Case study: Korkia

Julkaistu 25.06.2018

Vuodesta 2015 alkaen aTalent on toiminut Korkian kasvun tukena juniorkonsulttien rekrytoinneissa. Vuokrarekrytointi on joustava ja tehokas tapa rekrytoida uusia juniorkonsultteja projektiluontoisessa liiketoimintaympäristössä.

Korkia mahdollistaa asiakkaidensa kestävän kasvun tuomalla yhteen sijoittamisen ja konsultoinnin maailmat. Korkia syntyi kun finanssipalveluyhtiö Wallstreet ja konsulttiyhtiö Eera yhdistivät voimansa vuonna 2017. Korkian tiimi koostuu yli 70 asiantuntijasta 9 toimipisteessä ja toimintaamme tukee vahva Advisory-verkosto. Korkian palveluita ovat konsultointi, varallisuuden kasvattaminen, kasvuyhtiöiden kehittäminen ja rahoittaminen sekä pääomasijoittaminen.

Kasvua nuorista osaajista

Korkia on markkinamurrosten edelläkävijä – he auttavat kääntämään epävarmuudet kannattavaksi kasvuksi. Esimerkiksi tietotyön automatisoinnin aiheuttama murros tuo uusia mahdollisuuksia, mutta edellyttää myös uudenlaista osaamista työmarkkinoilla.

Vuodesta 2015 alkaen aTalent on toiminut Korkian kasvun tukena juniorkonsulttien rekrytoinneissa. Vuokratyöntekijöiden rekrytointi on Korkialle joustava rekrytointitapa, jota on tehostanut entisestään pitkään kestänyt yhteistyö aTalentin kanssa. Vuokratyöntekijöiden rekrytointi projektiluontoisessa liiketoimintaympäristössä onkin hyvä tapa tasata ruuhkia ja taata toimitusvarmuus.

Tähän mennessä aTalentin kautta Korkialla onkin aloittanut jo parikymmentä tietotyön automatisointiin, ohjelmistorobotiikkaan ja strategiatyöhön erikoistunutta juniorikonsulttia.

Näin Korkian CDO Tomi Torri kiteyttää yhteistyön tulokset:

”aTalentin kautta olemme löytäneet useita nuoria osaajia, jotka ovat kasvaneet Korkiassa tietotyön automatisoinnin asiantuntijoiksi, ja joista moni on löytänyt polkuaan talon sisällä toisissa liikkeenjohdon konsultoinnin ja kehittämisen tehtävissä.”

Ota yhteyttä!

Niklas kertoo mielellään lisää palveluistamme. Ota yhteyttä!

Hyväksyn Tietosuojaselosteen

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen