hartwall-atalent

Career Brewery Graduate -ohjelma (Lahti, 1 paikka)

Julkaistu 07.01.2019

Hartwall on juoma-alan kasvava suunnannäyttäjä, joka valmistaa suomalaisten rakastamia juomia arkeen ja juhlaan. Hartwallin tunnetuimmat tuotemerkit ovat Hartwall Jaffa, Hartwall Novelle, Lapin Kulta, Karjala ja Hartwall Original Long Drink. Hartwall on myös Heineken ja Pepsi -brändien yhteistyökumppani Suomessa.

Hartwallin moderni tuotantolaitos sijaitsee Lahdessa, lähdevesipullottamo Karijoella ja pääkonttori Helsingissä. Rakastettujen klassikoiden ja innovatiivisten uutuuksien parissa työskentelee 700 hartwallilaista ja välillisesti Hartwall työllistää Suomessa 11 000 ihmistä. Hartwall on osa tanskalaista Royal Unibrew -konsernia. Hartwall edistää vastuullista juomakulttuuria, toimii aktiivisesti ympäristön hyväksi ja korostaa lähituotantoa.

Hartwall haluaa olla mukana starttaamassa uraasi ja tarjoaakin sinulle nyt ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä työelämän multitalentiksi! Hartwallin kaksivuotiseen Career Brewery -graduateohjelmaan haetaan nyt ensimmäisiä graduateja työskentelemään Hartwallin eri funktioissa.

Monialaisen osaamisen karttuminen varmistetaan työnkierrolla, jossa työtehtäväsi vaihtuvat kokonaan ensimmäisen vuoden jälkeen. Ohjelma valmistaakin sinua monitalentiksi, jolta löytyvät relevantit taidot ottaa haltuun suuria kokonaisuuksia millä tahansa liike-elämän osa-alueella. Pääset siis tutustumaan kahteen eri tehtäväkokonaisuuteen ja positioon Graduate -ajanjaksosi aikana, jonka jälkeen työllistyt vakituiseen työsuhteeseen Hartwallille! Helsingin ohjelmassa avoimia paikkoja on kaksi ja Lahdessa avoimia paikkoja on yksi. Career Brewery -ohjelma alkaa syksyllä 2019 ja valinnat henkilöistä tehdään maaliskuussa 2019. Katso tarkempi aikataulu ilmoituksen lopusta.

Minkälaisia työtehtäviä Career Brewery tarjoaa?

Tässä Lahden Graduate- roolissa pääset tutustumaan kattavasti Lahden modernin juomatehtaan arkeen keskittyen pääsääntöisesti tuotantoketjujen hallintaan sekä logistiikan tehtäviin. Ohjelman roolien valikoitumisessa pyritään huomioimaan omat kiinnostuksen kohteesi ja vahvuutesi, mutta äärimmäisen tärkeää on, että olet avoin erilaisille  tehtäville – ohjelman tarkoituksena on antaa sinulle laaja-alainen näkemys tehtaan ja logistiikan toiminnasta.

Lahden Graduatena osallistut muun muassa tuotannon ja materiaalien suunnitteluun sekä -ohjaukseen, kustannuslaskentaan, analysointiin ja raportointiin. Ensimmäisen vuoden jälkeen työnkuvasi vaihtuu ja laajentuu kehittämisen tehtävien pariin. Voit päästä tutustumaan, omat mielenkiinnonkohteesi huomioiden, pakkausmateriaalien sekä tuotteiden kehittämiseen, teknisempään kehitykseen tai jopa kokonaisvaltaiseen yksikön, prosessin ja tuotannon kehittämiseen.

Liian hyvää ollakseen totta?

Kyllä, sitä se on! Monipuolisten ja vastuullisten tehtävien lisäksi pääset työskentelemään mielenkiintoisen bisneksen parissa sekä tutustumaan läheltä vahvoihin, kotimaisiin brändeihin. Ainutlaatuinen Career Brewery -ohjelma tarjoaa sinulle loistavan kick-startin kohti urasi huippua, sillä Career Breweryn jälkeen vain taivas on rajanasi! Hartwall haluaa varmistaa osaamisesi kehittymisen tarjoamalla sinulle lähiesimiestuen lisäksi oman uracoachin koko Career Brewery- ohjelman ajaksi. Uracoachin avulla pääset sparrailemaan, kehittämään itseäsi sekä omaa ammattitaitoasi ja suunnittelemaan omaa urapolkuasi osaavan ammattilaisen tuella. Perinteisten työsuhde-etujen lisäksi Hartwall tarjoaa muun muassa virkistysjuomia henkilöstölleen sekä mahdollisuuden saada lippuja Hartwall Areenalle sekä eri tapahtumiin, joissa Hartwall on mukana. Kaiken tämän lisäksi tehtävässä työllistyt suoraan Hartwallille vakituiseen työsuhteeseen. Mikäli etsit loistavaa tilaisuutta päästä kehittämään omaa osaamistasi sekä etenemään urallasi, tämä on sinun paikkasi!

Oletko se sinä?

Meille asenteesi on  kokemustasi tärkeämpää ja ennen kaikkea odotamme sinulta draivia tarttua asioihin. Näet haasteet mahdollisuuksina ja sinulla on halua ja rohkeutta muuttaa ideat toiminnaksi. Jaat kanssamme kaupallisen ajattelutavan sekä kyvyn hahmottaa niin yksityiskohtia kuin suurempia strategisia kokonaisuuksia. Ymmärrät lukujen päälle sekä pystyt analyyttisiä kykyjäsi hyödyntämällä näkemään numeroiden vaikutuksen liiketoimintaan. Haluat jatkuvasti miettiä tehokkaampia ratkaisuja ja osaat työskennellä itseohjautuvasti myös muuttuvissa tilanteissa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä eri rooleissa, joten edellytämme sinulta kykyä oppia nopeasti sekä kiinnostusta eri tehtäviä kohtaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää yliopisto-opintoja, esimerkiksi tekniseltä alalta tai logistiikan parista, mutta ethän jätä hakematta, mikäli sinulta löytyy jokin muu relevantti opintotausta. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja sinulta löytyy erinomaiset yhteistyötaidot. Excel-velho sinun ei tarvitse olla, mutta omaat perus IT-taidot mm. Office 365 -ohjelmat.

Tutustu Hartwalliin osoitteessa http://www.hartwall.fi/ja tsekkaa ohjelmamme Instagram -tili täältä: https://www.instagram.com/hartwall_careerbrewery/?hl=fi

Oletko valmis? Hienoa, hyppää mukaan ensimmäiseen Career Brewery -ohjelmaan!  Hae nyt lähettämällä hakemuksesi ja CV:si PDF- muodossa viimeistään sunnuntaina 3.2.2019 täällä: https://apply.atalent.fi/hartwall-career-brewery-graduate-ohjelma-lahti-1-paikka-1-2019 Suosittelemme sinua lämpimästi tuomaan omaa osaamistasi esille konkreettisten esimerkkien avulla. Lisätietoja tehtävästä sekä hakuprosessista tarjoavat aTalentin Recruitment Managerit Laura Seppä (+358 40 557 9389, laura.seppa[at]atalent.fi ja Mia Paatsalo (+358 50 4680 610, mia.paatsalo[at]atalent.fi].

Vastaamme kysymyksiin mielellämme seuraavina soittoaikoina:

 • pe 11.1 klo 10-12 Laura Seppä
 • pe 18.1 klo 12-14 Mia Paatsalo
 • pe 25.1 klo 9.30-11.30 Laura Seppä
 • pe 1.2 klo 08-10 Mia Paatsalo

Haussa etenemme seuraavanlaista aikataulua noudattaen:

 • ma 7.1. Haku aukeaa
 • su 3.2. Hakuaika päättyy
 • ma 4.2. Hakemuksien läpikäynti ja kutsut videohaastatteluihin
 • ti 5.2 – ke 6.2. Videohaastatteluiden vastausaika
 • to 7.2. Kutsu henkilökohtaiseen haastatteluun aTalentin toimistolle
 • pe 8.2, la 9.2, ma 11.2 ja ti 12.2. Henkilökohtaiset haastattelut aTalentin toimistolla.
 • ke 13.2 Kutsutlinkit soveltuvuusarviointeihin
 • pe 22.2 & ma 25.2 Kutsut Assessment Day -tapahtumaan
 • ma 18.3 Assessment Day LAHTI

Varaathan jo tässä vaiheessa aikaa kalenteristasi, mikäli etenet prosessissa.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Jabra etsii nyt myyntihenkistä ja oma-aloitteista Traineeta osa-aikaiseen tehtävään täydentämään tiimiään Espooseen!

Helsingin Teräs Asennus Oy etsii nyt tarjouslaskijaa pääkaupunkiseudulle!

bonusway-atalent

Bonusway is now looking for a Communications Specialist to join their team located in Helsinki.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tämän blogin tarkoituksena on auttaa rekrytoijia ja esimiehiä saamaan kaikki irti Slushista. Lue vinkit ja suosituksemme parhaista puheista.

Tässä podcastissa aTalentin operatiivinen johtaja ja Icebreaker.vc:n Head of Talent keskustelevat tiimin rakentamisesta ja rekrytoinnista alkuvaiheen startupeissa.

Blogissa Miili Reponen kertoo rekrytoijan työstä sekä omasta urapolustaan aTalent Recruitingilla.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen