aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

Rocket OfficeAccounting Specialist (2 paikkaa)

Start-upeihin ja kasvuyhtiöihin erikoistunut täyden palvelun taloushallinnon kumppani, Rocket Office etsii nyt kahta kirjanpidon asiantuntijaa osaksi kahdeksan hengen avointa, rentoa ja yhteisöllistä tiimiään! Kirjanpidon asiantuntijana Rocket Officella pääset itse vaikuttamaan omiin työskentelymalleihisi ja voit työskennellä vaikka täysin etänä tai osittain toimistolla joko Turussa tai pääkaupunkiseudulla oman kiinnostuksesi mukaisesti. Pääasiallisena työtehtävänäsi on vastuuasiakkaidesi kirjanpito ja palkanlaskenta, mutta muuttuvat tilanteet ja mielenkiintoiset haasteet kuuluvat myös osaksi eläväistä arkeasi Rocket Officella.

Kirjanpidon asiantuntijana Rocket Officella pääset tutustumaan syvällisesti asiakkaidesi liiketoimintaan ja liittymään myös heidän tiiminsä aidoksi jäseneksi. Huolehdit heidän kuukausittaisesta juoksevasta kirjanpidostaan ja siihen liittyvistä velvoitteista sekä palkanlaskennasta. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu asiakkaidesi taloushallinnon käytäntöjen kehittäminen yhteistyössä heidän kanssaan sekä tilinpäätösten ja veroilmoitusten tekeminen. Kiinnostuksestasi riippuen, on sinulla mahdollisuus päästä mukaan tukemaan heitä myös budjetoinnissa, ennustamisessa ja raportoinnissa. Halutessasi pääset myös kehittämään Rocket Officella käytössä olevia taloushallinnon järjestelmiä.

Olet Rocket Officen etsimä kirjanpidon asiantuntija, mikäli sinulla on jo aikaisempaa kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätösten laatimisesta sekä motivaatiota ja halua olla mukana kehittämässä sekä omaa osaamistasi että Rocketia osana tiimiä. Kirjanpidon asiantuntijana Rocket Officella toimit osana vauhdikasta suomalaista startup maailmaa ja työskentelet erilaisten sidosryhmien kanssa, mikä edellyttää sinulta joustavuutta, erinomaisia kommunikointitaitoja sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa. Rocket Office arvostaa ennen kaikkea avointa, oma-aloitteista ja ratkaisukeskeistä asennetta sekä aitoa halua toimia asiakkaiden kanssa.

Rocket office tarjoaa sinulle:

 • Työpaikan, jossa ymmärretään, että työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara, ja jossa sinua myös kohdellaan sen mukaisesti

 • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi, niin sisäisesti kuin yrittäjiltä lukuisilla eri toimialoilla sekä mahdollisuuden edetä urallasi kohti entistä vastuullisempia ja laajempia taloushallinnon tehtäviä

 • Timanttiset asiakkaat sekä elävän toimintaympäristön nopeasti muuttuvine tilanteineen

 • Innostuneen ja matalahierarkisen tiimin, joka tukee sinua aina kun sitä tarvitset

 • Joustavat työskentelykäytänteet, kuten etätyömahdollisuuden ja liukuvan työajan

 • Mahdollisuuden optioihin/osakkuuteen yhtiöstä

Rocket Office odottaa sinulta:

 • Relevanttia koulutustaustaa, voit olla koulutustaustaltasi esim. tradenomi

 • Aikaisempaa kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätösten laatimisesta

 • Tietoteknistä näppäryyttä, esim. Exceliin ja taloushallinnon erilaisiin järjestelmiin liittyen

 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Lisäksi Rocket Office katsoo eduksi:

 • Motivaation ja halun kehittyä palkanlaskennan ammattilaiseksi / aikaisemman kokemuksen palkanlaskennasta

 • Aikaisemman kokemuksen startupien kirjanpidosta tai muussa kontekstissa esim. kehitysmenojen aktivoinnista, rahoituskierroksista yms.

 • Konsernilaskentaosaamisen sekä tulos- ja kassabudjettien laadintaosaamisen

 • Aikaisemman kokemuksen Business Finland-projektien seurannasta ja raportoinnista

Oletko sinä Rocket Officen etsimä kirjanpidon asiantuntija? Lähetä CV:si sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 4.7. 2022 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Rocket Officesta voit lukea lisää osoitteessa: https://rocketoffice.fi/about/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anni Nurmi (0503042987, anni.nurmi(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Rocket Officen palvelukseen.


Hae nyt

Rocket Office on vuonna 2019 perustettu startupeihin ja kasvuyhtiöihin erikoistunut täyden palvelun taloushallinnon kumppani. Rocket toimii startupien ja kasvuyhtiöiden ulkoistettuna talousosastona ja kasvukumppanina sekä tarjoaa palveluita aina kirjanpidosta talousjohdon palveluihin saakka. Rocket Office ottaa aktiivisen vastuun asiakkaan taloushallinnosta ja vapauttaa näin yrittäjille aikaa olennaiseen, eli liiketoiminnan kehittämiseen. Rocket Officen avoimeen ja tiiviiseen tiimiin kuuluu tällä hetkellä 8 henkilöä ja nyt he etsivät joukkoonsa kahta uutta Kirjanpidon asiantuntijaa kasvunsa tueksi. Voisitko sinä olla toinen heistä?

Accounting Specialist (2 paikkaa)Rocket Office

SijainnitPääkaupunkiseutu, Turku, Etätyö

TyötehtäväUlkoinen laskentatoimi ja kirjanpito

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Vakituinen

Haku päättyy04.07.2022

Hae nyt