Miit Food Export Talents - haluaisitko olla viemässä suomalaista ruokaa maailmalle?

Kun ruoka, matkustaminen, kotimaisuus ja myynti ovat lähellä sydäntäsi, Miit Food Export Talents näyttää suunnan arvojesi mukaiselle urapolulle.

Suomalaisilla puhtailla ja laadukkailla elintarvikkeilla on kysyntää maailmalla. Miit Food Export Talents -palvelu auttaa elintarvikkeita vieviä yrityksiä ja kansainvälisestä kaupasta kiinnostuneita työnhakijoita kohtaamaan toisensa. Erityisesti kansainvälisen digimarkkinoinnin ja verkkokaupan osaajille on alalla kova tarve, joten mikäli sinulla on kiinnostusta tai kokemusta niistä, löydät taatusti sopivan matchin!

Suomalaisten elintarvikeyritysten vientivaltteja ovat terveellinen ja ympäristöystävällisesti tuotettu ruoka sekä niihin liittyvät innovaatiot. Kun teet töitä elintarvikeviennin parissa, autat omalta osaltasi kasvattamaan paitsi työnantajasi liiketoimintaa, myös kotimaisten ruokatuotteiden näkyvyyttä maailmalla.

Haluatko kuulla, millaista on elintarvikevientimyyjän työ? Lue alan konkarin Kyösti Itäniemen haastattelu täältä.

Kielitaito, positiivinen asenne ja myyntihenkisyys ratkaisevat

Oletko asunut tai työskennellyt ulkomailla? Oletko tehnyt töitä kansainvälisten tehtävien parissa? Kansainvälisestä taustasta on hyötyä, kun haet töitä Miitin kautta. Erityisesti kielitaitoisia osaajia tarvitaan elintarvikevientiä tekevissä yrityksissä. Myös myyntihenkisyyttä ja oppimishalua sekä verkkokaupan tai digitaalisen markkinoinnin osaamista arvostetaan.

Aiempi elintarvikealan tuntemus ei ole välttämätöntä. Tehtävänkuvat ja roolit vaihtelevat yritysten välillä paljon, joten monenlaisista taidoista ja taustoista on hyötyä. Kerro meille rohkeasti, missä asioissa olet hyvä!

Millaisia uramahdollisuuksia Miit tarjoaa työnhakijoille?

Miit Food Export Talents auttaa sinua työllistymään kolmella tavalla:

  • Jos haluat nopeasti vakaan, kokopäiväisen työn kasvuyrityksessä, Miit Fast on hyvä vaihtoehto.
  • Jos haluat joustavaa, osa-aikaista työtä vaikkapa opiskelujen oheen, tai tehdä esimerkiksi keikkatyötä useissa eri yrityksissä, Miit Flex sopii sinulle.
  • Jos elintarvikevienti on sinulle vielä uutta ja haluaisit oppia siitä lisää, Miit Prep -rekryvalmennus on paras vaihtoehto. Valmennuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä elintarvikealan yritykseen.

Lue lisää uravaihtoehdoista Miit-palvelun kotisivuilta.

Miit Food Export Talents -palvelun tarjoaa Fennopromo

Miit Food Export Talents on Fennopromo Oy:n ylläpitämä palvelu. Fennopromo on elintarvikealan asiantuntijayritys, joka edistää suomalaisen ruoan vientiä. Yritys auttaa kotimaisia elintarvikeyrityksiä löytämään parhaat kohdemarkkinat, valitsemaan oikeat vientituotteet ja menestymään ulkomaan markkinoilla. Nyt Fennopromo etsii myös viennin työntekijöitä elintarvikeyrityksiin Miit Food Export Talents -palvelun kautta.

Kuulostaako elintarvikevienti sinun jutultasi?

Tarkkaile tätä sivua, sillä ilmoitamme täällä uusista avoimista työpaikoista pian!

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen