Trainda

Account Manager

Julkaistu 05.01.2021

Trainda tarjoaa ainutlaatuista verkkovalmennusohjelmaa. Yrityksen missiona on luoda verkkovalmentamiseen ensiluokkaiset työkalut, jotka mahdollistavat valmennettavien edistymisen yhdessä yhteisön kanssa. Traindan valmennusohjelman avulla valmennetaan verkossa tuhansia asiakkaita päivittäin.

Traindan perustajat ovat olleet asiakkaana yli 500 päivää erilaisissa verkkovalmennuksissa ymmärtääkseen mitä verkon välityksellä tarjottavalta valmentamiselta vaaditaan tulevaisuudessa. Lisäksi heillä on usean vuoden kokemus valmennusjärjestelmien ylläpidosta toimialan pioneerin kanssa tehdyn yhteistyön kautta. Lopputuloksena syntyi suurelle yleisölle skaalautuva valmennusjärjestelmä, joka on toteutettu ymmärryksellä valmentamista kohtaan huomioiden valmennusasiakkaan aidot tarpeet. Valmennusjärjestelmä helpottaa valmentajan työtä ratkaisemalla oikean elämän haasteita, tarjoten samalla mahdollisuuden rajattomaan valmennusliiketoiminnan kasvuun. Tutustu lisää Traindaan täältä: https://trainda.com/fi/.


Trainda kasvaa ja kehittyy vauhdilla, joten etsimme Account Manageria täydentämään Traindan tiimiä! Tehtävässäsi vastuullesi kuuluu koko myyntiprosessi alusta loppuun asti. Kontaktoit potentiaalisia asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse sekä sosiaalisessa mediassa. Sovit itse omat tapaamisesi ja tapaat asiakkaita tarjoten heille erilaisia palveluratkaisuja. Olet vastuussa kaupan clousauksesta ja pääset myös auttamaan asiakkaita alkuun valmennusohjelman käytössä vastaamalla opastuksesta ja perehdytyksestä. Asiakkaina on B2B-yritysten lisäksi sosiaalisen median influencerit ja asiakaskuntasi sijaitsee sekä Suomen markkinoilla että kansainvälisesti. Myynnin lisäksi voit saada lisävastuuta oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaisesti myynnin ja markkinoinnin kehittämisestä sekä yrityksen liiketoiminnan kasvattamisesta kokonaisvaltaisemmin.

Tehtävä on vakituinen ja työmäärä 37,5 tuntia viikossa. Mikäli olet esimerkiksi opintojesi loppuvaiheessa, niin voit työskennellä joustavasti esimerkiksi 30 tuntia viikossa. Aloitus tehtävässä on helmikuun 2021 aikana riippuen tilanteestasi. Tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Traindan palvelukseen.

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden päästä mukaan kasvavaan yritykseen, jonka kasvuun pääset aidosti vaikuttamaan
 • Joustavat työajat: töitä tehdään tehokkaasti ja pääset itse vastaamaan oman työsi aikataulutuksesta
 • Tiiviin työyhteisön ja rennot kollegat: pääset työskentelemään yhdessä Aimon, Anssin ja Jounin kanssa
 • Hyvät toimistotilat Stella Business Parkissa, johon kuuluu mm. kuntosalin käyttöoikeus
 • Kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi

Hakijalta toivomme:

 • Aikaisempaa työkokemusta myynnin parista (b2c tai b2b)
 • Motivaatiota myyntityötä kohtaan sekä kiinnostusta kehittää Traindan liiketoimintaa
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Ennen kaikkea odotamme kuitenkin huippuasennetta: aktiivista, energistä ja tavoitteellista työskentelyotetta sekä jatkuvaa kehittymishalua

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kiinnostus teknologiaa sekä liikunta- ja hyvinvointialaa kohtaan
 • Korkeakoulututkinto ja kokemus tuloksellisesta palvelumyynnistä

Sinustako uusi Account Manager Traindalle? Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään tiistaina 19.1.2021. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Laura Seppä (+358 40 557 9389, laura.seppa[at]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Account

Haluatko kasvaa myynnin ammattilaiseksi asiantuntevien kollegoiden tukemana? Aalto EE etsii nyt aktiivista ja kehittymishaluista Sales Traineeta!

LAK Real Estate etsii kunnianhimoista Account Manageria työskentelemään toimitilojen vuokrauksen parissa!

hartwall-atalent

Hartwallin graduate-ohjelmaan etsitään nyt seuraavia supertähtiä! Janoatko vastuuta ja uuden oppimista? Kiinnostaako työskentely maan tunnetuimpien brändien parissa? Helsingissä tehtäviä on tarjolla markkinoinnissa, myynnissä ja taloushallinnossa. Hae mukaan!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen