Insinööritoimisto SRT - Vaativien rakenteiden pioneeri

Insinööritoimisto SRT-Uusimaa Oy:n päätoimialana on rakennesuunnittelu sekä siihen liittyvä kehitys- ja tutkimustoiminta.  SRT on erikoistunut monipuoliseen rakennesuunnitteluun betoni-, teräs- ja puurakentamisen alueilla. Päärakennesuunnittelu, betonielementtisuunnittelu ja jännitettyjen rakenteiden suunnittelu liike-, toimisto-, asuin-, teollisuus- ja julkisessa rakentamisessa ovat yrityksen tavallisimpia projekteja. 

Insinööritoimisto SRT-Uusimaa etsii nyt joukkoonsa motivoitunutta ja hyvän asenteen omaavaa Rakennesuunnittelijaa sekä Rakennesuunnittelun harjoittelijaa. SRT:llä pääset työskentelemään osana intohimoista ja asiantuntevaa tiimiä vaihtelevissa suunnitteluprojekteissa. Projektit vaihtelevat valtavistaisoista toimitilakohteista pienempiin teollisuushalleihin, joten pääset kerryttämään kokemustasi niin erilaisista projekteista kuin useista rakennemateriaaleistakin.

Monipuolisia projekteja

Pienenä yrityksenä Insinööritoimisto SRT tarjoaa mahdollisuuksia kehittyä rakennesuunnittelun ammattilaiseksi monipuolisesti eri materiaalien parissa tai oman kiinnostuksen mukaan oppimista syventäen tiettyihin elementteihin taikkapa projektin vetämiseen. Yksi SRT:n eduista on juurikin sen monipuolisuus, joka mahdollistaa oppimisen lukuisista eri materiaaleista sekä eri projektikokonaisuuksista. SRT:n yksi merkittävimmistä projekteista on nähtävillä Helsingin Konalassa, josta löytyy yli 17 000 neliötä kattava Aro-yhtymän autokeskus. Autokeskuksen rakentaminen oli erityisen haastavaa sen lukuisien rakenteiden mallintamisen ja mitoittamisen johdosta. Projektissa hyödynnettiin etenkin kokonaisvaltaista tietomallinnusta, kun kaikki suunnittelualat (ark-rak-lvi-säh) tekivät omat 3D-mallit. Mallit yhdistettiin yhdistelmämalliksi, jota käytettiin työmaan hankinnoissa ja ohjauksessa sekä jatkossa hyödynnetään rakennuksen ylläpidossa. SRT:llä pääset käyttämään työkaluinasi uusimpia ohjelmia kuten AutoCADiaja Tekla Structuresia. Laskentavälineitä ovat useat valmisohjelmat ja myös yrityksen omat ohjelmat.

 

Rakennesuunnittelijaksi SRT:lle?

SRT:llä pääset tekemää töitä niin itsenäisesti kuin tiimeissäkin riippuen hankkeiden luonteesta ja omasta kokemuksestasi. Projektien työstövaiheessa saattaa myös olla useita työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita, jotka keskittyvät eri osa-alueisiin. Tällöin tiedonsiirto tapahtuu esim. Model Sharing – työkalun tai Skype-kokousten avulla. Kehittymis- ja kasvumahdollisuuksien lisäksi SRT tarjoaa myös joustavuutta työntekijöilleen. Etätyön tekeminen onnistuu kannettavan tietokoneen avulla, jossa on tarvittavat ohjelmistot ja suojattu yhteys palvelimeen (tai pilveen). Vapaus ja joustavuus tuovat kuitenkin mukanaan vastuuta, sillä työntekijöihin luotetaan paljon ja heidän odotetaan tekevän annetut työtehtävät. Projektit mahdollistavat myös omien priorisointitaitojen kehittymisen ja koulussa opetettujen teorioiden soveltamisen konkretiassa.

Jos koet olevasi motivoinut tuleva Rakennesuunnittelun mestari tai olet jo sellainen, lue lisää avoimista työpaikoista alta! Haastattelimme myös blogissamme RI Jani Raitasta, joka päätyi SRT:lle harjoitteilun kautta. Lue Janin uratarina täältä. 

Avoimet Työpaikat

Jännitettyihin rakenteisiin erikoistunut Insinööritoimisto SRT-Uusimaa etsii nyt joukkoonsa motivoitunutta rakennesuunnittelijaa Järvenpäähän tai Kuopioon!

Insinööritoimisto SRT-Uusimaa etsii nyt joukkoonsa motivoitunutta ja hyvän asenteen omaavaa Rakennessuunnittelun harjoittelijaa Järvenpäähän!

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen