Mikä on PERI Suomi?

 

“PERI” tulee kreikankielisestä prepositiosta tarkoittaen vapaasti suomennettuna “ympäri”. Tämä kuvaa hyvin heidän liiketoimintaansa. Muotit, jotka ovat betonin ympärillä sekä lopputuotteena valmiina oleva tuenta- ja telinejärjestelmät jotka ympäröivät valmistuvia rakennuksia. PERI Suomi on perustettu vuonna 1993 ja se juhlii tänä vuonna 25-vuotis taivaltaan. PERI Suomi on globaalisti toimivan, saksalaisen PERI GmbH:n tytäryhtiö. PERI on yksi maailman suurimmista muotti- ja telinevalmistajista ja mikäli olet viettänyt aikaa työmailla, olet varmasti heidän tuotteisiinsa törmännytkin.

Hyvinkäällä sijaitse PERIaatteen talo

Yrityksessä työskentelee tällä hetkellä 90 työntekijää ja rekrytointien määrä on kasvanut vuosittain myös yrityksen liikevaihdon tasaisesti kasvaessa. Asiakkailleen PERI Suomi tarjoaa kattavan myyntiorganisaation sekä suunnittelun, jotka yhdessä rakennustyömaan pääurakoitsijan sekä betonimuottiurakoitsijan kanssa pyrkivät löytämään parhaan mahdollisen toteutuksen monipuolisissa työmaakohteissa. Mielenkiintoisia rakennusalan projekteja, joissa PERI Suomi on ollut mukana ovat esimerkiksi pääkaupunkiseudulla olevat Metropolian Myllypuron kampus, Uusi Lastensairaala, Tripla Pasila sekä Olympiastadion.

Teemme rakentamisesta tehokkaampaa, nopeampaa ja turvallisempaa. Parhaan palvelun tarjoaminen asiakkaille puskee meitä eteenpäin päivittäin.

PERI Suomessa pääset mukaan vastaanottavaiseen ja tiiviiseen työyhteisöön. Saat kokeneen tiimin tuen työssäsi onnistumiseen. Pääset työskentelemään vaihtelevissa projekteissa ja näkemään ensi kädessä sen, mitä Suomessa rakennetaan. PERIn työsuhteet ovat usein pitkiä, sillä työntekijöiden osaamista pyritään kehittämään ja heille tarjotaan mahdollisuuksia rakentaa urapolkuja itseään kiinnostaviin tehtäviin. Talo tarjoaa myös kansainvälisen näkökulman työuralle.

Mikäli PERI Suomi kiinnostaa sinua työnantajana, katso alta nyt haussa olevat työtehtävät ja lue lisää blogistamme PERIn työntekijöiden kokemuksista talossa työskentelystä.

Avoimet työpaikat

PERI Suomi etsii nyt Etelä-Suomen myyntitiimiin aluemyyjää vastaamaan telineiden tuoteryhmän myynnistä!

Lue lisää blogista

Olympiastadion, tuo yksi Suomen ja Helsingin merkittävimmistä maamerkeistä on nyt muutaman vuoden ajan ollut peruskorjau...

Ilari aloitti uransa PERI Suomella noin 13 vuotta sitten muottisuunnittelijan työtehtävissä ja tällä hetkellä hän toimii...