Head of Hub

Julkaistu 24.05.2019

MOW, eli Mothership of Work on Spondan coworking-konsepti, joka tarjoaa inspiroivan työympäristön ja –yhteisön bisneksen kehittämiseen, kasvattamiseen, pyörittämiseen ja uusien ideoiden toteuttamiseen. MOWn palvelut kattavat kaiken mitä pieni tai iso yritys tarvitsee: tulostimet, neukkarit ja tapahtumatilat, iloisen henkilökunnan, hymyilevän IT-tuen, kahvit, teet ja perjantaibisset. Fillareista ja sähköautoista puhumattakaan. MOWn jäseninä työskentelee monipuolinen joukko freelancereita, itsenäisiä yrittäjiä, pienyrityksiä ja eri alojen ammattilaisia yhdessä jaetussa, yhteisöllisessä paikassa. MOW hubeja on tällä hetkellä kaksi, MOW Mothership Punavuoressa ja MOW Supernova Tampereella kauppakeskus Ratinan yhteydessä. Lisää MOWsta osoitteesta www.mow.fi.

Yhteisöllisten toimitilojen tarjoaja Mothership of Work (MOW) etsii joukkoonsa motivoitunutta ja toimeen tarttuvaa Head of Hubia vastaamaan Pikku Roban toimipisteensä päivittäisestä toiminnan organisoinnista ja johtamisesta! Tiivistettynä tehtäväsi on vastata siitä, että oma hubisi toimii sujuvasti: käytännön asiat rullaavat, jäsenet kokevat palvelun erinomaiseksi ja yhteisön yhteishenki on hyvä. Toimit oman hubisi operatiivisena esimiehenä ja hoidat päivittäin hyvin moninaisia tehtäviä tarpeen mukaan. Vastaat esimerkiksi yhteisöllisyyden kehittämisestä, hubin tilojen ja palvelujen esittelystä uusille jäsenille, tilakäytön suunnittelusta ja koordinoinnista, tiedusteluihin vastaamisesta sekä jäsenten alkuun auttamisesta uusissa työtiloissa. Ratkot myös erilaisia jäsenten pyyntöjä tai pulmia yhdessä hubin muun tiimin kanssa. Tämän lisäksi tärkeä osa tehtävääsi on rakentaa yhteisön yhteishenkeä hubissa esimerkiksi järjestäen tapahtumia ja hoitaen sisäistä viestintää. Pääset myös tekemään yhteistyötä hubin myyntiin liittyvissä tehtävissä ja hoidat operatiivisia tehtäviä kuten tilauksia, laskujen tarkastusta ja raportointia.

Moni aikaisempi työtausta voi tarjota sopivan pohjan tälle tehtävälle ja reipas can do -asenteesi onkin tärkein etsimämme ominaisuus. Tehtävä sopii uraansa aloittelevalle osaajalle, joka on hankkinut jo jonkin verran kokemusta työelämästä. Olet samaan aikaan sekä luova että hands on -tyyppi ja sinulle on motivoivaa niin bisnespuoli kuin ihmisten parissa työskentelykin. Tehtävään perehtymisen tukena ovat kolme kollegaasi omasta hubistasi, esimiehesi sekä toisten hubien vetäjät, joita tapaat myös säännöllisesti sparrailun ja tiedonjakamisen merkeissä.

Etsimme:

 • Yhteisönrakentajaa ja yhteishengen luojaa, jolla on riittävä kaupallinen ymmärrys ja liiketoimintasuuntautunut ajattelutapa
 • Hyviä organisointi- ja priorisointitaitoja
 • Reipasta ja toimeen tarttuvaa asennetta
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa (kirjallinen ja suullinen)

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aikaisempi kokemus sisäisestä viestinnästä, markkinoinnista tai myynnistä
 • Osaaminen kuvankäsittelystä

Tarjoamme sinulle:

 • Ketterän ja kehittyvän toimintaympäristön yhdistettynä suuren ja vakaan Sponda-konsernin tukeen
 • Nuorekkaan ja monimuotoisen työporukan, jossa on hyvä yhteishenki
 • Tehtävän, jossa pääset muokkaamaan kehittyvää ja kasvavaa toimintaa sekä näkemään selvästi työsi jäljen käytännössä
 • Kulttuurin, joka kannustaa kokeilemaan rohkeasti uutta ja ideoimaan
 • Hyvät oppimismahdollisuudet kasvavan konseptin parissa

Mikäli tämä rooli kuulostaa innostavalta seuraavalta askeleelta urallasi, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 6.6. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/mothership-of-work-fueled-by-sponda-head-of-hub-5-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

MOW:ista voit lukea lisää osoitteessa: https://mow.fi/fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Coordinator Ella Pekki (+358 50 477 8985, ella.pekki[ät]atalent.fi) maanantaista 27.5. alkaen.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Mothership of Workin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

NREP, a leading Nordic real estate investor and developer, is looking for a part-time Junior Asset Manager to join the team in Helsinki!

VaasaETT, a leading energy consultancy, specialized in complex retail and consumer-centric energy issues in over 80 markets around the world, is looking to hire an Energy Analyst.

aTalent Recruiting logo

Oletko proaktiivinen ja innostunut persoona, joka syttyy rekrytoinnista ja haluaa auttaa nuoria talentteja uransa alkutaipaleella?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Koronavirus ja siitä seurannut poikkeustila ovat sysänneet monet työnantajat ainutlaatuisen haasteen eteen. Kuinka saada...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen