Hartwall Career Brewery 2021

Hartwallin graduate-ohjelmaan etsitään nyt seuraavia supertähtiä. Janoatko vastuuta ja uuden oppimista? Kiinnostaako työskentely maan tunnetuimpien brändien parissa? Hartwall Career Brewery tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden startata urasi Suomen virkistävimmässä yrityksessä!

Jo kolmatta kertaa käynnistyvään Career Breweryyn palkataan tänäkin vuonna kolme vastavalmistunutta. Helsingissä työskentelevät myynnin, markkinoinnin ja talouden osaajat, ja Lahden panimolle valitaan yksi henkilö tuotanto- ja toimitusketjun tehtäviin.

Kaksi vuotta, kaksi eri roolia

Career Breweryssä et jää ulkokehälle Hartwallin toiminnasta, vaan saat vastuuta sinulle sopivissa työtehtävissä. Career Brewery -ohjelma kestää kaksi vuotta, ja sen aikana pääset uppoutumaan kahteen eri rooliin ja osaksi kahta eri tiimiä: roolisi vaihtuu vuoden päästä startista.  

Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi hyppäämistä controllerin saappaista brändipäälliköksi tai tuotannonsuunnittelusta myyntiin. Kahden vuoden aikana saat monipuolista kokemusta ja laajan näkemyksen eri roolien kautta. Yhdistelmä riippuu omasta taustastasi ja tavoitteistasi!

Career Breweryn jälkeen et ainoastaan ymmärrä Hartwallin liiketoimintaa kokonaisuutena, vaan pystyt jatkossa ottamaan haltuun suuria kokonaisuuksia kaupallisella alalla.

Helsingissä graduatet pääsevät mukaan kaupallisiin tiimeihin ja hallintoyksikköön:

 • Markkinoinnissa työskentelet brändijohtamisen parissa. Voit esimerkiksi saada hoidettavaksi jonkin Hartwall-tuoteperheen brändeistä.
 • Taloushallinnossa osallistut konsernin sisäiseen raportointiin, analyyseihin ja ydinprosesseihin, kuten talousennusteiden laatimiseen ja työkalujen kehitysprojekteihin.
 • Myynnissä perehdyt myymälöiden juomaosastojen ilmeen ja valikoimien suunnitteluun sekä myynnin datan käyttöön. 

Lahden graduatena pääset mukaan tuotannon ja logistiikan tehtäviin, kuten materiaalien suunnitteluun sekä -ohjaukseen, kustannuslaskentaan, analysointiin ja raportointiin. Ensimmäisen vuoden jälkeen työnkuvasi laajenee omat mielenkiinnon kohteet huomioiden materiaalien, tuotteiden ja kokonaisten tuotantoprosessien kehitystehtäviin.

Työsuhde on heti alusta alkaen vakituinen. Valmistumisen jälkeinen roolisi Hartwallilla tarkentuu ohjelman aikana omien tavoitteittesi ja vahvuuksiesi mukaan.

Tukea tavoitteittesi saavuttamiseen

Career Brewerystä saat laaja-alaista työkokemusta ja tukea uralla etenemiseen, olipa tavoitteesi sitten esimiestehtävät tai juoma-alan asiantuntijuus. Lähiesimiesten lisäksi apunasi on uracoach, joka auttaa sparraamaan kehityskohteita ja ura-askeliasi. Graduatet pääsevät mukaan myös Hartwallin omaan Thirst for Talent -ohjelmaan, joka tarjoaa verkostoitumista talon sisällä, uusia työkaluja ja monipuolisia mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen.

Haluatko vielä tietää, millainen kokemus Career Brewery oikeasti on? Lue blogijuttumme, jossa haastattelimme ohjelmaa suorittavia graduateja heidän fiiliksistään Hartwallilla työskentelystä.

Lue lisää: Millainen kokemus on Hartwall Career Brewery?

Usein kysyttyä

Kuka voi hakea?

Ohjelma on tarkoitettu korkeakoulutaustaisille osaajille. Hakea voivat kaikki jo valmistuneet tai valmistumisen kynnyksellä olevat, kunhan paperit ovat taskussa työn alkaessa syksyllä 2021. Helsingin paikkoja hakevilta toivomme kaupallista koulutustaustaa, kun taas Lahden graduatelta odotamme teknisen alan tai logistiikan opintoja.

Kauanko ohjelma kestää? Mitä sen jälkeen?

Työsuhde on alusta alkaen vakituinen. Itse ohjelma kestää kaksi vuotta, ja sen jälkeen sinulle etsitään sopiva ja mieluisa rooli Hartwallilla.

Miksi ohjelman aikana työskennellään kahdessa eri roolissa?

Ohjelma tarjoaa kattavan perehdytyksen Hartwallin toimintaan – näin saat myös mahdollisimman laajaa kokemusta ja osaamista tukemaan urakehitystäsi. Uskomme, että mitä paremmin ymmärrät eri toimintojen merkityksen osana kokonaisuutta, sitä paremmin pärjäät myös tulevaisuuden tehtävissä.

Mitä hakijoilta odotetaan?

Odotamme, että olet valmistunut töiden alkaessa syksyllä 2021. Työkokemuksesta on hyötyä, mutta emme odota, että osaat kaiken valmiiksi. Tärkeintä on positiivinen ja ennakkoluuloton asenne, halu oppia sekä kiinnostus eri tehtäviä kohtaan. Analyyttisesta ajattelutavasta ja liiketoiminnan ymmärryksestä on apua tehtävässä kuin tehtävässä.

Paikkoina on Helsinki ja Lahti, miten sijainti määräytyy?

Helsingin pääkonttorilla työskentelevät kaupallisten toimintojen osaajat, joita tähän ohjelmaan palkataan kaksi. Lahden panimolle tässä ohjelmassa palkataan yksi tuotanto- ja toimitusketjun tehtäviin. Graduate-jakson jälkeen vakituinen työpaikka on pääsääntöisesti samalla paikkakunnalla.

Career Brewery Instagramissa

Millaista on työskennellä Hartwallilla? Millaisia työtehtäviä ohjelman aikana on odotettavissa? Miten aikaisemmat graduatet ovat viihtyneet tehtävissä ja mitä heille kuuluu? Seuraa Career Breweryn Instagram-tiliä, niin kuulet lisää ohjelmasta ja hakuprosessista. Samalla pääset kurkkaamaan tulevien kollegoidesi työpäivään!

Career Breweryn oman instatilin löydät täältä!

Haku on auki!

Hae mukaan Suomen virkistävämpään Graduate-ohjelmaan 31.1.2021 mennessä! Avoimet paikat ja tarkat aikataulut löydät alta.

 

Näin homma etenee:

 • Hakuaika: 11.1. – 31.1.
 • Hakemusten läpikäynti: 1.2. – 3.2.
 • Kutsut videohaastatteluihin: 3.2.
 • Vastausaika videohaastatteluihin: 3.2. – 7.2.
 • Videohaastatteluiden läpikäynti: 8.2. – 10.2.
 • Haastattelut aTalentin toimistolla: 11.2. – 17.2. (Salomonkatu 17 b, 00100 Helsinki)
 • Sähköiset soveltuvuusarvioinnit: 18.2. – 24.2.
 • Kutsut Assessment Dayihin valituille: 26.2.
 • Lahden Assessment Day: 9.3.
 • Helsingin Assessment Day: 11.3

Avoimet työpaikat

hartwall-atalent

Hartwallin graduate-ohjelmaan etsitään nyt seuraavia supertähtiä! Janoatko vastuuta ja uuden oppimista? Kiinnostaako työskentely maan tunnetuimpien brändien parissa? Helsingissä tehtäviä on tarjolla markkinoinnissa, myynnissä ja taloushallinnossa. Hae mukaan!

hartwall-atalent

Hartwallin graduate-ohjelmaan etsitään nyt seuraavia supertähtiä! Janoatko vastuuta ja uuden oppimista? Kiinnostaako työskentely maan tunnetuimpien brändien parissa? Lahdessa pääset työskentelemään tuotanto- ja toimitusketjun tehtävien parissa. Hae mukaan!

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen