Hyvää energiaa uralle? Hae kesätöihin Carunalle!

Miltä kuulostaa kesätyöpaikka, jossa saat tueksesi lämminhenkisen työyhteisön, paljon etenemismahdollisuuksia sekä tilaisuuden olla mukana parantamassa suomalaisten arkea?

Caruna pitää huolen, että sähköt toimivat suomalaisissa kodeissa ja työpaikoilla vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Se on vahvasti mukana kehittämässä uusia, kestäviä ratkaisuja energiatuotantoon ja ilmastonmuutoksen torjumiseen. Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan kehittämään energia-alan asiantuntemustasi mitä erilaisimmissa tehtävissä, tiimeissä ja hankkeissa.

Carunalaiseen tapaan tehdä töitä kuuluu kaverin auttaminen ja avun pyytäminen. Asioiden kyseenalaistamista tai virheitä ei myöskään tarvitse pelätä: “Ei kukaan kaikkea osaa, eikä tarvitsekaan,” kerrotaan yrityksen kulttuurikäsikirjassa. Kesätyöntekijöiden näkemyksiä arvostetaan siinä missä kokeneiden konkareidenkin.

Millaista on olla kesätöissä Carunalla?

Haastattelimme Carunalla kesätyöntekijöinä aloittaneita HR-koordinaattori Iristä sekä projekti-insinööri Juusoa. Heidän kokemusten mukaan uutena tulokkaana on helppoa tulla mukaan Carunan osaavaan porukkaan. Kesätyöntekijöille annetaan heti alusta lähtien vastuuta, tilaa ja aikaa kasvaa asiantuntijaksi. Työt sopivat opintojen kanssa hyvin yhteen ja siksi moni kesäharjoittelija jatkaakin Carunalla syksyn tullen.

Lue lisää: Millaista on olla kesätyöntekijä Carunalla?

Oletko se sinä?

Tutustu kesätyöpaikkoihin ja hae viimeistään 31.1.2021 alla olevista linkeistä. Työsuhteet alkavat joustavasti toukokuussa ja jatkuvat syyskuulle. Toimi nopeasti, haastatteluja pidetään jo hakuaikana!

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen