eTasku - Ketterä firma rennolla meiningillä

eTasku on yrityksille ja tilitoimistoille tarkoitettu sähköinen taloushallinnon työkalu. Palvelu on käytössä jo yli 20 000 yrityksessä ja 50% Suomen tilitoimistoista. Näppärien web- ja mobiilisovelluksien avulla yritykset voivat helposti toimittaa kuitit, matkalaskut ja muut yritystoimintaan liittyvät dokumentit sähköisesti kirjanpitoon. eTaskun avulla paperin käyttö, turha skannailu ja mapittaminen on vain muisto – ajansäästön lisäksi eTasku on siis myös ekologinen vaihtoehto.

Full Stack Developer haussa kehitystiimiin!

eTasku etsii nyt seitsemän henkilön kehitystiimiinsa infrasta kiinnostunutta Full Stack Developeria ensisijaisesti kehittämään softaa, joka on rakennettu yrittäjien ja kirjanpitäjien välisen taloushallinnon tueksi. Rooliin kuuluu myös eTaskun oman pilvipalvelinympäristön toimintavarmuudesta vastaaminen. Full Stack Developerin roolissa pääset mukaan eTaskun softan kehitykseen, jossa tärkeimpinä työkaluina toimivat Javascript (React, Redux) ja Python (Django). Tiiviissä tiimissä pääset todellakin kehittämään taitojasi fullstack-hengessä. Aikaisempi kokemus näistä teknologioista luetaankin eduksi. Infra-puolella on käytössä automaattisia konfiguraatio- ja julkaisutyökaluja, kuten Ansible. Tämän lisäksi olisi hienoa, jos et kaihda työskentelyä komentoriviltä käsin.

Sinun ei tarvitse olla vielä full stack -guru, vaan muokkaamme rooliasi tarvittaessa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan joko frontin tai backin suuntaan. Mitä tulee palvelinpuoleen, edellytyksenä ei ole aikaisempi työkokemus, mutta olisi erittäin suotavaa, jos sinulla olisi kokemusta esim. nettisivun pyörittämisestä oman serverisi kautta. Erityisesti arvostamme kokemusta Linux/Ubuntu -ympäristöstä sekä erilaisista CI/CD -työkaluista. Oli kyse sitten koodaamisesta tai infran ylläpidosta, et kuitenkaan missään vaiheessa jää yksin, vaan kokeneemmat koodarimme ja infraspesialistimme tarjoavat sinulle tukea ja mentorointia kokemustasosi mukaisesti.

Kehitystä rohkeasti kokeilemalla

eTaskun kehitysprosessi on Kanban-henkinen eli käytännössä  kevyt ja ketterä malli, jota pyörittää Kanban-taulu. Sovelluksen uudet ominaisuudet ja parannukset tippuvat backlogiin asiakkaiden toiveiden perusteella, minkä jälkeen niitä aletaan työstämään hyvinkin nopeasti. eTaskulla työskennellään käyttäjälähtöisesti, joten softan loppukäyttäjiltä saatu palaute ohjaa toimintaa vahvasti. Työtapaa ohjaa myös vahva testausmentaliteetti – testataan, testataan, testataan, ja joko epäonnistutaan nopeasti tai otetaan viipymättä käyttöön uusi ratkaisu.  Erityisen tärkeää on rohkea kokeileminen ja tätä mentaliteettia sovelletaankin eTaskulla vahvasti.

eTaskun yksi suurimmista ja merkittävimmistä projekteista on ollut automaattinen kuvantunnistus (OCR), joka käynnistyi viime syksynä. Tätäkin projektia lähestyttiin aktiivisen testauksen kautta ja tulokset osoittautuivat paremmiksi kuin hyviksi. Voit lukea lisää projektista täältä.

Kehityspuolella kaikilla on lupa rohkeasti ideoida ja vaikuttaa lopputulokseen, ja toisinaan vaikutteita saadaan muualtakin firman sisältä.  Syksyllä kehitetyn kuvantunnistyökalun (OCR) tuotteistamisprosessi on yksi tulevaisuuden projekteista. eTaskulla kehitetään jatkuvasti uutta, mikä tarjoaa mahdollisuuden nähdä koko  tuotekehitysprosessin kaaren alusta loppuun. 

Matala hierarkia ja rento meininki ovat olennainen osa eTaskun kulttuuria, johon yhteinen ajanvietto lautapeli-iltoineen, urheilumatseineen ja laskettelureissuineen olennaisena kuuluu. Aito halu kehittää itseään ja oppia uutta yhdistää kaikkia eTaskulaisia. Pienessä kehitystiimissä on tärkeää olla oma-aloitteinen ja kantaa vastuualueensa, mutta tästä huolimatta yhteinen sparrailu kuuluu arkeen.

Jos haluat työskennellä uusimpien teknologioiden parissa, sinulla on aito halua kehittyä ja viihdyt rennossa työporukassa, lue lisää avoimista työpaikoista alta.

Avoimet Työpaikat

eTasku etsii palvelinympäristöistä kiinnostunutta Full Stack Developeria Tampereelle! Tehtävä sopii hyvin myös uraansa aloittelevalle tekijälle, joka haluaa kehittää osaamistaan full stack -hengessä, sekä olla apuna varmistamassa yrityksen IT-infran toimintavarmuutta!

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen