta työnantajana:

Sovinko minä Aktialle?

Oman tiimin päätöksentekoon ja kehitystyöhön otetaan mukaan, kunhan kertoo rohkeasti näkemyksensä. Vastuuta ei kuitenkaan tarvitse kantaa yksin. Saat tueksi Aktian ammattilaiset, jotka auttavat sinua kehittämään taitojasi. Älä siis huoli, vaikket olisi oman alasi superstara heti aluksi, Aktialla menestyt rohkeudella, oma-aloitteisuudella ja halulla kehittyä!

Miltä kuulostaa?

Jos haluat osaksi mahtavaa työyhteisöä ja tuot mukanasi intoa sekä energiaa uuden ideointiin, Aktia on kuin sinulle tehty kesätyöpaikka! Katso alta kaikki avoimet paikat ja hae lähettämällä meille CV:si 6.1.2021 mennessä.

Avoimet työpaikat

Aktia etsii useita kesätyöntekijöitä kesälle 2021! Tarjolla on rooleja mm. tietoturvallisuudesta ja business-analytiikasta kiinnostuneille.

Aktia is looking for IT talents from various backgrounds for summer traineeships in 2021! All of Aktia's IT summer jobs are located in the center of Helsinki.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen