Hartwall Career Brewery 2020

Hartwall Career Brewery on uniikki mahdollisuus startata urasi Suomen virkistävimmässä yrityksessä! Janoatko uuden oppimista ja kattavaa liiketoimintaymmärrystä? Haluatko tarttua heti urasi alussa vastuullisiin tehtäviin alan kiinnostavimpien brändien parissa? Hae mukaan!

Career Brewery on Hartwallin syksyllä 2020 starttaava graduate-ohjelma, johon valitaan kolme vastavalmistunutta tutustumaan juoma-alan saloihin. Ohjelma kestää kaksi vuotta, ja sen aikana työskentelet kahdessa eri tehtävässä. Sen jälkeen tarjoamme vakituisen työsuhteen. Haluamme tarjota mahdollisimman suuret saappaat heti alusta lähtien ja siksi luvassa on vastuullisia työtehtäviä. Helsingin pääkonttorilla työskentelevät kaupallisten toimintojen osaajat, joita tähän ohjelmaan palkataan kaksi. Lahden panimolle tässä ohjelmassa palkataan yksi tuotanto- ja toimitusketjun tehtäviin.

Mitä ohjelma pitää sisällään?

Uskomme, että mahdollisimman laaja osaaminen erilaisista tehtävistä auttaa sinua urallasi, tähtäätpä sitten esimieheksi tai asiantuntijaksi. Kaksi vuotta kestävän ohjelman aikana työskentelet kahdessa eri tehtävässä vuoden kerrallaan tutustuen kahteen eri tiimiin. Ohjelman aikana sinusta kuoriutuu inspiroivan juoma-alan piinkova ammattilainen, jolta löytyy relevantteja taitoja ottaa haltuun suuria kokonaisuuksia kaupallisen alan eri osa-alueilla. Ohjelman jälkeen Hartwall tarjoaa vakituisen työsuhteen sinulle sopivassa tehtävässä pääsääntöisesti samalla paikkakunnalla, jossa aloitit.

Työtehtävien yhdistelmä riippuu valittujen omasta taustasta ja kiinnostuksen kohteista. Myynnissä työnkuvaasi voi kuulua myymäläsuunnittelijan tehtäviä, jolloin pääset käytännössä suunnittelemaan, miltä juomaosasto näyttää tai vaihtoehtoisesti voit toimia monipuolisten kenttämyynnin tehtävien parissa. Voit esimerkiksi vastata panimojuomaosastojen tilanhallinta- ja valikoimasuunnittelusta sekä myyntidatan analysoinnista. Työssäsi pääset pohtimaan, miten kehittää ja hyödyntää dataa entistä tehokkaammin asiakasyhteistyössä, valikoimatyössä ja tilanhallinnassa.

Markkinoinnissa tulet työskentelemään brand managementin parissa ja saat vastuullesi pienemmän brändin kokonaisuuden. Taloushallinnossa pääset työskentelemään muun muassa Hartwallin sisäisen raportoinnin, analyysien ja ydinprosessien kehittämisen parissa. Voit osallistua sisäisen ennustamisprosessin koordinointiin ja työkalujen kehittämiseen liiketoiminnan sujuvuuden ja tehokkuuden parantamiseksi.

Lahden graduatena osallistut muun muassa tuotannon ja materiaalien suunnitteluun sekä -ohjaukseen, kustannuslaskentaan, analysointiin ja raportointiin. Ensimmäisen vuoden jälkeen työnkuvasi vaihtuu ja laajentuu kehittämisen tehtävien pariin. Omat mielenkiinnonkohteesi huomioiden voit päästä tutustumaan pakkausmateriaalien sekä tuotteiden kehittämiseen, teknisempään kehitykseen tai jopa kokonaisvaltaiseen yksikön, prosessin ja tuotannon kehittämiseen.

Urapolullasi sinua tukee lähiesimiehesi lisäksi oma uracoachisi, jonka avulla pääset sparrailemaan, kehittämään itseäsi ja ammattitaitoasi sekä suunnittelemaan urasi seuraavia askelia. Ohjelmaan valitut pääsevät mukaan myös Hartwallin omaan talent-ohjelmaan.

Usein kysyttyä

Kuka voi hakea?
Ohjelma on tarkoitettu korkeakoulutaustaisille osaajille, eli hakea voivat kaikki jo valmistuneet tai valmistumisen kynnyksellä olevat, kunhan paperit ovat taskussa työn alkaessa. Helsingissä tarjolla oleviin paikkoihin on hyötyä kaupallisesta koulutustaustasta, mutta myös muiden alojen tutkinnoilla on mahdollista tulla valituksi. Lahdessa tuotanto-toimitusketjun tehtävässä odotamme teknisen alan tai logistiikan opintoja.

Kauanko ohjelma kestää? Mitä sen jälkeen?
Ohjelman kesto on kaksi vuotta. Sen jälkeen työsuhde on voimassa toistaiseksi ja sinulle etsitään sopiva rooli Hartwallilla.

Miksi ohjelman aikana työskennellään kahdessa eri roolissa?
Ohjelman on tarkoitus tarjota mahdollisimman kattava käsitys yrityksen toiminnasta ja tarjota laajaa osaamispohja tukemaan menestymistäsi tulevaisuudessa. Uskomme, että mitä paremmin jokainen ymmärtää eri toimintojen merkityksen kokonaisuuden kannalta, sitä paremmin pärjäämme.

Mitä hakijoilta odotetaan?
Odotamme, että olet valmistunut töiden alkaessa syksyllä 2020. Työkokemuksesta on hyötyä, mutta emme odota että osaat kaiken valmiiksi. Tärkeintä on positiivinen ja ennakkoluuloton asenne, halu oppia sekä kiinnostus eri tehtäviä kohtaan. Analyyttisesta ajattelutavasta ja liiketoiminnan ymmärryksestä on apua tehtävässä kuin tehtävässä.

Paikkoina on Helsinki ja Lahti, miten sijainti määräytyy?
Helsingin pääkonttorilla työskentelevät kaupallisten toimintojen osaajat, joita tähän ohjelmaan palkataan kaksi. Lahden panimolle tässä ohjelmassa palkataan yksi tuotanto- ja toimitusketjun tehtäviin. Graduate-jakson jälkeen vakituinen työpaikka on pääsääntöisesti samalla paikkakunnalla.

Career Brewery Instagramissa
Millaista on työskennellä Hartwallilla? Millaisia työtehtäviä ohjelman aikana on odotettavissa? Seuraa Career Breweryn Instagram -tiliä, niin kuulet lisää ohjelmasta ja hakuprosessista. Samalla pääset kurkkaamaan tulevien kollegoidesi työpäivään!

Career Breweryn oman instatilin löydät täältä!

Näin homma etenee:

Ma 13.1. – su 2.2. Hakuaika

Ma 3.2 – ke 5.2. Hakemusten läpikäynti 

Ke 5.2. Kutsut videohaastatteluihin

Ke 5.2- su 9.2. Vastausaika videohaastatteluihin 

Ma 10.2 – ke 12.2. Videohaastatteluiden läpikäynti 

To 13.2 – ke 19.2. Henkilökohtaiset haastattelut aTalentin toimistolla (Salomonkatu 17 b, 00100 Helsinki)

To 20.2 – ke 26.2. Soveltuvuusarvioinnit sähköisesti tehtynä Hartwallin toimesta

Pe 28.2. Kutsut Assessment Dayihin valituille

Ti 10.3. Assessment Day Hartwallin Lahden toimistolla (Kasaajankatu 13)

To 12.3. Assessment Day Hartwallin Helsingin toimistolla (Hiomotie 32)

Jos kiinnostuit lue lisää avoimista positioista alta ja hae 2.2. mennessä! Alta löydät myös blogitekstit, joissa Iida, Mira ja Antti kertovat työstään Hartwallilla.  Hartwall Career Brewery -ohjelmasta löydät tietoa myös Hartwallin sivuilta, jonne pääset tästä linkistä.

Avoimet työpaikat

hartwall-atalent

Janoatko uuden oppimista ja kattavaa liiketoimintaymmärrystä? Hartwall Career Brewery on uniikki mahdollisuus startata urasi Suomen virkistävimmässä yrityksessä!

hartwall-atalent

Janoatko uuden oppimista ja kattavaa liiketoimintaymmärrystä? Hartwall Career Brewery on uniikki mahdollisuus startata urasi Suomen virkistävimmässä yrityksessä!

Lue lisää blogista

Hartwall Ambassadorin tehtävään palkattiin ensimmäinen tekijä vuosi sitten. Uuden roolin sisältöä oli mietitty jonkin ve...

Mira Kujanpää työskentelee Hartwallilla kotimaisten virvoitusjuomien Brand Managerina. Haastattelussamme hän kertoo oman...

Antti on työskennellyt Hartwallin Lahden tuotanto- ja logistiikkakeskuksessa jo 2000-luvun alkupuoliskolta lähtien. Hän ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen