Graphic Designer

Julkaistu 09.10.2018

Accountor Finago on osa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä ohjelmistoja tuottavan Accountor Groupin ohjelmistoliiketoimintaa. Yhteensä organisaatiossamme työskentelee yli 220 sähköisen taloushallinnon ammattilaista muun muassa ohjelmistokehityksen, myynnin ja koulutuksen parissa. Ohjelmistotuotteitamme Procountoria ja Tikonia käyttää yli 2.500 tilitoimistoa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Olemme sähköisen taloushallinnon tiennäyttäjä, ja määrittelemässä niin alan ammattilaisten kuin yritystenkin työtapoja.

Etsimme draivikasta Graphic Designeria täydentämään kansainvälistä Nordic-markkinointitiimiä Espoon Keilaniemeen. Tässä tehtävässä vastaat Accountor Finagon sähköisistä- ja printtimarkkinointimateriaaleista varmistaen niiden brändimukaisuuden. Pääpaino tehtävässä on markkinointimateriaalien tuottamisessa, mutta monipuoliseen tehtävänkuvaasi kuuluvat laajasti kaikki asiakaslehden sekä muiden markkinointimateriaalien, kuten flyereiden, oppaiden, roll-uppien sekä yrityslahjojen, ideoinnista käytännön toteutukseen ja päivitykseen. Tämän lisäksi otat koppia esimerkiksi sosiaalisen median kampanjoiden visuaalisesta toteutuksesta ja ideoit niihin sekä muihin sähköisen kanavan kampanjoihin liittyvät ulkoasut. Osana markkinointitiimiämme pääset myös oman osaamisesi sekä kiinnostuksesi mukaan ottamaan osaa niin valokuva- kuin myös videotuotantoon. Graphic Designerina raportoit suoraan sisällöstä vastaavalle Communications Managerille, minkä lisäksi toimit läheisessä yhteistyössä mm. yhteistyökumppanien kanssa, joten toivomme sinun omaavan erinomaiset kommunikointi- ja projektinhallintakyvyt.

Aiempi kokemus graafisesta suunnittelusta, kuten taittotyöstä, on perusedellytys tässä tehtävässä: olet graafisen suunnittelun konkari, jolta kaikenlaiset graafiset sisällöt syntyvät vaivattomasti niin printtiin kuin myös eri sähköisiin kanaviin. Graafisen suunnitteluosaamisen lisäksi asenne ratkaisee: olet tehopakkaus, joka taitaa työn organisoinnin ja ajanhallinnan selviytyen tarvittaessa myös hektisessäkin ympäristössä hymyissä suin. Itseohjautuva ja oma-aloitteinen markkinointitiimimme kokeilee rohkeasti uutta, joten toivomme myös sinun olevan työskentelytavoiltasi joustava, idearikas ja luova!

Roolissa pärjätäksesi sinulla tulisi olla:

  • Tehtävään soveltuva opintotausta, esim. graafinen suunnittelu
  • Muutaman vuoden kokemusta graafisesta suunnittelusta, eritoten kaikenlaisten markkinointimateriaalien, kuten lehtien, esitteiden ja messuseinien, ideoinnista sekä käytännön toteuttamisesta
  • Valokuvausosaamista
  • Osaamista työssä tarvittavista taitto- ja kuvankäsittelyohjelmaista, kuten Photoshopista, InDesignista ja Illustratorista
  • Hyvä visuaalinen silmä
  • Sujuvan suomen kielen lisäksi myös hyvän englannin kieli

Arvostamme myös:

  • Osaamista videotuotannosta
  • Hyvää ruotsin tai norjan kieltä

Keitä me olemme?

Viihtyisä ja mukava toimistomme sijaitsee Espoon Keilaniemessä. Tehtävässä työskentelet osana markkinointitiimiämme, jossa jokaisella on mahdollisuus kehittää työtapojamme ja jokaisen työpanos on arvostettu sekä tärkeä. Viihdyt meillä, jos haluat työskennellä ratkaisukeskeisesti ja ottaa rohkeasti vastuuta työstäsi. Arvostat työkavereitasi ja jaat ajatuksiasi. Olet muita kohtaan ystävällinen ja luot ympärillesi hyvää fiilistä.

Tarjoamme:

Tavoitteenamme on olla alan halutuin työnantaja. Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat nopean kasvumme ja kansainvälistymisemme kantava voima, minkä vuoksi panostamme henkilöstön hyvinvointiin. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa.

Tarjoamme esimerkiksi joustavat työajat, ergonomiaa tukevat työvälineet, kattavan työterveyshuollon, tulospalkkiomallin, pöytäfutisliigan sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme useamman kerran vuodessa vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä.

Innostuitko? Lähetä suomenkielinen hakemuksesi ja ansioluettelosi PDF-muodossa osoitteeseen: https://apply.atalent.fi/accountor-finago-graphic-designer-10-2018. Ilmoitathan hakemuksessasi, milloin pystyisit aloittamaan uusissa tehtävissä sekä palkkatoiveesi. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää aTalentin Recruitment Manager Mikaela Johanssonilta (mikaela.johansson[ät]atalent.fi, +358 50 351 2400).

 

* This job ad is in Finnish, because this particular job requires fluent Finnish language skills. *

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme nyt FRAMEDAn vauhdikkaan kasvun tueksi oivaltavaa ja rohkeaa Marketing Coordinatoria Helsingin ydinkeskustaan!

Intito etsii nyt itseohjautuvaa ja motivoitunutta markkinointi- ja hallintokoordinaattoria osa-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Kamppiin!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi rekrytoinnin 10 suurinta virhettä ja miten niitä voi välttää.

Tässä blogissa kerromme millä tavoin aTalent auttaa sinua ottamaan ensimmäiset askeleesi urallasi.

Tässä podcastissa kerromme miten ja miksi työnhakijan kannattaa kertoa omista vahvuuksista ja heikkouksista työnhaun aikana.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen