Digital Illustrated - Digitaalisen transformaation edelläkävijä

Digital Illustrated on organisaationa moderni edelläkävijä, joka toimii kumppanina tukemassa isojen asiakasorganisaatioidensa digitaalisia transformaatioita Microsoft-pilven avulla. Digital Illustrated perustettiin pilvipalveluiden murrosvaiheessa vuonna 2011. Organisaation edelläkävijyys rakentuu vahvalle arvopohjalle ja toimintamallille, joissa korostuvat luottamus, läpinäkyvyys ja itseohjautuvuus. Arvot ja toimintamalli yhdistettynä aktiiviseen asiakasvalintaan, jonka puitteissa Digital Illustrated keskittyy pitkäaikaisiin ja kasvaviin asiakassuhteisiin, on mahdollistanut nopean ja kannattavan kasvun sekä erinomaisen henkilöstötyytyväisyyden.

Digital Illustrated etsii nyt Junior Cloud -kehittäjiä sekä Business Application -konsultteja

Cloud -kehittäjän roolissa pääset edistämään asiakkaiden digitaalista transformaatiota Microsoftin pilviratkaisujen avulla. Aloittaessasi tuet kokeneempia kehittäjiä asiakasprojektien ylläpidossa sekä kehityksessä, ja tavoitteenaasi on päästä projekteihin itsenäisesti mukaan mahdollisimman pian. Kokeneempien kehittäjien tuki on kuitenkin lähellä myös jatkossa. Asiakasprojekteissa pääset jatkokehittämään jo olemassa olevia ratkaisuja sekä luomaan täysin uutta puhtaalta pöydältä. Esimerkkinä Azure-arkkitehtuurin avulla luodusta projektista on yhteistyö KEHA-keskuksen kanssa. Projekti pohjautuu Azure-arkkitehtuuriin, jonka päälle tullaan rakentamaan työvoimavälitykseen sekä työttömyyden laskuun liittyviä palveluita. Pääset lukemaan lisää projektista täältä.  Azure-kehittäjänä työsi koostuvat Azuren konfiguroinnista sekä ohjelmoinnista, käyttäen työkaluinasi esimerkiksi VS Codea, Visual Studioa ja Azure DevOpsia. Tiukkojen vaatimusten sijaan tärkeämpää on oma kiinnostuksesi pilvitoteutuksia kohtaan sekä halu oppia ja kasvaa kehittäjäksi. 

Business Application -konsulttina työskentelet tiiviisti asiakasrajapinnassa: kartoitat asiakkaiden tarpeita ja nykytilannetta, luot etenemissuunnitelmia, esittelet konseptiehdotuksia sekä rakennat uusia ratkaisuja yhteistyössä asiakkaiden ja tiimisi kanssa. Asiakastyön lisäksi tehtäviisi kuuluu käyttöliittymien ja datamallien rakentamista, raporttien tekemistä sekä tukitehtäviä, kuten tikettien käsittelyä. Tehtävä on siis mielenkiintoinen sekä monipuolinen yhdistelmä asiakastyötä ja Power Platform -välineiden hyödyntämistä. Työparinasi sekä tutorinasi projekteissa toimii kokenut konsultti, joka auttaa sinut alkuun tehtävässä. Etsimämme Business Application -konsultti ymmärtää sekä asiakkaan liiketoimintaa että siihen liittyvää dataa. Osaat kuunnella asiakkaidemme tarpeita ja esittää oikeita kysymyksiä saadaksesi tarvitsemasi tiedot. Olet mukana kehittämässä asiakkaalle low-code-sovelluksia, joiden kehittämiseen ei vaadita ohjelmointiosaamista. Microsoft Power Platform -alustaa hyödynnettiin business-transformaatiohankkeessa Outotecin kanssa.  Outotecin perinteinen tuote ja teknologia -liiketoimintamalli muokattiin palvelulähtöiseksi hyödyntäen Microsoft Power Platform -alustaa. Pääset lukemaan lisää hankkeesta täältä.

Mukaan itseohjautuvaan tiimiin?

Toimenkuvat vaativat aidon kiinnostuksen alaan sekä kovan työmoraalin, mutta tarjoavat vastapainoksi ainutlaatuisen yhteishengen sekä vapauden, jotka näkyvät myös työn ohella järjestettävänä vapaa-ajan toimintana. Digital Illustratedin kulttuuri ja työyhteisö ovat merkittävä osa koko organisaatiota. Moderni työyhteisö näkyy erityisesti itseohjautuvissa tiimeissä, jotka toimivat  ilman esimiehiä ja managereita. Tiimeillä on valta päättää täysin omista toimintatavoistaan, rekrytoinneistaan sekä myynnistään. Digital Illustratedin kulttuuri ja työyhteisö ovat merkittävä osa koko organisaatiota. Moderni työyhteisö näkyy erityisesti itseohjautuvissa tiimeissä, jotka toimivat  ilman esimiehiä ja managereita. Tiimeillä on valta päättää täysin omista toimintatavoistaan, rekrytoinneistaan sekä myynnistään. Tämän seurauksena tiimeissä on usein asiantuntijuutta monista erilaisista lähtökohdista.

Täysin itseohjautuvat tiimit saivat alkunsa isojen asiakassuhteiden vahvistuessa, jonka jälkeen tiimit päätettiin rakentaa juuri asiakkuuksien ympärille. Tiimit saattavat olla vastuussa muutamasta suuresta tai useista pienemmistä asiakkuuksista samanaikaisesti. Tiimien itseohjautuvuuden kautta henkilöstöön luotetaan, mikä vuorostaan lisää myös luottamusta työnantajaa kohtaan. Digital Illustratedin työyhteisö on hyvällä hengellä varustettu sekä monipuolinen. Kulttuuri ja itseohjautuvuus nousevat usein positiivisesti esiin myös henkilöstökyselyissä, joissa työtyytyväisyyttä kuvaava eNPS-luku on alalle poikkeuksellisen korkea 80.

Itseohjautuvuus on tällä hetkellä suuri trendi, jonka seurauksena monella yrityksellä on käynnissä liiketoiminnan ketteröittämishankkeita,  tavoittenaan saada toimintamallistaan entistä itseohjautuvampi. DI:llä itseohjautuvuus on kuitenkin ollut jo alusta lähtien tärkeä lähtökohta koko toiminnalle, jonka varaan koko organisaatio on rakennettu. Markkinoiden muutokset mahdollistavat Digital Illustratedin kasvun, jonka seurauksena joukkoon tarvitaan lisää osaajia. Microsoft Power Platform -alusta  on lyhyessä ajassa saavuttanut merkittävän aseman markkinoilla, sillä sen avulla liiketoiminnan sovelluksia voidaan kehittää low-code-toiminnoilla ilman manuaalista koodin kirjoittamista.

Digital Illustrated rekrytoi nyt dataorientoituneita tulevaisuuden osaajia toimimaan kansalaiskehittämisen muutosagentteina sekä liiketoimintasovellusten kehittäjinä. Lisää Junior Cloud -kehittäjän roolista pääset lukemaan täältä.  ja Business Applicant -konsultin roolista täältä.  Löydät myös avoimet työpaikat alta!

Avoimet Työpaikat

Digital Illustrated etsii joukkoonsa kehittymishaluisia ja hyvän asenteen omaavia pilvikehittäjiä mukaan monipuolisiin asiakasprojekteihin!

Digital Illustrated etsii joukkoonsa lahjakkaita sekä kehittymishaluisia Business Application -konsultteja kasvamaan alansa asiantuntijoiksi!

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen