aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

AktiaSummer 2022

On jälleen se aika vuodesta! AktiaSummer -rekrytointitapahtumassa etsimme Aktialle tulevaisuuden osaajia pankki-, finanssi- ja IT rooleihin kesäksi 2022.

Hae mukaan CV:llä

Työhaastattelu: jännitysnäytelmä vai menestystarina?

AktiaSummer 2022 -rekrytointitapahtuma järjestetään tänä vuonna Svenska Teaternissa 25.1.2022 klo 15.00. Tapahtuman tarkoituksena on paitsi tutustua sinuun työnhakijana, myös tarjota sinulle mahdollisuus tutustua aktialaisiin ja muihin hakijoihin – kenties tuleviin työkavereihisi – rennoissa merkeissä.

Tapahtumassa pääset tutustumaan aktialaisiin ja Aktian liiketoimintaan erilaisten keskustelujen ja puheenvuorojen myötä, sekä tietenkin esiintymään eduksesi speed dating -työhaastatteluissa. Sinun ei tarvitse olla oman elämäsi Hollywood-stara menestyäksesi haastatteluissa, kunhan muistat olla oma itsesi!

Hae mukaan pelkällä CV:llä

Hakeminen on superhelppoa. Lähetä CV:si (jep, pelkkä ansioluettelo riittää) aTalentin hakujärjestelmän kautta viimeistään 2.1.2022. Kutsumme potentiaalisimmat hakijat tapahtumaan. Loppuvaiheen haastattelut tehdään tapahtuman jälkeen Aktian tiloissa.

Olen kokenut omat työtehtäväni tosi mielenkiintoisiksi ja ne tukevat opintojani hyvin.

Elina Uotila, Junior System Specialist

Millaista on olla kesätyöntekijä Aktialla?

Vaikka Aktialla työt ovat vastuullisia ja vaativiakin, ei hyvästä fiiliksestä ja yhteishengestä ole tingitty. Tulokkaiden on helppo liittyä jengiin – kuten Junior Business Analyst Elina Uotila ja Junior System Specialist Janne Mustonen kertovat.

Lue Elinan ja Jannen haastattelu

Hyviä syitä hakea Aktialle töihin

Loistavat työkaverit ja tiivis yhteishenki

Meillä kukaan ei jää yksin – kaikki perustuu yhdessä tekemiseen. Työskentelemme yli tiimi- ja organisaatiorajojen, jaamme tietoa ja annamme palautetta. Luotamme toisiimme ja kunnioitamme työkavereitamme. Yhdessä tekeminen luo hyvää mieltä ja iloa, mikä näkyy asiakkaillemme asti.

Mahdollisuus oppia alan huipuilta

Meillä kesätyöntekijät pääsevät tutustumaan ja oppimaan paljon finanssialasta yhdessä alan huippuasiantuntijoiden kanssa. Meillä halukkaat pääsevät kehittymään, joten osaamisesi laajenee joukossamme takuulla. Meiltä rohkeille tekijöille löytyykin aina tilaisuuksia kasvaa ja oppia uutta.

Työt ja opinnot sopivat yhteen

Työnkuvat ovat monipuolisia ja ne sopivat monenlaiseen koulutustaustaan. Aktia on työnantajana joustava tuntien suhteen, joten töitä voi tehdä helposti myös opintojen ohessa. Moni jatkaakin töitä kesän jälkeen osa-aikaisena.

CV kunnossa? Laita hakemusta tulille!