Hallintoassistentti (osa-aikainen)

Julkaistu 23.10.2019

Solidabis on ihmisen kokoinen yritys. Toteutamme luovia ja kestäviä digitaalisia ratkaisuja yhdistämällä monipuolista osaamistamme. Työmme teemme niin hyvin, että varmistamme pitkäjänteiset asiakassuhteet. Solidabiksella työskentelee 48 henkilöä Helsingissä ja Kaarinassa. Kaikki toimintamme perustuu siihen, että jokaisella on vapaus ja vastuu toimia parhaaksi katsomallaan tavalla omalla vastuualueellaan. Mutkaton ja rehellinen toimintamme kiteytyy kahteen sanaan: No bullshit.

Etsimme hallintoassistenttia liittymään Solidabiksen porukkaan Helsinkiin. Työtehtävät koostuvat erilaisista hallinnollisista sekä henkilöstöön ja toimistoon liittyvistä tukitehtävistä. Tulet hoitamaan muun muassa laskutusta, työntekijöiden työaikaseurantaa ja muita henkilöstöhallinnollisia tehtäviä, talousraportointia ja toimiston yleisiä tehtäviä. Ajoittain tulet myös avustamaan markkinointi- ja myyntitehtävissä, kuten tilaisuuksien ja messutapahtumien järjestämisessä. Tyypillisesti töitä on enemmän kuun vaihteissa, noin kolme päivää viikossa ja muina aikoina tarpeen mukaan vaihdellen noin päivän viikossa.

Tehtävä sopii osa-aikaisuuden vuoksi hyvin esimerkiksi kaupallisen alan opiskelijalle opintojen oheen. Katsomme eduksi, mikäli sinulla on jo kokemusta vastaavanlaisista avustavista talous-, toimisto- tai HR-tehtävistä esimerkiksi kesätöiden tai harjoitteluiden kautta, mutta olemme joka tapauksessa valmiita perehdyttämään sinut hyvin työtehtävissä alkuun. Edellytämme tehtävään perustason tietoteknisiä valmiuksia, kuten Office-ohjelmien osaamista.  Ennen kaikkea etsimme henkilöä, joka sopii osaksi Solidabiksen porukkaa ja kulttuuria. Vaalimme epämuodollista ja rentoa ilmapiiriä, jossa arvostetaan läpinäkyvyyttä ja joustavuutta. Vapaus tuo luonnollisesti mukanaan myös vastuuta ja työt hoidammekin aina vastuuntuntoisesti ja asiantuntevalla otteella.

Hallintoassistenttina pääset osaksi mukavaa työyhteisöä, jossa et tule juuttumaan byrokratian rattaisiin. Tehtävässä näet laajasti liiketoiminnan läpileikkauksen ja opit ymmärtämään monipuolisesti yrityksen toiminnan lainalaisuudet. Yrityksemme kasvaa nopeasti, joten saat myös mahdollisuuksia laajentaa tehtäväkenttääsi ja vastuutasi esimerkiksi taloushallinnon tehtävissä. Tarjoamme sinulle joustavuutta työaikojen ja opintojen yhteensovittamisessa.

Hakijalta odotetaan:

  • Relevantteja opintoja esimerkiksi kaupalliselta alalta
  • Huolellista työskentelyotetta ja hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja 
  • Joustavaa ja vastuuntuntoista asennetta
  • Sujuvaa suomen kielen osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aiempi työkokemus yrityksen hallinnollisista tehtävistä
  • Kiinnostus IT-alaa kohtaan

Mikäli kiinnostuit hallintoassistentin tehtävästä Solidabiksella, lähetä hakemuskirjeesi ja CV:si viimeistään 5.11.2019 mennessä seuraavan linkin kautta: https://apply.atalent.fi/solidabis-hallintoassistentti-osa-aikainen-10-2019. Mainitsethan hakemusdokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Lähetäthän tiedostot pdf-muodossa.

Tähän tehtävään valittu henkilö työllistyy aTalent Recruitingin työntekijäksi Solidabikselle. 

Solidabiksesta voit lukea lisää osoitteessa: www.solidabis.com. Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (+358 40 049 5946, mikko.lahti[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen