Mediapool: (Junior) Web Developer

Vakituinen

Täysipäiväinen, mahdollisuus myös osa-aikaisuuteen (noin 30h/vko)

Opintojen loppuvaihe - valmistunut

Porvoonkatu, Helsinki

Sopimuksen mukaan

20.05.2018

Työpaikan kuvaus:

Mediapool on digitaalinen suunnittelutoimisto Helsingistä. Suunnittelemme ja toteutamme räätälöityjä verkkosivustoja, verkkokauppoja ja tietojärjestelmiä asiakkaillemme. Suunnittelun lähtökohtana meillä on laadukkaat sisällöt ja interaktiiviset käyttöliittymät. Osaamisemme ulottuu myös markkinointiautomaation sekä sisältömarkkinoinnin alueelle.

 

Mediapool etsii uransa alkuvaiheessa olevaa Web Developeria vahvistamaan ohjelmointitiimiään. Olemme erikoistuneet suunnittelemaan ja tuottamaan asiakkaillemme moderneja ja raikkaita verkkopalveluita sekä helppokäyttöisiä käyttöliittymiä. Projektimme vaihtelevat pienistä kampanjasivustoista laajempiin digitaalisiin järjestelmiin.

Valtaosa toteuttamistamme verkkosivustoista pyörii WordPressin päällä. Suunnittelemme käyttöliittymät aina asiakkaan sisältöjen ja tarpeiden pohjalta. Uskomme tarinankerronnan voimaan digitaalisten palveluiden tuottamisessa ja tarjoammekin asiakkaillemme yksilöllistä palvelua vastaten juuri heidän ja palvelun käyttäjien tarpeisiin.

Web Developerin roolissa pääset ottamaan vastuuta projekteistamme, aina suunnitteluvaiheesta lähtien toteutukseen yhdessä muun tiimimme kanssa. Tulet osallistumaan suunnittelutapaamisiin teknisenä asiantuntijana ja antamaan näkemyksesi teknisistä ratkaisuista asiakkaillemme.

Pääset sisälle rooliisi ja tehtäviisi Lead Developerimme tuella, mutta toivomme että sinulla on motivaatiota ja intoa kehittyä itsenäiseksi asiantuntijaksi nopeallakin tahdilla. Opit avullamme myös parhaimmat menetelmät nykyaikaiseen työnkulkuun, josta on varmasti hyötyä urallasi.

Mikäli opintosi ovat vielä viimeistelyä vailla, niin tarjoamme sinulle myös tarvittaessa mahdollisuuden lopputyön tekemiseen asiakasprojekteihimme liittyen.

Lue lisää meistä ja projekteistamme: http://vierityspalkki.fi/2017/04/21/pieni-digitoimisto-helsingista-mediapool-finland/.

Toivomme sinulta:

 • Aikaisempaa kokemusta WordPressistä
 • HTML-, CSS- ja JavaScript -osaamista
 • Harrastuneisuutta ohjelmoinnin parista
 • Kiinnostusta moderneihin teknologioihin
 • Aktiivista asennetta ja motivaatiota oman osaamisen kehittämiseen
 • Suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

 • Loistavat oppimismahdollisuudet, sekä mahdollisuuden laajentaa osaamista ja kehittyä uralla nopeallakin tahdilla. Meillä saat vastuuta alusta alkaen, juuri sen verran, kuin olet valmis ottamaan!
 • Itse rakentamamme positiivisen ilmapiirin ja modernit työskentelytavat
 • Matalahierarkisen ja pienen työyhteisön, ilman tarpeetonta byrokratiaa. Meillä kaikki pääsevät vaikuttamaan ja esittämään ideoitaan, joista parhaat viedään toteutukseen heti!
 • Reilut lomat sekä järkevä palkka, joka kasvaa osaamisesi myötä
 • Viihtyisän toimiston loistavalla sijainnilla, erinomaisien liikenneyhteyksien ympäröimänä ja hyvien lounaspaikkojen äärellä
 • Apua kohtuuhintaisen vuokra-asunnon löytämiseen Helsingistä, mikäli muutat toiselta paikkakunnalta
 • Taitavan osaajajoukon ympärillesi

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi pdf-tiedostoina mahdollisimman pian, mutta viimeistään 20.05 täällä: https://apply.atalent.fi/mediapool-junior-web-developer-5-2018. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisää Mediapoolista voit lukea täältä: http://www.mediapool.fi/. Lisätietoja työtehtävästä ja hakuprosessista tarjoaa Recruitment Manager Meeri Sarkkinen (+358 50 4350511, meeri.sarkkinen[at]atalent.fi).


Tyytyväisiä asiakkaitamme

Asiakkaidemme kokemuksia

 • "At DealDash we pride ourselves on giving young talent the opportunity to grow and expand their knowledge and skills. As such, we have found aTalent to be a great partner, that through their networks amongst students and recently graduated professionals, has been able to identify the type of talent we are looking for." John Nylund, Talent Acquisition Manager, DealDash
 • "Prosessi oli mahtavasti hoidettu ja esikarsinnan läpäisseet kandidaatit todella kovatasoisia" Elina Salminen, HR Manager, BearingPoint
 • "aTalent matches us with the young talent that we need. Process runs smoothly and provides us with the wanted results!" Iina Näsman, HR Specialist, SEB
 • "Customer Support Specialistien hakuprosessi suoritettiin nopeasti – yhdessä viikonlopussa!" Asiakaspalvelutiimin esimies, Rovio
mautic is open source marketing automation