Pinus: Asiantuntijamyyjä (2kpl)

Vakituinen

Täysipäiväinen

Opintojen loppuvaihe - työelämässä

Vantaa

Neuvoteltavissa, mahdollisimman pian

21.02.2018

Työpaikan kuvaus:

Pinus on kotimaisessa yksityisomistuksessa, nykyisellä nimellään jo yli kymmenen vuotta toiminut, kokonaisvaltaisten ICT-ratkaisujen ja toimivien työympäristöjen asiantuntija. Olemme asiantuntijoita yritysten ICT-infrastruktuurien hallinnassa sekä kehittämisessä ja toimimme digitaalisen muutoshallinnan mentoreina. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintaa kokonaisvaltaisella tavalla, jotta asiakas voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa. 

Pinus etsii tehokkaita ja tulosorientoituneita asiantuntijamyyjiä ICT-ratkaisujen ja digitaalisten toimintojen pariin.  Asiantuntijamyyjänä päiväsi koostuvat asiakkuuksien hallinnasta. Hallitset jo olemassa olevia asiakkuuksia, mutta tehtävänäsi on myös uusien asiakkuuksien löytäminen. Käyt asiakastapaamisissa ympäri pääkaupunkiseutua. Myyntityötä ja asiakkuuksien hallintaa pääset tekemään suunnitelmallisesti ja järjestelmällisesti modernien myyntityötä helpottavien sähköisten työkalujen avulla. Tietotaito Pinuksen palveluista tulee olemaan myös yksi tärkeimmistä työkaluistasi ja saat siihen kattavan koulutuksen. Saat työssä menestymisen ja osaamisesi kehittymisen varmistamiseksi jatkuvaa sparrausta ja koulutusta.

Kasvumme on tällä hetkellä huimaa ja täten sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan etenemiseesi! Työ on liikkuvaa, joten sinulla tulee olla B-ajokortti sekä oma auto. Asiakkaat sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla, mutta välillä olet valmis viettämään reissupäiviä myös muualla Suomessa. Toimistopäiviäkin mahtuu mukaan ja ne vietät uudistetuissa toimitiloissamme Vantaalla.

Hakijalta edellytämme:

 • Vahvaa myyntihenkisyyttä, aiempi myyntikokemus nähdään etuna.
 • Loistavia vuorovaikutustaitoja: et pelkää puhelinta ja nautit aidosti asiakkaiden kanssa kommunikoinnista ja haluat luoda ja ylläpitää pitkäaikaisia asiakassuhteita.
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito nähdään etuna.

Miksi Pinus?

 • Tarjoamme pitkäaikaisen ja kehittymisen mahdollistavan urapolun pitkäjänteiselle tuloksentekijälle
 • Erinomaiset työvälineet sekä uudistetut toimitilat
 • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ripeästi ja vaikuttaa omaan työnkuvaasi
 • Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan tulotasoosi

Kiinnostuitko? Hienoa! Lähetä hakemuksesi ja CV:si mielellään pdf-muodossa heti tai viimeistään 21.2.18 tänne: https://apply.atalent.fi/pinus-asiantuntijamyyja-2kpl-2-2018. Huomioithan, että potentiaalisten hakijoiden kanssa saatetaan edetä jo hakuajalla, joten toimi heti!

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Cécil Fagerström (cecil.fagerstrom@atalent.fi, 050 505 3170). Pinukseen pääset tutustumaan lisää täältä: https://www.pinus.fi/fi.


Tyytyväisiä asiakkaitamme

Asiakkaidemme kokemuksia

 • "At DealDash we pride ourselves on giving young talent the opportunity to grow and expand their knowledge and skills. As such, we have found aTalent to be a great partner, that through their networks amongst students and recently graduated professionals, has been able to identify the type of talent we are looking for." John Nylund, Talent Acquisition Manager, DealDash
 • "Prosessi oli mahtavasti hoidettu ja esikarsinnan läpäisseet kandidaatit todella kovatasoisia" Elina Salminen, HR Manager, BearingPoint
 • "aTalent matches us with the young talent that we need. Process runs smoothly and provides us with the wanted results!" Iina Näsman, HR Specialist, SEB
 • "Customer Support Specialistien hakuprosessi suoritettiin nopeasti – yhdessä viikonlopussa!" Asiakaspalvelutiimin esimies, Rovio
mautic is open source marketing automation