Etsitkö töitä? Liity aTalentin rekisteriin!

Olitpa sitten juuri opintosi aloittanut opiskelija tai jo työelämään siirtynyt nuori ammattilainen, me aTalentilla olemme sinulle erinomainen kumppani matkallasi kohti unelmiesi työpaikkaa.

 

Rekisteröidy ja löydä unelmiesi työpaikka!

 

Muutama fakta meistä:

1. Toimimme yritysten kumppanina heidän etsiessä oikeita osaajia ammatillisesti kehittäviin tehtäviin. Toimimme siis sinun ja potentiaalisten työnantajien välissä auttamassa teitä löytämään toisenne.

2. Tarjoamme mahdollisuuksia teknillisellä, kaupallisella ja IT -alalla. Tarjoamiemme mahdollisuuksien määrä kasvaa ja monipuolistuu jatkuvasti ja kauttamme löydät niin osa-aikaisia, täysipäiväsiä, kuin lyhytaikaisiakin (esim. kesätyöt!) työmahdollisuuksia.

3. Vuonna 2018 välitimme yli 580 nuorta osaajaa unelmiensa työpaikkaan. Kasvamme vauhdikkaasti ja tänä vuonna välittämiemme henkilöiden määrä tulee yltämään 800 osaajaan!

 

Miksi liittyisin rekisteriin?

1. aTalentin rekisterin kautta saat sähköpostiisi sinulle kohdennettuja työpaikkailmoituksia. Tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille, emmekä lähetä sinulle muuta kuin relevantteja ja kohdennettuja viestejä.

2. Lisäämällä profiiliisi työnhaun kannalta relevantit tiedot, kuten koulutustaustasi, kiinnostuksen kohteesi tai millaista työtä etsit, pystymme kohdentamaan juuri sinulle sopivat työtarjoukset mahdollisimman tarkasti. Pitämällä profiilisi päivitettynä, saat aina ensimmäisenä tiedon työmahdollisuuksista, jotka sopisivat juuri sinulle.

3. Autamme sinua mielellämme työnhaussa ja annamme aina palautetta menestyksestäsi työnhakuprosessissa. Erinomainen hakijakokemus on meille äärimmäisen tärkeää, joten pyrimme kaikin mahdollisin tavoin auttamaan sinua eteenpäin matkallasi kohti unelmiesi työpaikkaa.

Me aTalentilla autamme sinua tunnistamaan vahvuutesi ja tuemme sinua työurasi ensimetreiltä aina valmistumiseen ja pitkälle työelämään asti. Liity rekisteriin ja ota ensimmäinen askel kohti huipputyöpaikkaa omalta alaltasi!

Luo (tai päivitä) profiili ja ota askel kohti oman alasi hommia TÄSTÄ

Miten muuten voisimme olla avuksi?

CV:n ja hakemuksen kirjoittaminen – Miten oma osaaminen tuodaan esiin?

Millainen on hyvä LinkedIn profiili? (video tutorial)

Työnhakijoiden oman vinkkipankin löydät täältä!

Tarjoamme myös jatkuvasti blogissamme vinkkejä työnhakuun ja uraan liittyen, järjestämme workshoppeja ja osallistumme eri rekrytointi- ja opiskelijatapahtumiin. Meininkiämme pääset seuraamaan Facebookista, LinkedInistäTwitteristä ja Instagramista. Kannattaakin seurata eri kanaviamme, niin pysyt kartalla viimeisimmistä käänteistä!

Tsemppiä työnhakuun ja ole yhteydessä meihin, jos sinulla on jotain kysyttävää! Tavoitat meidät osoitteesta info@atalent.fi!

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen