Frontend Developer

Published on 31.07.2019

Oikeat Oliot tekee vaativia asiakaskohtaisia tietojärjestelmiä, palvelumuotoilua ja laadunvarmistusta sekä tarjoaa pilvipalveluja. Yrityksellä on jo yli kahdenkymmenen vuoden kokemus niin suurten kuin pienempien asiakkaiden ICT-tarpeista. 

Oikeat Oliot tarjoaa syvälle asiakkaan tarpeisiin pureutuvaa, hinta-laatusuhteeltaan erinomaista tietotekniikkakonsultointia. Laajasta osaamisesta huolimatta yrityksessä keskitytään vain niihin tekniikoihin, jotka ovat asiakkaille ja alan kehitykselle tärkeimpiä. Lue lisää täältä!

Oikeat Oliot etsii Frontend Developeria käyttöliittymäkehittämisen pariin osaksi asiantuntevaa ja kokenutta 15 hengen tiimiä. Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisten valtionhallinnon tietojärjestelmäprojektien parissa erikokoisten projektitiimien voimin. Kehittämisen tavoitteena on luoda ohjelmistojen elinkaari mahdollisimman pitkäksi modernisoimalla ohjelmistoja, kehittämällä uusia ominaisuuksia sekä luomalla yleisesti parempaa käyttökokemusta. Kehitettävät järjestelmät ovat useimmiten erilaisia rekisteröintijärjestelmiä tai lomakepohjaisia sovelluksia ministeriöiden ja kansalaisten käyttöön. Järjestelmien käyttöliittymiä pyritään siirtämään nykyaikaan ja pääsetkin hyödyntämään kehitystyössäsi uusimpia teknologioita. Projekteihin liittyy luonnollisesti myös uusien rajapintojen avaamista ja sovellusintegrointeja muihin järjestelmiin.

Tehtävänäsi on käyttöliittymien ja käyttökokemuksen suunnittelu, kehittäminen ja toteutus. Päivittäisiä työkalujasi ovat JavaScript ja sen eri kirjastot ja frameworkit, HTML5, CSS sekä Java. Työskentelet suoraan asiakkaalla tai omalla toimistolla joko itsenäisesti tai osana isompaa projektitiimiä hyödyntäen ketteriä menetelmiä. Voit olla kokenut ammattilainen tai uraa aloitteleva kehittäjä, sillä tehtävää on mahdollista suunnata taustasi huomioon ottaen. Sinulla on mahdollisuus kehittää rooliasi ja työtehtäviäsi haluamaasi suuntaan. Mahdollisia henkilökohtaisia kehityspolkuja ovat esimerkiksi kasvu mobiilikehittämiseen tai projektijohtamiseen. Hierarkia Oikeilla Olioilla pyritään pitämään minimissä ja kaikki tiimiläiset nähdään tasavertaisina kollegoina. Kaksi asiaa on varmaa: tässä tehtävässä pääset kehittämään omaa osaamistasi laajasti ja vastuuta saa ja sitä annetaan heti, kun olet sitä valmis ottamaan!

Toivomme sinulta:

 • Työkokemusta ohjelmoinnin parista noin vuoden ajalta tai riittävää näyttöä osaamisesta esimerkiksi harrastusprojekteista tai opinnoista
 • Sujuvaa osaamista JavaScriptillä (Vue, Angular), HTML5:lla ja CSS:llä
 • Ymmärrystä responsiivisista käyttöliittymistä
 • Opintoja relevantilta alalta
 • Kiinnostusta ja valmiuksia työskennellä asiakasrajapinnassa
 • Sujuvaa suomen ja englannin taitoa sekä hyvää kommunikointikykyä

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Osaaminen muusta stackista: Java, SQL, Bootstrap, React & Kotlin
 • Kokemus mobiilikehittämisestä
 • Ymmärrys jatkuvan integraation (CI) käytännöistä
 • Kyky ja halu ottaa vastuuta ja laajentaa omaa roolia esimerkiksi projektijohtamiseen

Oikeat Oliot tarjoaa:

 • Mahdollisuuden laajentaa omaa roolia, vastuualueita sekä työtapoja vapaasti itseä kiinnostavaan suuntaan
 • Merkityksellisen tehtävän – projekteilla on yhteiskunnallista merkittävyyttä ja vaikutusta jokaisen suomalaisen arkeen
 • Viihtyisän toimiston Helsingin ydinkeskustassa erinomaisten yhteyksien varrella
 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden – opintojen loppuunsaattamiseen kannustetaan sekä terveeseen työn ja vapaa-ajan yhdistämiseen panostetaan
 • Rennon työilmapiirin sekä asiantuntevien ja kokeneiden kollegoiden tuen sitä tarvitessasi
 • Tarvittaessa työsuhdeasunnon Helsingin ydinkeskustasta toimiston läheisyydestä

Mikäli kiinnostuit ja uskot olevasi oikea henkilö tähän tehtävään, lähetä meille CV sekä hakemuskirje PDF-muodossa viimeistään ke 14.8.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/oikeat-oliot-frontend-developer-7-2019. Jos sinulla on LinkedIn-, GitHub- , Stack Overflow- tai muu vastaava profiili, linkitä ne myös ansioluetteloosi. Kerrothan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä mahdollisen aloitusajankohdan. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten hae tehtävään mahdollisimman pian!

Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan Oikeiden Olioiden palvelukseen. Valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys asiakkaan toimesta.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Miili Reponen (0504754889, miili.reponen[ät]atalent.fi).

Like this position? Apply now.

Hae tästä

Similar open positions

Mapita is now looking for a Frontend Developer to take part in developing Mapita’s Community Engagement Platform Maptionnaire!

Mapita is looking for a part-time Junior Frontend Developer to take part in developing Mapita’s Community Engagement Platform Maptionnaire!

Quanttos etsii nyt Software Developeria Ouluun osaksi JCAD-kehitystiimiään. Voit olla joko kokeneempi ohjelmistokehittäjä tai uraasi aloitteleva tekijä, sillä rooli on muokattavissa osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan!

Can’t find a job you’d like? Sign up.

Get tailored job offers straight to your mailbox:

Learn to be a top applicant

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

I accept Terms and conditions