aTalent Recruiting logo

Account Manager

Julkaistu 07.10.2019

aTalent Recruiting on korkeakoulutettujen ammattilaisten rekrytointiin ja urakehityksen tukemiseen  keskittynyt rekrytointi- ja konsultointiyritys. Olemme kasvaneet 15 vuodessa ainejärjestöjen ideasta 70 hengen yritykseksi. Olemme Aalto-yliopiston aine- ja alumnijärjestöjen omistuksessa, joten meillä on luontainen kilpailuetu kohderyhmämme tuntemisessa ja tavoittamisessa. Tänä vuonna tavoiteltu 40% kasvu ja markkinoiden laadukkain palvelu vaativat kovatasoisen ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvan tiimin.

Kovan kasvun keskellä etsimme myyntitiimiimme uusia Account Managereita konsultatiivisen myynnin ja asiakkuushallinnan tehtäviin!

Millaista myynti on aTalentilla? Videolla myyjämme Mia, Akseli ja Anton kertovat kokemuksistaan, tsekkaa video alta!

 

aTalentin Account Managerina vastaat uusasiakashankinnasta, olemassa olevien asiakkuuksien hoidosta sekä asiakkaiden konsultoinnista ja sparrauksesta. Työnkuva kattaa siis koko myyntiprosessin alusta loppuun: prospektoit asiakkaita, bookkaat tapaamisia, tapaat asiakkaita aktiivisesti sekä varmistat, että asiakkaille tehdyt lupaukset täytetään. Myyjänä meillä työnkuvasi ei rajoitu vain asiakkaiden kontaktoimiseen, vaan pääset ideoimaan asiakkaillemme rekrytointi- ja Employer branding -ratkaisuja yhdessä rekrytoijiemme kanssa. Työnkuva on siis todella monipuolinen ja pääset jatkuvasti haastamaan itseäsi.

Osaamisesi karttuessa pääset myös mukaan kehittämään palveluitamme sekä myyntiprosessin eri vaiheita. Me aTalentilla luotamme työntekijöihimme ja uskomme heidän potentiaaliinsa. Vaikka Account Managerina pääset heti asiakasvastuullisiin hommiin, sinun ei tarvitse olla valmis tekijä. Annamme sinulle eväät kehittyä alasi huipuksi tukemalla sinua sekä palkitsemalla menestyksestä erittäin hyvillä provisioilla.

Työ aTalentilla on konsultatiivista myyntiä, joten toivomme sinun olevan skarppi, rohkea ja kehittymishaluinen. Lisäksi luot innokkaasti yhteyksiä eri yrityksiin ja ammattilaisiin. Myyjiämme yhdistää kyky kuunnella, halu ymmärtää asiakasta ja tahto tehdä hyvää tulosta unohtamatta kuitenkaan messevää meininkiä ja hauskuutta!

Eli minkälaista on työskentely on aTalentilla? Kurkkaa meininkiämme myös Instagramissa (@aTalentRecruiting) ja lue lisää Twitteristä (@aTalentR) tai LinkedInistä (aTalent Recruiting) tai kysy suoraan työntekijöiltämme. Koko henkilöstömme yhteystiedot löydät sivuiltamme.

Odotamme:

 • Kokemusta myyntityöstä ja halua menestyä sekä kehittyä B2B-myynnin parissa
 • Tavoitteellista, rohkeaa ja periksiantamatonta asennetta sekä sosiaalista pelisilmää
 • Kehittymishaluista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Eduksi katsomme korkeakouluopinnot

Tarjoamme:

 • Kasvuympäristön, jossa pääset kehittymään B2B-myynnin ammattilaiseksi ja oppimaan erilaisista toimialoista ja yrityksistä. Kasvaessasi osaajana tarjoamme myös hyvät urakehitysmahdollisuudet yrityksen sisällä
 • Matalan hierarkian ja luottamuksen työntekijöihimme: meillä ei mikromanageerata tai hengitetä niskaan. aTalentin Team Leadien tehtävä on poistaa esteet sinun menestymisesi tieltä, ja he ovat tukemassa sinua kun tarvitset apua ja tsemppiä!
 • Innostuneen ja rennon työympäristön huikeilla työkavereilla: meillä tehdään asioita yhdessä myös työajan ulkopuolella muun muassa aamutreenien, koodikerhon, ruokakerhon jne. merkeissä
 • Merkityksellisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus päästä konkreettisesti vaikuttamaan nuorten ammattilaisten työllistymiseen ja asiakasyritystemme menestykseen oikeiden rekrytointien kautta
 • Kannustavan palkkamallin: pohja + provisio, ei palkkakattoa
 • Loistavat etätyömahdollisuudet: töitä tehdään tehokkaasti ja siellä missä se sinulle parhaiten sopii (huomioithan kuitenkin, että suuri osa asiakkaistamme sijaitsee pääkaupunkiseudulla, joten 100% etätyö ei ole mahdollista)
 • Kattohuoneiston keskellä Kamppia merinäköalalla

Sinustako uusi Account Manager aTalentille? Voit nyt hakea LinkedIn -profiilillasi, CV:lläsi tai hakemuksella – mikä sinulle on paras tapa! Käymme saapuneita hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten jätä tietosi tänne: https://apply.atalent.fi/atalent-recruiting-account-manager-10-2019.

Tehtävään, hakuprosessiin ja aikatauluun liittyviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Laura Seppä (+358 40 557 9389, laura.seppa[at]atalent.fi). Lisää aTalentista voit lukea täältä.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

dSign etsii joukkoonsa aktiivista ja tulosnälkäistä Account Manageria Helsinkiin! Mikäli olet valmis astumaan suomalaisen sisustussuunnittelun valioliigaan, jatka lukemista.

aTalent Recruiting logo

Oletko proaktiivinen ja innostunut persoona, joka syttyy myynnistä ja haluaa auttaa nuoria talentteja uransa alkutaipaleella?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalentin Advisory board uudistui ja mukaan liittyivät Kirsi Piha, Sami Erviö sekä Moaffak Ahmed.

Myyjän työ voi olla hyvin erinäköistä eri yrityksissä ja tehtävästä liikkuu paljon ennakkokäsityksiä. Kauhuskenaario puh...

Vuosi 2018 on laitettu vähitellen pakettiin, joten nyt on hyvä pysähtyä ja katsoa taas mitä oikein tuli tehtyä.
Koko vu...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen