Käärmeenpoikaseksi Andersille

Anders etsii nyt 1-3 Käärmeenpoikasta Suomen kovimpiin lukeutuvaan, kasvavaan Python-taloon!

Oletko urasi alkuvaiheilla oleva devaaja ja sinulla on kokemusta Pythonin, Djangon, Reactin ja/tai  JavaScriptin saloista? Tai vähintäänkin kova into ja halu oppia näistä lisää?

Hae Andersille Jr. Python- kehittäjäksi, eli Käärmeenpoikaseksi!

Käärmeenpoikaset kehittyvät kovan luokan Pythoneiksi: pääset kehittymään oman mentorin opastuksella monipuolisissa projekteissa kovan luokan ammattilaiseksi.  Tulet hallitsemaan Pythonin, mutta tämän lisäksi osaamisesi karttuu myös muiden modernien teknologioiden parissa. Kehittymiseesi satsataan myös sisäisten ja ulkoisten koulutusten muodossa. Meillä ei byrokratia ja hierarkia jyrää: olemme keskikokoinen toimija ja kovat osaajat oppivat meillä nopeasti.

Andersilla viihtyvät niin Käärmeet kuin Käärmeenpoikaset: Kulttuurimme kulmakivi on Andersin henki ja sitä ylläpidämme viettämällä aikaa yhdessä myös toimiston ulkopuolella afterworkien, aamiaisten, bileiden, joukkuepelien ja muun harrastetoiminnan parissa. Yksilö on meillä tärkeä ja pidämme huolta työn ja vapaa-ajan välisestä balanssista. Pääset itse myös valitsemaan työvälineesi.

Alta löytyvästä videosta pääset tutustumaan meininkiimme!

 

Tie Käärmeenpoikaseksi on suoraviivainen: Haet meille GitHub- profiilillasi tai CV:lläsi allaolevasta linkistä. Haun edetessä kutsumme 10 potentiaalisinta osaajaa käärmeenpesäämme viettämään rentoa hengausiltaa 3.11.2017. Prosessi jatkuu kooditestillä ja haastattelulla ja uudet poikaset aloittavat marraskuun aikana.

aTalent Recruiting
Autotalon 12. krs, Kamppi
Salomonkatu 17 B
00100 Helsinki

mautic is open source marketing automation