Chief Engineer

Julkaistu 12.06.2019

VitalSignum sai alkunsa viitisen vuotta sitten urheiluharrastuksen parista sekä ylikunnon aiheuttamien sydänoireiden kautta. Tuolloin ei ollut olemassa oireiden seurantaa varten mobiililaitetta, joka voisi tallentaa EKG:n aikaan ja paikkaan katsomatta. Tänä päivänä VitalSignum kehittää etäkäyttöön sopivia, helppokäyttöisiä mobiiliratkaisuja ja -palveluita terveydentilan tarkkailuun. Tehtävämme on pelastaa ihmishenkiä kaikkien käyttöön sopivilla mobiiliratkaisuilla, joilla omaa terveydentilaa voi tarkkailla luotettavasti, edullisesti ja helppokäyttöisesti. Haluamme olla maailman johtava terveydentilan tarkkailuun tarkoitettujen mobiiliratkaisujen tarjoaja. Lue lisää VitalSignumista: https://www.beat2phone.com/.

VitalSignum etsii kasvunsa tueksi Chief Engineeriä johtamaan VitalSignumin teknologia- ja ohjelmistokehitystä. VitalSignumin mobiiliratkaisun avulla voidaan seurata ihmisen sydänfilmiä ja havaita mahdolliset rytmihäiriöt ja muutokset sydämen toiminnassa hyvissä ajoin ennaltaehkäisevästi. Chief Engineerin tehtävässä vastuualueesi on laaja ja toimit tiiviisti eri sidosryhmien kanssa. Työtehtäväsi liittyvät esimerkiksi kehittämisen määrittelyyn ja laatuvaatimusten noudattamisen varmistamiseen. Ohjaat, johdat ja hallinnoit alihankkijoita, kuten mobiili- ja pilvikehittäjiä, sekä muita keskeisiä yhteistyökumppaneita. Tuot esiin näkemyksiäsi VitalSignumin teknologian kehittämisestä ja jalkautat ratkaisuja käytäntöön. Alkuun tulet työskentelemään tiiviisti yhteistyössä kokeneiden tiimiläisten kanssa, jotta saat hyvät edellytykset jatkaa työskentelyä itsenäisellä otteella mahdollisimman pian.

Mahdollisuuksia kasvuyrityksessä riittää joka suuntaan, joten tehtävä on erinomainen paikka henkilölle, joka haluaa kehittyä urallaan ja tehtävässään jatkuvasti. Tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan ensi kädessä VitalSignumin teknologiavalintoihin, joilla on tiivis yhteys koko yrityksen toimintaan ja tulevaisuuden strategiaan ihmishenkien pelastamiseksi ja ihmisten terveyden ennaltaehkäisemiseksi.

VitalSignum tarjoaa:

 • Mahdollisuuden päästä työskentelemään tärkeän ja merkityksellisen health techin parissa
 • Kasvuyrityksen kehitysmahdollisuudet
 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
 • Kilpailukykyisen palkkauksen strategisessa avainasemassa
 • Inspiroivan työympäristön Health Innovation Villagessa lähellä Helsingin keskustaa

Toivomme sinulta:

 • Kiinnostusta terveydenhuollon laitteiden teknologioihin ja kehittämiseen
 • Teknologia-arkkitehtuurin kokonaisuuden syvällistä ymmärrystä ja hallintaa: näet mahdolliset vaaranpaikat ja toisaalta myös mahdollisuudet
 • Ketterien ohjelmistokehitystoimintatapojen ymmärrystä
 • Kykyä ottaa vastuuta alusta alkaen ja toimia erilaisten sidosryhmien kanssa
 • IT-alan työkokemusta
 • Tehtävään soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa (esim. teknillinen tai teknillis-kaupallinen)
 • Sujuvaa englannin kielen taitoa sekä puhutun ja kirjoitetun suomen kielen ymmärrystä
 • Ymmärrystä mahdollisimman monesta teknologiasta VitalSignumin stackistä: AWS tai muut pilvialustat, Android, iOS, React Native, REST API, graafiset käyttöliittymät, sulautetut järjestelmät

Tunnistitko itsesi ja olet valmis hyppäämään tähän monipuoliseen ja vastuulliseen rooliin? Hienoa! Lähetä meille CV sekä hakemuskirje PDF-muodossa viimeistään ke 26.6.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/vitalsignum-chief-engineer-6-2019. Kerrothan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä mahdollisen aloitusajankohdan.

Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan VitalSignumin palvelukseen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Miili Reponen (0504754889, miili.reponen[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Delivered is now looking for an iOS Developer to join their international team for developing the SDK for business customers.

Tiedekeskus Heureka etsii nyt yhteisöönsä toimeen tarttuvaa ja hyvän asenteen omaavaa kiinteistövastaavaa!

Jos sinulta löytyy myyntihenkisyyttä sekä teknistä ymmärrystä, ja haluat ottaa vastuuta mielenkiintoisissa projekteissa, lue lisää tästä roolista sekä Lujabetonin tarjoamista mahdollisuuksista!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalentin Advisory board uudistui ja mukaan liittyivät Kirsi Piha, Sami Erviö sekä Moaffak Ahmed.

Tässä podcastissa keskustelemme siitä mitä rekrytointimenetelmiä nuoret ammattilaiset kohtaavat ja mitä he toivovat rekrytoivien yritysten käyttävän.

Tässä podcastissa Niklas Huotari ja professori Janne Tienari keskustelevat uuden sukupolven johtamisesta.

Tässä podcastissa aTalentin toimitusjohtaja Niklas Huotari ja professori Janne Tienarin keskustelevat uuden sukupolven johtamisesta.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen