Palvelut yrityksille

Trainee-ohjelmat

Trainee-ohjelmat vahvistavat yrityksesi houkuttelevuutta ja kilpailukykyä työmarkkinoilla. Räätälöimme sinulle ohjelmakokonaisuuden, joka innostaa nuoria asiantuntijoita – nyt ja tulevaisuudessa.

Ota yhteyttä
Seuraava palveluHr as a Service

Milloin trainee-ohjelma kannattaa ottaa käyttöön?

Trainee-ohjelma on kannattava investointi, kun haluat kasvattaa hakijamääriä, varmistaa tasaisen hakijavirran tai viestiä yrityksesi rekrytointitarpeista ja vakaudesta. Ohjelma auttaa lisäämään yrityksesi houkuttelevuutta työnantajana, tutustuttamaan ja sitouttamaan nuoria asiantuntijoita sekä tehostamaan tulevia rekrytointiprosesseja.

Tyytyväisiä asikkaitamme

aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva
aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva
aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva
aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva
aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Mikä on trainee-ohjelma?

Trainee-ohjelma on säännöllisesti toteutettu rekrytointimuoto, jossa yritys palkkaa yhden tai useampia nuoria asiantuntijoita töihin 3–12 kuukautta kestäväksi ajanjaksoksi yrityksen eri yksiköihin. Ohjelman aikana yritys ja nuoret pääsevät tutustumaan toisiinsa aidossa työskentely-ympäristössä sekä arvioimaan yhteensopivuuttaan. Pitkän aikavälin tavoitteena on sitouttaa nuoret yritykseen ja työllistää kirkkaimmat tähdet joko jakson päätteeksi tai esimerkiksi heidän valmistuttuaan.

Miten aTalent rakentaa trainee-ohjelman?

Tarpeesta riippuen olemme apuna sekä strategisemmassa henkilöstösuunnittelussa että trainee-ohjelman operatiivisessa toteutuksessa. Varmistamme, että ohjelmakokonaisuus palvelee liiketoiminnallisia tavoitteitasi.

Konseptointi ja koordinointi

Huolehdimme projektin hallinnasta, aikataulutuksesta ja koordinoinnista aina tarpeen kartoituksesta suunnitteluun ja toteutukseen.

Vaikuttava markkinointi

Määrittelemme ohjelman viestintäkonseptin ja ydinviestit, visuaalisen ilmeen, markkinointikampanjan ja landing pagen. Takaamme markkinoinnillamme kattavan näkyvyyden haluamasi kohderyhmän keskuudessa.

Uniikki rekrytointiprosessi

Kartoitamme profiilit ja huolehdimme hakijaviestinnästä aina hakemusten käsittelystä työhaastatteluihin ja valintoihin asti.

Kysy lisää trainee-ohjelmista!

Kerromme mielellämme, miten olemme auttaneet asiakkaitamme trainee-ohjelmien suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Olen työnhakija
Olen työnantaja