eTasku - Ketterä firma rennolla meiningillä

eTasku on yrityksille ja tilitoimistoille tarkoitettu sähköinen taloushallinnon työkalu. Palvelu on käytössä jo yli 20 000 yrityksessä ja 50% Suomen tilitoimistoista. Näppärien web- ja mobiilisovelluksien avulla yritykset voivat helposti toimittaa kuitit, matkalaskut ja muut yritystoimintaan liittyvät dokumentit sähköisesti kirjanpitoon. eTaskun avulla paperin käyttö, turha skannailu ja mapittaminen on vain muisto – ajansäästön lisäksi eTasku on siis myös ekologinen vaihtoehto.

eTasku etsii nyt Mobile Developeria, Infra-Oriented Full Stack Developeria ja Full Stack Developeria kehitystiimiinsä!

Mobile Developerin tehtävässä pääset erikoistumaan Androidiin tai iOSiin oman kiinnostuksesi mukaan. Android-puolella sinulla on jopa mahdollisuus ottaa vastuullesi eTaskun Android-sovelluksen kehitys, mikäli osaamisesi ja motivaatiosi kohtaavat. Kasvuyrityksenä eTaskulla lähtökohtaisesti jaetaan paljon vastuuta, mutta myös tuetaan yksilön henkilökohtaista kehittymistä omien mielenkiinnon kohteidensa mukaan. Mobile Developerin roolissa tärkeimpinä työkaluina ovat Kotlin ja Java tai Swift ja Objective-C. Tässä roolissa pääset kehittämään taitojasi kokonaisvaltaisena mobiilispesialistina.

Infra-Oriented Full Stack Developerina pääset työskentelemään softan kehityksen parissa, mutta myös avustamaan yrityksen oman pilvipalvelinympäristön toimintavarmuudesta vastaamisessa. Kehityspuolella tärkeimpinä työkaluina toimivat Javascript (React, Redux) sekä Python (Django). Infra-puolella käytössä on automaattisia konfiguraatio- ja julkaisutyökaluja, kuten Ansible. 

Full Stack Developerina pääset mukaan eTaskun softan kehitykseen, jossa tärkeimpinä työkaluina toimivat Javascript (React, Redux) ja Python (Django). Tiiviissä tiimissä pääset todellakin kehittämään taitojasi fullstack-hengessä. 

Kehitystä rohkeasti kokeilemalla

eTaskun kehitysprosessi on Kanban-henkinen eli käytännössä  kevyt ja ketterä malli, jota pyörittää Kanban-taulu. Sovelluksen uudet ominaisuudet ja parannukset tippuvat backlogiin asiakkaiden toiveiden perusteella, minkä jälkeen niitä aletaan työstämään hyvinkin nopeasti. eTaskulla työskennellään käyttäjälähtöisesti, joten softan loppukäyttäjiltä saatu palaute ohjaa toimintaa vahvasti. Työtapaa ohjaa myös vahva testausmentaliteetti – testataan, testataan, testataan, ja joko epäonnistutaan nopeasti tai otetaan viipymättä käyttöön uusi ratkaisu.  Erityisen tärkeää on rohkea kokeileminen ja tätä mentaliteettia sovelletaankin eTaskulla vahvasti.

eTaskun yksi suurimmista ja merkittävimmistä projekteista on ollut automaattinen kuvantunnistus (OCR), joka käynnistyi viime syksynä. Tätäkin projektia lähestyttiin aktiivisen testauksen kautta ja tulokset osoittautuivat paremmiksi kuin hyviksi. Voit lukea lisää projektista täältä.

Kehityspuolella kaikilla on lupa rohkeasti ideoida ja vaikuttaa lopputulokseen, ja toisinaan vaikutteita saadaan muualtakin firman sisältä.  Syksyllä kehitetyn kuvantunnistyökalun (OCR) tuotteistamisprosessi on yksi tulevaisuuden projekteista. eTaskulla kehitetään jatkuvasti uutta, mikä tarjoaa mahdollisuuden nähdä koko  tuotekehitysprosessin kaaren alusta loppuun. 

Matala hierarkia ja rento meininki ovat olennainen osa eTaskun kulttuuria, johon yhteinen ajanvietto lautapeli-iltoineen, urheilumatseineen ja laskettelureissuineen olennaisena kuuluu. Aito halu kehittää itseään ja oppia uutta yhdistää kaikkia eTaskulaisia. Pienessä kehitystiimissä on tärkeää olla oma-aloitteinen ja kantaa vastuualueensa, mutta tästä huolimatta yhteinen sparrailu kuuluu arkeen.

Jos haluat työskennellä uusimpien teknologioiden parissa, sinulla on aito halua kehittyä ja viihdyt rennossa työporukassa, lue lisää avoimista työpaikoista alta.

Avoimet Työpaikat

eTasku etsii Mobile Developeria osaksi viiden henkilön kehitystiimiään yrittäjien ja kirjanpitäjien välisen kuittirumban helpottamiseksi heidän rakentamansa softan natiivisovellusten kehitykseen!

eTasku etsii palvelinympäristöistä kiinnostunutta Full Stack Developeria Tampereelle!

Haemme viiden henkilön kehitystiimiimme Full Stack Developeria yrittäjien ja kirjanpitäjien välisen kuittirumban helpottamiseksi rakennetun softamme kehitykseen!

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen