GRK etsii nyt joukkoonsa uusia rautatiealan ammattilaisia!

Suomessa, Ruotsissa ja Virossa toimiva GRK on suomalainen rakennusalan konserni, jossa työskentelee yli 500 ammattilaista ja liikevaihto vuonna 2018 oli 250 miljoonaa euroa. GRK etsii rautatiealan ammattilaisia kolmeen eri projektikokonaisuuteen, radan projektirakentamiseen, rata- ja turvalaitekunnossapitoon Etelä-Suomeen ja sähköradan kunnossapitoon Itä-Suomeen.

Radan projektirakentamiseen: Työnjohtajia,projektipäälliköitä ja asentajia

Etsimme työnjohtajia ja projektipäälliköitä erityisesti radan päällysrakenneurakoihin sekä asentajia ensi rakennuskaudelle. Työ on liikkuvaa ja työmaat sijaitsevat eri puolilla Suomea. Ensimmäisenä työkohteena toimii jokin GRK:n toimipisteistä. Toivomme työnjohtajilta ja projektipäälliköiltä kokemusta rautatieympäristön työnjohdosta. Asentajilta toivomme aikaisempaa kokemusta sähköradasta,turvalaitteista, ultraäänitarkastuksista, kiskohitsauksesta ja työkoneen tai veturin kuljettamisesta.

Rata- ja turvalaitekunnossapitoon:
Turvalaite- ja rata-asentajia, projektipäälliköitä ja -insinöörejä, työnjohtajia, kiskohitsaajia ja työkoneen kuljettajia

Etsimme projektihenkilöstöä Etelä-Suomen radan kunnossapitoalueelle. Tiimin työtehtäviin kuuluvat radan päällysrakenne- ja turvalaitejärjestelmien tarkastukset, huollot ja viankorjaus. Kenttätyö on pääsääntöisesti yö- ja viikonlopputyötä. Ensimmäisenä työkohteena toimii Helsinki, Riihimäki ja Kerava. Toivomme hakijalta aikaisempaa työkokemusta rautatieympäristöstä sekä työtehtäviin vaadittavia pätevyyksiä. Työt Kuura-allianssissa alkavat keväällä 2020.

Sähköradan kunnossapitoon: Sähköasentajia

Etsimme sähköasentajia sähköradan ja vahvavirtajärjestelmien kunnossapitoon Kouvolan käyttökeskusalueelle. Työ on liikkuvaa ja tehtäviin kuuluu sähkörata- ja vahvavirtajärjestelmien kunnossapito Itä-Suomen alueella. Työhön voi sisältyä työkokemuksen mukaan päivystystä työajan ulkopuolella osana päivystysrinkiä. Ensimmäisenä työkohteena toimii Kouvola. Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta rautatieympäristöstä sekä sähköradan huolloista, sähköalan tutkintoa,junakuljettajan lupakirjaa tai turvalaitepätevyyttä.

Jos kiinnostuksesi heräsi, katso avoimet työpaikat alta. Aloitamme haastattattelut välittömästi, älä siis jahkaile vaan hae jo tänään!

Avoimet Työpaikat

GRK

Etsimme projektipäälliköitä, projekti-insinöörejä ja työmaainsinöörejä Etelä-Suomen kunnossapitoalueelle!

GRK

Etsimme sähköasentajia sähköradan ja vahvavirtajärjestelmien kunnossapitoon Kouvolan käyttökeskusalueelle!

GRK

Etsimme turvalaiteasentajia ja koulutettavia asentajia Etelä-Suomen kunnossapitoalueelle!

GRK

Etsimme työnjohtajia Etelä-Suomen kunnossapitoalueelle!

GRK

Etsimme ratatyöntekijöitä, koneenkuljettajia ja kiskohitsaajia Etelä-Suomen kunnossapitoalueelle!

GRK

Etsimme työnjohtajia ja projektipäälliköitä erityisesti radan päällysrakenneurakoihin sekä asentajia ensi rakennuskaudelle!

GRK

Etsimme mittaustyönjohtajia, mittaajia ja mittausharjoittelijoita radan päällysrakennetöihin, erityisesti Etelä-Suomen kunnossapitoalueelle!

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen