AX-Suunnittelu – tavallista terävämpi insinööritoimisto

Haluatko kehittyä ja edetä urallasi teknisen suunnittelun aitiopaikalla? AX-Suunnittelussa pääset alan huippuosaamisen ja ketterän palvelun kärkeen. Tutustu tavallista terävämpään insinööritoimistoon ja nappaa avoimista työpaikoista omasi.

AX-Suunnittelu on teknisen alan suunnittelu- ja konsulttitoimisto, joka tarjoaa yksilöllistä palvelua, tehokkuutta ja ongelmien ratkaisua asiakkaidensa vaativimpiinkin kohteisiin. Monipuoliset taloteknisen suunnittelun palvelumme sisältävät mm. LVI-, sähkö-, rakennusautomaatio- ja jäähdytystekniikat teollisuuteen ja toimitiloihin.

Ketterän toimintamme ytimessä on vahva kokemus ja osaaminen, joka kattaa myös ympäristötekniikan, energialaitokset, maakaasu- ja kaukolämpöverkostot, prosessisuunnittelun, lämpöpumpputekniikan, mittauspalvelut ja puhdastilat.

Tutustu AX-Suunnittelun arkeen

Projektipäällikkö Jutta Niemelä kertoo, miten hän on kehittynyt alansa asiantuntijaksi.

 

Tarjolla motivoivaa ja monipuolista työtä

AX-Suunnittelussa pääset mukaan monipuolisiin ja merkityksellisiin projekteihin. Varmistamme tilojen ja tekniikan toimivuutta, turvallisuutta sekä kustannus- ja energiatehokkuutta useissa erilaisissa julkisrakennuksissa, tuotantolaitoksissa sekä erikoiskohteissa.

Saat meillä työkavereiksesi useiden tekniikanalojen huippuosaajia. Teemme töitä avoimella tiimihengellä, jakaen toisillemme joustavasti omaa kokemustamme ja asiantuntemustamme. Siten sinunkin tietosi ja taitosi laajenevat helposti myös oman ydinalasi ulkopuolelle.

Liity reilun pelin ammattilaisjoukkueeseen

AX-Suunnittelu on teknisesti terävä, mutta samalla inhimillinen ja tasa-arvoinen työntekijäjohtoinen työpaikka. Uskomme joukkueena reiluun yhteispeliin, mutta huipputuloksiin tarvitaan myös itsenäisiä yksilösuorituksia. Siksi teemme töitä kannustavassa ilmapiirissä, jossa jokainen saa olla vapaasti oma ainutlaatuinen persoonansa. Ja siksi meillä viihdytään yleensä pitkään.

Meillä pääset käyttämään ja jalostamaan osaamistasi kokeneiden ja asiantuntevien työkavereiden rinnalla. Laatu syntyy tekijöistä, joten pidämme hyvää huolta jokaisesta työntekijästä ja hänen kehittymisestään. Myös sinusta.

Tartu tilaisuuteen ja nappaa itsellesi huippuduuni

Kiinnostaisiko uusi työpaikka monipuolisten suunnitteluprojektien parissa, inhimillisen innostavassa ilmapiirissä? Alla näet AX-Suunnittelun avoimet työpaikat. Valitse mieleisesi ja klikkaa urallasi eteenpäin.

Avoimet työpaikat

AX-Suunnittelu

AX-Suunnittelu etsii projektinhoitotaitoista turvallisuustekniikan suunnittelijaa – tai jopa jo valmista projektipäällikköä – osaksi ympäristö- ja turvallisuustekniikan kymmenen hengen tiimiä Tampereelle.

AX-Suunnittelu

AX-Suunnittelu etsii eteenpäinkatsovaa rakennusautomaatiosuunnittelijaa osaksi rakennusautomaatiotiimiä Tampereelle.

AX-Suunnittelu

AX-Suunnittelu etsii oma-aloitteista teollisuusautomaatiosuunnittelijaa suunnittelu- ja käyttöönottotehtäviin koti- ja ulkomaisiin projekteihin Tampereelle.

AX-Suunnittelu

AX-Suunnittelu etsii ympäristötekniikan suunnittelijaa osaksi ympäristö- ja turvallisuustekniikan parinkymmenen hengen tiimiä Tampereelle.

AX-Suunnittelu

AX-Suunnittelu etsii prosessisuunnittelijaa – kenties tulevaisuuden prosessisuunnittelun projektipäällikköä – osaksi kymmenhenkistä prosessisuunnittelun tiimiä Tampereelle.

AX-Suunnittelu

AX-Suunnittelu etsii projektipäällikköä osaksi sähkösuunnittelun parinkymmenen hengen tiimiä Tampereelle.

AX-Suunnittelu

AX-Suunnittelu etsii kehittymis- ja kehittämishaluisia LVI-suunnittelijoita – niin uransa alkuvaiheessa olevia kuin myös kokeneempia projektinhoitotaitoisia suunnittelijoita – osaksi noin neljänkymmenen hengen LVI-suunnittelun tiimiä Tampereelle.

AX-Suunnittelu

AX-Suunnittelu etsii useampaa sähkösuunnittelijaa – niin uransa alkuvaiheen kuin myös kokeneempia projektinhoitotaitoisia suunnittelijoita – osaksi parinkymmenen hengen sähkösuunnittelun tiimiä Tampereelle.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen