Asennuspäällikkö

Julkaistu 20.02.2020

ESP konserni on uudis- ja korjausrakentamiseen erikoistunut yritysryhmä, joka tuottaa kaikki LVIS-palvelut luotettavasti ja laadukkaasti. Konserni koostuu kuudesta talotekniikka-alan yrityksestä. ESP-konserniin kuuluvat ESP Suomi Oy (Jyväskylä ja Helsinki), ESP Tekniikka Oy, KLA Talotekniikka Oy, Sähköneliö Oy, Hämeen Air Service Oy sekä uusimpana Sähköneliö Oy:n kuuluva Pertunmaan LVI-asennus Oy.

Olemme toteuttaneet menestyksellisesti asuin-, toimitila-, liike- ja teollisuuskohteita. Luomme ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilöstömme avulla asiakkaillemme lisäarvoa, joka minimoi investointien riskit ja kiinteistöjen elinkaarikustannukset laadusta tinkimättä. Autamme asiakkaitamme löytämään aina parhaan mahdollisen tavan suunnitella ja toteuttaa uudisrakennus- ja korjaushankkeet. Kohteen suunnittelussa ja toteutuksessa huomioimme loppukäyttäjän tarpeet. Hyvin suunniteltu ja toteutettu kohde luo asiakkaalle lisäarvoa ja on siten tuottava investointi omistajalle.

Toimintaamme tukevat saumattomasti osaamisestaan tunnetut yhteistyökumppanit.

LVISA-urakoinnin asiantuntijayritys ESP Suomi Oy etsii nyt tiiminsä Asennuspäällikköä vastaamaan pääkaupunkiseudun sähköurakoinnista. Tehtävässä vastaat sähköurakoinnista ja projektiliiketoiminnasta kokonaisuudessaan, alkuneuvotteluista projektiesi loppuunsaattamiseen. Projektien alkupäässä olet mukana neuvotteluissa mm. koordinoit ja valvot tarjouslaskentaprosessia ja suunnittelet yhdessä muun tiimin kanssa projektin aikataulutuksen ja resursoinnin. Projektipäälliköiden ja työnjohdon toimiessa operatiivisessa asemassa kentällä, sinät pidät huolen siitä, että projektit etenevät suunnitelmien mukaisesti. Työskentelet tiiviisti yhteistyössä niin sisäisten sidosryhmien kuin myös ulkoisten toimijoiden, kuten rakennusliikkeiden ja kiinteistön omistajien, kanssa.

Sinulla on tehtävään relevantti koulutustausta (esim. sähkövoimatekniikan- tai automaatioinsinööri) ja olet kerryttänyt jo jonkin verran kokemusta sähköurakoinnin tehtävien parista. Aikaisempi kokemus esimiestehtävistä, tarjouslaskennasta, projektien vastuullisesta johtamisesta, resursoinnista sekä projektineuvotteluista auttaa tehtävässä menestymiseen. Olet sosiaalinen joukkuepelaaja ja tartut työtehtäviisi itsenäisellä ja omatoimisella otteella.

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvaa korkeakoulutustaustaa (esim. sähkövoimatekniikka tai automaatiotekniikka)
 • Aikaisempaa työkokemusta projektiliiketoiminnasta ja/tai urakoinnista
 • Tehokasta ja tulosorientoitunutta ajattelutapaa
 • Joukkuehenkisyyttä sekä vahvoja vuorovaikutustaitoja
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aikaisempi työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä
 • Sähkösuunnitteluosaaminen

Tarjoamme sinulle:

 • Kattavan näkymän rakennusalan tulevaisuuteen sekä mahdollisuuden osallistua ESP:n tuotekehitysprojekteihin (esim. cleantech ja energiatehokkuus) sekä elinkaarihankkeisiin
 • Vaihtelevan toimenkuvan monipuolisten projektien parissa ja hyvät puitteet omalle urakehitykselle
 • Kehitykseesi panostavan työnantajan, joka suhtautuu positiivisesti kouluttautumiseen
 • Joustavan työpaikan, jossa pystyt itse vaikuttamaan oman työsi suunnitteluun
 • Laajennetun työterveyshuollon sekä virike-, kulttuuri- ja puhelinedun
 • Kilpailukykyisen palkkauksen

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi, sekä CV:si viimeistään 8.3.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/esp-suomi-oy-asennuspaallikko-2-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

ESP Suomi Oy:sta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.espoy.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (puh. +358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten puhelimitse tai sähköpostitse.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme ESP Suomi Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Leo Joenperä valmistui alun perin valtiotieteiden maisteriksi, mutta intohimo työuralle löytyi politiikan sijaan myyntit...

Poikkeustilan aiheuttama epävarmuus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointialaa...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen