Financial Specialist

Julkaistu 01.10.2018

AddSecure on johtava turvallisten, kriittisten viestintäratkaisujen toimittaja Euroopassa. Palvelemme yli 50 000 asiakasta ja yhteistyökumppania ympäri Euroopan lähes 400 000 yhteydellä ja miljoonalla toimitetulla laitteella. Tarjoamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme turvallisia viestintäratkaisuja valvotussa hälytyksensiirrossa ja kriittisissä IoT-palveluissa.

AddSecure perustettiin 1970-luvun alkupuolella ja meillä on nyt lähes 300 työntekijää. AddSecuren pääkonttori sijaitsee Ruotsissa ja aluetoimistot sekä jakeluportaat sijaitsevat ympäri Eurooppaa.

Etsimme Financial Specialistia liittymään AddSecuren Suomen organisaatioomme Espooseen. Vastuullasi ovat monipuolisesti taloushallintoon, raportointiin ja kumppaniyhteistyöhön liittyvät tehtävät. Kirjanpidon tehtävistä olet vastuussa osto- ja myyntireskontrasta, kun taas palkkahallinnon ja matkalaskujen käsittelyn koordinoit ulkoisen kumppanin kanssa. Financial Specialistina pääset johtamaan taloushallinnon kumppaniyhteistyötämme, jolloin kirjanpidon ulkoistaminen voi olla myös yksi kehitysprojekteistasi. Osallistut myös asiakaslaskutus ja -palvelutiimin tukemiseen. Hahmotat selkeästi kokonaiskuvan liiketoiminnasta ja sen taloudellisesta tilanteesta ja tuotat materiaalia johdon päätöksenteon tueksi. Lisäksi tuet johtoa osallistumalla budjetointiin ja ylläpitämällä ennusteita liiketoiminnasta. Raportoit tehtävässäsi Suomen maajohtajalle, mutta myös kuukausittain suoraan Ruotsin pääkonttorillemme ja olet osa konsernin taloushallinnon tiimiä.

Etsimme henkilöä, joka on ulospäinsuuntautunut ja rohkea. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti sekä suomeksi, että englanniksi. Omaat myös kunnianhimoa ja haluat kehittyä urallasi. AddSecurella on vahva kasvustrategia, joka mahdollistaa kehittymisen urallasi ja antaa myös mahdollisuuksia osaltaan kehittää vastuualuettasi haluamaasi suuntaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä, esimerkiksi kirjanpitäjänä, controllerina tai muussa vastaavassa tehtävässä toimimisesta. Osana konsernitason taloushallinnon tiimiä tehtävä edellyttää satunnaista matkustamista Ruotsin pääkonttorillemme.

Tarjoamme sinulle:

 • Erinomaisen mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja kasvattaa osaamistasi laajalla vastuualueella
 • Keskeisen position kasvavassa organisaatiossa IoT:n ja digitalisaation asiantuntijoiden joukossa
 • Mahdollisuuden kehittää kumppaniyhteistyötämme ulkoisten palveluntarjoajien kanssa
 • Kilpailukykyisen palkkauksen

Hakijalta odotamme:

 • Korkeakoulututkintoa kaupalliselta alalta, esimerkiksi KTM tai tradenomi
 • Työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, esimerkiksi kirjanpidosta, controllerin työstä tai taloushallinnosta
 • MS Office -työkalujen hallintaa
 • Kykyä ja halua omaksua erinomaisesti AddSecuren uusi ERP-järjestelmä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa suullisesti ja kirjallisesti
 • Matkustusvalmiutta

 Lisäksi eduksi katsomme:

 • Ruotsin kielitaidon
 • Palkanmaksun, kirjanpitolain ja/tai työsuhteeseen liittyvän lainsäädännön tuntemuksen

Mikäli kiinnostuit Financial Specialistin tehtävästä AddSecurella, lähetä CV:si, viimeisin opintosuoritteesi ja hakemuskirjeesi viimeistään 14.10.2018 mennessä: https://apply.atalent.fi/addsecure-financial-specialist-10-2018. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Toivomme, että lähetät tiedostot pdf-muodossa.

Käy tutustumassa AddSecureen osoitteessa https://www.addsecure.fi/. Lisätietoja tehtävästä, hakuprosessista ja aikataulusta voit kysyä aTalentin Recruitment Manager Mikko Lahdelta (puh. 0400 495 946, mikko.lahti@atalent.fi).

* This job ad is in Finnish, because this particular job requires fluent Finnish language skills. *

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

NREP, a leading Nordic real estate investor and developer, is looking for a part-time Junior Asset Manager to join the team in Helsinki!

VaasaETT, a leading energy consultancy, specialized in complex retail and consumer-centric energy issues in over 80 markets around the world, is looking to hire an Energy Analyst.

aTalent Recruiting logo

Oletko proaktiivinen ja innostunut persoona, joka syttyy rekrytoinnista ja haluaa auttaa nuoria talentteja uransa alkutaipaleella?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Koronavirus ja siitä seurannut poikkeustila ovat sysänneet monet työnantajat ainutlaatuisen haasteen eteen. Kuinka saada...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen