Business Application Consultant

Julkaistu 05.10.2018

Digital Illustrated on moderni ja ketterä organisaatio, joka työllistää yli 60 Microsoft-ammattilaista. Tuemme yritysten digitaalisia transformaatioita kehittämällä liiketoimintaa kiihdyttäviä ratkaisuja Microsoft-pilven avulla. Toimimme asiakaslähtöisesti itseohjautuvissa tiimeissä, joissa työntekijöillä on valta ja vapaus päättää työstään. Asiakkaitamme ovat alallaan johtavat organisaatiot. Toimenkuvat vaativat aidon kiinnostuksen alaan sekä kovan työmoraalin, mutta tarjoavat vastapainoksi ainutlaatuisen yhteishengen. Samalla aitoudella toimimme myös asiakkaiden kanssa, pitäen kuitenkin huolen, että lopputulos on aina vähintään priimaa.

 

Digital Illustrated etsii joukkoonsa kehittymishaluista ja lahjakasta Business Application Consultantia kasvamaan alan asiantuntijaksi. Tehtävä tarjoaa erinomaisen kehityspolun konsultin monipuolisen työkentän parissa alalla, jonka merkityksellisyys kasvaa voimakkaasti myös tulevaisuudessa. Tehtävässä pääset työstämään digitaaliseen transformaatioon liittyviä projekteja Microsoftin pilviratkaisujen parissa asiakkainasi alansa johtavat toimijat. Tässä roolissa työskentelet tiiviisti asiakasrajapinnassa: selvität asiakkaiden tarpeita ja nykytilannetta, luot etenemissuunnitelman, esittelet tarjotun konseptin sekä rakennat uutta ratkaisua yhteistyössä asiakkaan ja oman tiimisi kanssa. Tämän lisäksi työn teknisempään puoleen kuuluu käyttöliittymän ja datamallien rakentaminen sekä pienten raporttien tekeminen. Tehtävä on siis mielenkiintoinen yhdistelmä asiakastyötä ja Microsoft-pilven avulla tapahtuvaa kehittämistyötä. Työparinasi projekteissa toimii kokenut konsultti, joka auttaa sinua alkuun uudella urallasi.

Etsimällämme Business Application Consultantilla on kyky ymmärtää niin asiakkaan bisnestä kuin bisnesdataa. Osaat kuunnella asiakkaan tarpeita ja kysyä oikeita kysymyksiä saadaksesi tarvitsemasi tiedon. Työssäsi olet mukana kehittämässä asiakkaalle low code -sovelluksia, joten sinulla ei tarvitse olla ohjelmoinnin osaamista, mutta koet, että sinulta löytyy tietynlainen tekninen mindset ja kiinnostusta teknologiaa kohtaan. Tehtävä on soviteltavissa joko kaupallisemmalle tai teknisemmälle taustalle osaamisesi mukaan: jos esimerkiksi ohjelmointi on sinun juttusi, saat laittaa nämäkin taitosi tässä työssä käyttöön!

Hakijalta odotetaan:

  • Soveltuvia yliopisto-opintoja: esim. tietojohtaminen, tuotantotalous, information and service management tai tietotekniikka
  • Vahvoja viestintätaitoja ja halukkuutta työskennellä asiakasrajapinnassa
  • Halua ottaa vastuuta ja työskennellä itseohjautuvassa tiimissä
  • Vahvaa Excel –osaamista
  • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

 Lisäksi eduksi katsotaan

  • Aikaisempi osaaminen Microsoft Power Platform –alustasta tai vastaavista No-code- / Low-code -kehitystyökaluista

Tarjoamme sinulle:

  • Modernin organisaatiokulttuurin, jossa tiimit työskentelevät itseohjautuvasti ja henkilöstön vapaa-aikaa ja työn ulkopuolista elämää kunnioitetaan ja tuetaan
  • Tehtävän, jossa voit kasvattaa ammattitaitoasi nopeasti työskentelemällä monipuolisissa asiakasprojekteissa. Tässä roolissa et työskentele kokeneiden konsulttien ”assistenttina”, vaan pääset heti kiinni vastuullisiin tehtäviin.
  • Erinomaisen mahdollisuuden oppia uusimmista teknologioista pilviratkaisujen parissa

Mikäli Digital Illustrated kuulostaa kiinnostavalta suunnalta urallesi, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritteesi, sekä CV:si viimeistään 18.10. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/digital-illustrated-business-application-consultant-10-2018 Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

Digital Illustratedista voit lukea lisää osoitteessa: https://digitalillustrated.com/ ja tehtävästä voit kysyä tarkemmin toimitusjohtaja Petri Säkkiseltä (040 864 3065) seuraavina soittoaikoina: ma 8.10. klo 15-16 tai ma 15.10. klo 14-16. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Are you interested in gaming - both the visual and the technical side of games? You could be the aspiring GameUI-Designer we're looking for!

Are you a programmer by day and a gamer by night? You could be the aspiring game developer we're looking for!

Wihurin Tekninen Kauppa etsii nyt testauksen ammattilaista Test Manageriksi!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Hyvä hakijakokemus on avain työnantajamielikuvan kehittämiseen. Tässä 6 helppoa vinkkiä joilla parannat yrityksesi hakijakokemusta välittömästi.

Jouni Räisänen is a Team Lead in FPGA verification team in Oulu. His team works on the field of 5G with various verifica...

Otto Koskinen works at Nokia in the Integration team as a System-on-Chip Designer. His journey at Nokia started 2,5 year...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen