Hartwall Career Brewery 2022

Hartwallin oma graduate-ohjelma, Career Brewery, on ponnahduslautasi unelmaduuneihin. Kaksi vuotta kestävän ohjelman aikana työskentelet kahdessa eri tehtävässä ja sinusta kuoriutuu inspiroivan juoma-alan piinkova ammattilainen. 

Career Brewery on tiivis ja vauhdikas graduate-ohjelma, joka palkitsee tekijänsä. Saat laajan ymmärryksen Hartwallin toiminnasta ja alasta, sekä mahdollisuuden kehittyä kaupallisen alan asiantuntijaksi – ja kaikki suomalaisen juomakulttuurin kuskin paikalla. Janoatko vastuuta ja haasteita? Hae Suomen virkistävimpään graduate-ohjelmaan!

Mietitkö vielä, miksi hakea? Tässä muutama hyvä syy!

plus Created with Sketch.

Tutustut Hartwallin ja juoma-alan saloihin läpikotaisesti

Career Breweryssä opit kaiken tarvittavan Hartwallista ja juoma-alasta, sillä töitä tehdään vuosi kerrallaan kahdessa eri roolissa. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi hyppäämistä controllerin saappaista brändipäälliköksi tai myyntitykiksi – yhdistelmä riippuu sinun taustastasi ja tavoitteistasi.

plus Created with Sketch.

Teet työtä, jolla on vaikutusta

Pääset heti tarttumaan vastuullisiin tehtäviin alan kiinnostavimpien brändien parissa. Myynnissä hoidat omia asiakkuuksia, tapahtumatuotannossa suunnittelet Hartwallin näkyvyyttä festareilla ja markkinoinnissa päätät maamme rakastetuimpien brändien tulevaisuudesta. Taloushallinnossa taas sukellat sisäisen raportoinnin, analyysien ja ydinprosessien kehittämisen pariin.

plus Created with Sketch.

Saat kaiken taustatuen ja vauhtiavun urakiitoon

Kehitystäsi tukevat esihenkilö ja uracoach, jotka auttavat sparraamaan taitojasi ja seuraavia ura-askeliasi. Ohjelmaan valitut pääsevät mukaan myös Hartwallin talent-ohjelmaan, jossa verkostoidutaan ja kehitetään omaa osaamista inspiroivissa projekteissa: tuoreimmat talent-ryhmäläiset kehittivät esimerkiksi oman oluen.

Hae mukaan Suomen virkistävimpään graduate-ohjelmaan!

Career Brewery -nettisivuilta löydät lisätietoja hakuprosessista, pääset lukemaan mielenkiintoisia artikkeleita nykyisten graduatejen arjesta sekä tutustumaan Hartwalliin työnantajana.

Avoimet työpaikat

hartwall-atalent

Hartwallin oma graduate-ohjelma on kehitetty ponnahduslaudaksi unelmarooliin: kaksivuotisen, tiiviin ohjelman läpikäynyt on osaava asiantuntija, joka jatkaa omia vahvuuksiaan tukevassa roolissa Hartwallilla.
Nyt etsimme mukaan kahta vastavalmistunutta. Ohjelmassa pääsee tutustumaan laajasti Hartwallin eri toimintoihin ja tiimeihin, sillä töitä tehdään kahdessa erilaisessa roolissa. Ohjelmassa tarvitaan halua heittäytyä uuteen ja hypätä yllättäväänkin rooliin, sillä tehtäviä on tarjolla esimerkiksi markkinoinnissa, myynnissä ja taloushallinnossa.