Capful

Associate Consultant (Service Design)

Julkaistu 07.01.2022

Associate Consultant (Service Design)

Kaukaa viisas näkee enemmän. Autamme asiakkaitamme menestymään hyödyntämällä toimintaympäristön muutosta. Se tarkoittaa vanhojen kaavojen kyseenalaistamista ja analyyttista, luovaa ja rohkeaa ratkaisujen etsimistä yhdessä. Meillä on vuosikymmenten kokemus ja laadukkaat menetelmät, joilla olemme auttaneet satoja yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita menestymään muutoksessa. Lue lisää Capfulista täältä .

Capful etsii tulevaisuuden palvelumuotoilijaa vahvalla visuaalisella otteella. Capful on skenaario- ja strategiatyöhön erikoistunut liikkeenjohdon konsulttitoimisto. He auttavat asiakkaitaan ymmärtämään toimintaympäristön muutoksia ja rakentamaan konkreettisia ja kestäviä strategioita. Nyt Capful laajenee ja hakee vahvistusta palvelumuotoilun ja liiketoiminnan muotoilun Strategic design tiimiin.

Junior palvelumuotoilijan tehtävässä toimit osana skenaario- ja strategiakonsulteista muodostuvia projektitiimejä, jossa tunnistatte tulevaisuuden toimintaympäristön muutoksia ja pääset luomaan konsepteja asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen. Tulet visualisoimaan Capfulin asiakkaiden strategioita ja samalla kasvat palvelumuotoilijana sekä opit liikkeenjohdon konsultointia. Monipuolinen työnkuva sisältää osallistumista muotoilu-, muutos-, strategia-, ja skenaarioprojektien toteuttamiseen sekä uusien asiakassuhteiden luomiseen. Palvelumuotoilun lisäksi saat toteuttaa graafista suunnittelua sekä tuottaa visualisointia. Olet tärkeässä roolissa luomassa strategioista helpommin ymmärrettäviä ja omaksuttavia, sekä muuttamassa asiakkaiden tulevaisuutta paremmaksi ihmislähtöisellä ja kestävällä tavalla.

Menestyäksesi tässä työssä odotamme sinulta kokemusta palvelumuotoilusta, loppukäyttäjäymmärrystä ja vahvaa visuaalista silmää. Sinun ei tarvitse hallita vielä kaikkea, tärkeintä on asenne ja halu kehittyä nopeasti. Tukenasi on kokenut ja osaava tiimi, joka tukee sinua alussa. Tässä tehtävässä sinulla on myös hyvä mahdollisuus muokata työnkuvaasi oman kiinnostuksesi sekä osaamisesi mukaan. Työ on kokoaikainen, vakituinen ja Capfulin toimisto sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingissä.

Hakijalta odotetaan:

 • Relevanttia opintotaustaa esimerkiksi palvelumuotoilusta tai graafisesta suunnittelusta
 • Hieman soveltavaa työkokemusta tai omia projekteja palvelumuotoilusta
 • Photoshop ja Adobe Illustrator osaamista ja näyttöjä tekemistäsi töistä (portfolio)
 • Systemaattista lähestymistapaa ja erinomaisia ongelmanratkaisutaitoja
 • Kykyä toimia vaativissa asiakas- ja työpajatilanteissa osana Capfulin tiimiä
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Business Design menetelmien ja kielen tuntemus
 • Skenaario- ja ennakointimenetelmien tuntemus
 • Strategiamenetelmien tuntemus
 • Kokemus tai kiinnostus markkinointia kohtaan
 • Kokemus Figman käytöstä

Tarjoamme sinulle:

 • Tiiviin työyhteisön, jossa pääset heti mukaan vaativiin asiakasprojekteihin
 • Tunnetut ja mielenkiintoiset asiakkaat yksityiseltä ja julkiselta sektorilta
 • Mahdollisuuden vaikuttaa työnkuvaan ja projekteihin oman osaamisen mukaan
 • Erinomaiset mahdollisuudet laajentaa strategia- ja ennakointiosaamistasi
 • Hyvät kasvu- ja etenemismahdollisuudet

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä ansioluettelosi, portfoliosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 27.1.2022 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Capfulin palvelukseen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jessica Vilppula (+358 50 539 5987, jessica.vilppula(at)atalent.fi). Soittoajat 14.1.2022 9-15 ja 18.1.2022 9-15.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Associate

FNZ

FNZ is now looking for Migration Analyst Developers to join their growing team and Migration projects in the Nordics! As a Migration Analyst Developer you’ll get to be an integral part of FNZ’s Migration Team and end-to-end delivery lifecycle for all Migration projects. This particular role combines analysing the business and technical requirements both from FNZ's and its clients perspective and also implementing the migration, offering you an unique role with great opportunities for professional growth!

Associate

FNZ

FNZ is now looking for a customer-oriented Migration Solution Consultant to join FNZ’s team in the Nordics! In this position you’ll be taking ownership on FNZ’s Nordic customers and act as a bridge between their business requirements and the impact of Migration and the technical components. You’ll be leading FNZ’s clients through the Migration implementation, ensuring the requirements from each impacted business unit have been assessed, documented, implemented and ultimately successfully delivered.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen