Chief Engineer (health tech)

Julkaistu 12.06.2019

VitalSignum sai alkunsa viitisen vuotta sitten urheiluharrastuksen parista sekä ylikunnon aiheuttamien sydänoireiden kautta. Tuolloin ei ollut olemassa oireiden seurantaa varten mobiililaitetta, joka voisi tallentaa EKG:n aikaan ja paikkaan katsomatta. Tänä päivänä VitalSignum kehittää etäkäyttöön sopivia, helppokäyttöisiä mobiiliratkaisuja ja -palveluita terveydentilan tarkkailuun. Tehtävämme on pelastaa ihmishenkiä kaikkien käyttöön sopivilla mobiiliratkaisuilla, joilla omaa terveydentilaa voi tarkkailla luotettavasti, edullisesti ja helppokäyttöisesti. Haluamme olla maailman johtava terveydentilan tarkkailuun tarkoitettujen mobiiliratkaisujen tarjoaja. Lue lisää VitalSignumista: https://www.beat2phone.com/.

VitalSignum etsii kasvunsa tueksi Chief Engineeriä johtamaan VitalSignumin teknologia- ja ohjelmistokehitystä. VitalSignumin mobiiliratkaisun avulla voidaan seurata ihmisen sydänfilmiä ja havaita mahdolliset rytmihäiriöt ja muutokset sydämen toiminnassa hyvissä ajoin ennaltaehkäisevästi. Chief Engineerin tehtävässä vastuualueesi on laaja ja toimit tiiviisti eri sidosryhmien kanssa. Työtehtäväsi liittyvät esimerkiksi kehittämisen määrittelyyn ja laatuvaatimusten noudattamisen varmistamiseen. Ohjaat, johdat ja hallinnoit alihankkijoita, kuten mobiili- ja pilvikehittäjiä, sekä muita keskeisiä yhteistyökumppaneita. Tuot esiin näkemyksiäsi VitalSignumin teknologian kehittämisestä ja jalkautat ratkaisuja käytäntöön. Halutessasi pääset osallistumaan myös alan messuille. Alkuun tulet työskentelemään tiiviisti yhteistyössä kokeneiden tiimiläisten kanssa, jotta saat hyvät edellytykset jatkaa työskentelyä itsenäisellä otteella mahdollisimman pian.

Mahdollisuuksia kasvuyrityksessä riittää joka suuntaan, joten tehtävä on erinomainen paikka henkilölle, joka haluaa kehittyä urallaan ja tehtävässään. Tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan ensi kädessä VitalSignumin teknologiavalintoihin, joilla on tiivis yhteys koko yrityksen toimintaan ja tulevaisuuden strategiaan ihmishenkien pelastamiseksi ja ihmisten terveyden ennaltaehkäisemiseksi.

VitalSignum tarjoaa:

 • Mahdollisuuden päästä työskentelemään tärkeän ja merkityksellisen health techin parissa yhteistyössä merkittävien terveydenhuolto-organisaatioiden kanssa, esimerkiksi Helsingin ja Turun yliopistolliset keskussairaalat
 • Kasvuyrityksen kehitysmahdollisuudet
 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
 • Kilpailukykyisen palkkauksen strategisessa avainasemassa
 • Kuntosalietu sekä muut urheilumahdollisuudet työpaikalla
 • Inspiroivan työympäristön Health Innovation Villagessa lähellä Helsingin keskustaa

Toivomme sinulta:

 • Kiinnostusta terveydenhuollon laitteiden teknologioihin ja kehittämiseen
 • Teknologia-arkkitehtuurin kokonaisuuden ymmärrystä ja hallintaa: näet mahdolliset vaaranpaikat ja toisaalta myös mahdollisuudet
 • Ketterien ohjelmistokehitystoimintatapojen ymmärrystä
 • Kykyä ottaa vastuuta alusta alkaen ja toimia erilaisten sidosryhmien kanssa
 • IT-alan työkokemusta
 • Tehtävään soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa (esim. teknillinen tai teknillis-kaupallinen)
 • Sujuvaa englannin kielen taitoa sekä puhutun ja kirjoitetun suomen kielen ymmärrystä
 • Ymmärrystä mahdollisimman monesta teknologiasta VitalSignumin stackistä: AWS tai muut pilvialustat, Android, iOS, React Native, REST API, graafiset käyttöliittymät, sulautetut järjestelmät

Tunnistitko itsesi ja olet valmis hyppäämään tähän monipuoliseen rooliin? Hienoa! Lähetä meille CV sekä hakemuskirje PDF-muodossa viimeistään ke 26.6.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/vitalsignum-chief-engineer-6-2019. Kerrothan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä mahdollisen aloitusajankohdan.

Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan VitalSignumin palvelukseen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Miili Reponen (0504754889, miili.reponen[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Pidätkö ongelmanratkaisusta ja haluaisit päästä kehittämään osaamistasi IT-alalla? Optomed Oy etsii innokasta ja palveluhenkistä tekijää IT-palvelu- ja tukitehtäviin.

We are currently looking for a passionate Game Developer to join the ever growing ranks of Small Giant Games!

Benemen, a Finnish new generation cloud-based software company, is now looking for a Test Engineer to maintain and further develop their test environments!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Outi Mäkinen ja Tommi Talja keskustelevat rekrytointikriteereistä ja siitä mikä tekee hyvän työpaikkailmoituksen.

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Tässä blogissa vastaamme kysymykseen miten valmistautua työhaastatteluun ja annamme 7 vinkkiä, joilla helpotat haastatteluun valmistautumista.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen