Kysely nuorten ammattilaisten valmiuksista työelämässä

Haluamme aTalentilla edesauttaa vuorovaikutusta yritysten ja uransa alkuvaiheessa olevien korkeakoulutettujen osaajien välillä ja näin edistää suomalaisen työelämän kehittymistä. Nyt Sinulla on mahdollisuus kertoa näkemystäsi.

Aiemmin mediankin uutisoimassa rekrytointitutkimuksessamme kysyimme nuorten korkeakoulutettujen osaajien näkemystä työelämästä, rekrytoinneista sekä johtamisesta. Tulokset olivat varsin mielenkiintoiset ja tutustumisen arvoiset.

Nyt haluaisimme kuulla työnantajien näkemystä uransa alkutaipaleella olevista korkeakoulutetuista osaajista, jotta voimme välittää tietoa työnhakijoille, mediaan ja opiskelumaailmaan. Kysely on suunnattu yritysten johdolle, esimiehille ja organisaatiossa rekrytointia tekeville henkilöille.

Vastaamalla kyselyyn, saat halutessasi uunituoreet tulokset heti ensimmäisenä, jolloin lähetämme ne sinulle henkilökohtaisesti sähköpostiisi.

Kyselyyn vastaaminen vie aikaa noin 5 minuuttia. Kysely sisältää 9 kysymystä sekä 3 taustoittavaa kysymystä.

Vastaa kyselyyn

Vastaamalla sinulla on myös mahdollisuus osallistua Bose QuietComfort 35 II -Bluetooth-vastamelukuulokkeiden arvontaan.

Vastausaikaa kyselyyn on 25.11.2019 asti. Käsittelemme kaikki vastaukset anonyymisti ja kyselyn tulokset julkaistaan joulukuussa 2019.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen