aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Case Study

Kaikki referenssit

Aibidia

Monipuolinen rekrytointiyhteistyö tukee jatkuvaa kansainvälistä kasvua – toimeksiantojen onnistumisprosentin pysyessä täydellisessä 100 %.

Yhteistyön lähtötilanne ja tavoite:

Yhteistyön tavoitteena oli löytää rekrytoinnin avulla asiantuntijarooleihin sopivat työntekijät vastaaman kansainvälisesti toimivan kasvuyrityksen  henkilöstötarpeeseen. aTalentin tavoite yhteistyössä on mahdollistaa Aibidialle kasvu löytämällä tehokkaasti oikeat asiantuntijat ja pitämällä aktiivisesti yhteyttä kandidaatteihin, joiden nähdään olevan yritykselle potentiaalisia esimerkiksi 6-12 kk sisällä.

aTalentin toimintamalli ja ratkaisu?

Aibidialle nimettiin asiakkuudenhoitotiimi, joka on suunnitellut ja toteuttanut suorarekrytointeja ja suorahakuja. Samalla räätälöitiin HRaaS-palvelukokonaisuus, jossa ensimmäisenä tavoitteena oli luoda yleinen perehdyttämisprosessi ja tarjota Aibidian uudelle henkilöstölle  erinomainen työntekijäkokemus sopimuksen allekirjoittamisesta ensimmäisiin työssä vietettyihin viikkoihin. Viikottaiset asiakkuudenhoitotapaamiset ovat mahdollistaneet sen, että aTalentin tiimi pystyy konsultoimaan Aibidiaa rekrytointien lisäksi myös laajemmin talenttien houkutteluun ja johtamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Miten rekrytointiyhteistyö on onnistunut?

21kplOnnistunutta rekrytointitoimeksiantoa

100 %Toimeksiantojen onnistumisprosentti

aTalent on onnistunut useamman kuin 20 asiantuntijaprofiilin rekrytoinnissa jossa toimeksiantojen onnistumisprosentti on ollut 100. Profiilit ovat olleet kaikkea junior-tason devaajista vaativan SaaS-myynnin positioihin ja Head of -tason rooleihin.

Top-notch, world-class customer service end-to-end from all involved customer-facing persons. aTalent helped us to staff more than 10 roles in a very short period of time, finding exactly the right candidates and hiring the most talented ones.

Markus Gehrmann, COO

Muutamia rekrytoimiamme asiantuntijarooleja:

aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Kiinnostaisiko teitäkin monipuolinen rekrytointiyhteistyö?

Keskustelemme mielellämme eri vaihtoehdoista ja vastaamme kaikkiin kysymyksiinne. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Olen työnhakija
Olen työnantaja