Account Manageriksi aTalentille? Lue, miltä ohituskaistalla tuntuu ja hae mukaan!

17.03.2017 | Salla Jortikka | 4 min luettava

Account Managerina työskentelevä Salla liittyi aTalentin remmiin elokuussa 2016. Aikaisempaa myyntikokemusta hän oli kerryttänyt muun muassa promotöiden sekä myynnillisen asiakaspalvelun tehtävissä. Tässä blogitekstissä Salla avaa hieman myynnin ammattilaisen sielunmaisemaa aTalentin kelkassa.

Taustani

Alun perin kiinnostus taloutta ja yhteiskunnallisia asioita kohtaan synnytti kipinän, jonka ansiosta päädyin lukion jälkeen kauppatieteiden opintojen pariin Oulun Yliopiston kauppakorkeakouluun. Oulusta valmistuin kauppatieteiden maisteriksi joulun alla 2015. Yliopistoaikanani haalin opintoja kasaan niin johtamisesta, markkinoinnista, psykologiasta, juridiikasta kuin kansantaloustieteestäkin. Kiinnostukseni ovat aina kohdistuneet laajalle, mutta yhteisenä nimittäjänä asioille, joista opiskeluaikana inspiroiduin oli kiinnostus yksilöitä, organisaatiota ja monia hr-asioita kohtaan. Urasuunnitelmani eivät missään nimessä olleet selkeitä ja vauhtia omalle suunnalleni kävin hakemassa myös oikeustieteen opintojen parista. Kun lopulta päädyin kirjoittamaan graduni työnantajabrändiviestinnästä, huomasin, että olin löytänyt aiheen, josta olin todella liekeissä. Innostus työnantajabrändi- ja rekrytointiasioihin toi minut myös aTalentille.

Ura aTalentilla

Meillä aTalentilla on ihan erityinen yrityskulttuuri ja jengi on todella sitoutunutta ja motivoitunutta. Kliseisesti parasta aTalentilla on siis työkaverit. Täällä tuntee olonsa tervetulleeksi heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Motivoituneista ja hurjan osaavista työkavereista saa myös ammennettua inspiraatiota ja energiaa omaan työhön.

Kysyttäessä, mikä on parasta työssäni Account Managerina, vastaus ei todellakaan ole yksinkertainen. En osaa päättää, kumpi mun työssä on parasta se, että pääsee tapaamaan jatkuvasti erilaisia ihmisiä ja käymään mielenkiintoisia keskusteluja, vai se, että joka päivä oppii jotain uutta ja huomaa oman ajattelun kehittymisen. Ja sitten ne työkaverit.. Työni on todella vaihtelevaa ja ”tyypillistä työpäivää” on mahdoton määritellä. Saan päättää päivieni sisällön suurimmaksi osaksi itse ja töitä teenkin hyvin vaihtelevasti toimistolta, junasta, kotisohvalta ja asiakkaiden luota käsin. Usein päiväni pitävät kuitenkin sisällään erilaisia tapaamisia, uusien ja vanhojen asiakkaiden kontaktointia, maileihin vastailua, sopimusasioiden pyörittelyä ja suunnittelutyötä.

Millaiselle tyypille aTalent on ihannetyöpaikka?

aTalentilla on tilaa hyvin erilaisille ihmisille! Täällä viihtyäkseen kannattaa kuitenkin osata tai vähintäänkin opetella nauttimaan nopeasta sykkeestä ja jatkuvasta muutoksesta. Tylsistymään toimistolla ei pääse. Idearikkaille ja kehityshaluisille tyypeille täältä löytyy myös paljon, missä olla mukana. Olemme tällä hetkellä vielä suhteellisen pieni, mutta nopeasti kasvava yritys, jossa työskentely on hektistä ja palkitsevaa. On hienoa nähdä, kuinka jengi kasvaa ympärillä ja taloon tulee jatkuvasti uusia tyyppejä uusine ideoineen!

Ennen aTalenttia työskentelin aivan toisen kokoluokan organisaatiossa. Olen ollut todella onnekas siinä, että olen päässyt työskentelemään keskenään erilaisissa työyhteisöissä. Nämä kokemukset antavat kummasti uutta perspektiiviä esimerkiksi asiakkaiden ongelmien ratkomiseen. Olenkin äärimmäisen kiitollinen aiemmille kollegoilleni ja esimiehilleni eväistä, jotka ovat tuoneet minut tähän pisteeseen.

Olisko susta hyppäämään Sallan työkaveriksi? Meidän ovi on aina raollaan hyville tyypeille, joten aina kannattaa ottaa yhteyttä ja kysellä lisää. Ehkä seuraava tarina kertoo just susta 😉

Lisätietoa ja hakuohjeet löydät täältä

Uutta blogissa

aTalentin uudet työntekijät 2020.

Vuoden vaihteessa 2020 myyntitiimimme vahvistui neljällä uudella henkilöllä, kun Besjan, Jesse, Pauliina ja Olli aloittivat tiimissämme. Lisäksi aTalentilla aloitti uusi rekrytointiharjoittelija Iida. Keitä nämä uudet huipputyypit ovat ja miltä heidän ensimmäiset päivät aTalentilla ovat tuntuneet? 

Blogissa Miili Reponen kertoo rekrytoijan työstä sekä omasta urapolustaan aTalent Recruitingilla.

Tässä blogissa Sanni ja Roope kertovat Account Managerin työstä aTalentilla.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen