(Jr.) Tuotepäällikkö

Julkaistu 29.10.2019

Kaiko Oy on 1948 perustettu vedenkäsittely- ja mittaus, annostelutekniikka ja terveydenhuoltoalan laitteita ja tarvikkeita markkinoiva yritys, jonka tuotevalikoima käsittää yli 5.000 nimikettä varaosineen. Kaikon tuotteet sisältävät sekä heidän omia valmisteitaan että maahantuotuja tuotteita.

Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Kouvolassa. Helsingissä palvelu tapahtuu kaikilla asiakassektoreilla. Kouvolan konttori puolestaan on erikoistunut terveydenhuollon kulutustavaroihin sekä pienlaitteisiin.

Laadukkaat tuotteet ovat koko palvelun perusta. Ympäristöstä huolehditaan pakkausten kierrätyksen ja hyötykäytön osalta.

Kaiko etsii joukkoonsa itseohjautuvaa ja aktiivista Tuotepäällikköä ottamaan haltuunsa LV-Talotekniikkatuotteiden dynaamisen kentän.  Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluvat asiakkaiden yhteydenottopyyntöjen vastaantottaminen, tukeminen sekä ratkaisujen tarjoaminen. Teet aktiivista myyntiä sekä inboundien että uusasiakashankinnan muodossa. Uusasiakashankinnan osalta suunnittelijat pelaavat isossa roolissa, sillä heidän laitevalintansa vaikuttavat pitkälle tulevaisuuteen. Heidän luotettavana kumppaninaan räätälöit toimitukset kunkin toimeksiannon erityispiirteiden mukaisesti sekä avustat tarvittaessa tuoden oman teknisen näkemyksesi projekteihin. Osaamisesi karttuessa saat myös päämiesvastuuta, jonka myötä seuraat oman tuoteportfoliosi myyntiä sekä kehitystä. 

Päivittäisiin työtehtäviisi sisältyvät asiakkaiden yhteydenottoihin vastaaminen puhelimitse sekä sähköpostitse. Kartoitat heidän tarpeensa sekä pyrit ratkaisemaan ne Kaikon tuoteportfolioon nojaten. Uusasiakashankinnan lisäksi vahvistat suhteitasi jo olemassa oleviin asiakkaisiin. Pyrit luomaan pitkäaikaisia suhteita suunnittelijoihin sekä verkostoidut alan toimijoiden kanssa. Uusasiakashankintaan saat valita itsellesi sopivat kanavat. Voit tehdä sitä niin puhelimitse kuin sähköisestikin. Työpisteesi sijaitsee Kaikon toimistossa Hernesaaressa, mutta pyrit sopimaan asiakaskäyntejä 1-2 päivälle viikossa. Asiakaskäyntejä varten sinun on mahdollista saada käyttöösi työsuhdeauto.  Kaikolla ei micromanageerata ja vastuun myötä nautit myös esimiehesi täyttä luottamusta. Kaikon matala organisaatiorakenne mahdollistaa avoimen ja keskustelevan työilmapiirin sekä mahdollisuuden vaikuttaa omiin työskentelytapoihin.

Kaikon joukkueeseen mahtuu avoin tiimipelaaja, jolla on aitoa paloa tavoitteellista asiakkuudenhallintaa ja myyntityötä kohtaan. Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva korkeakoulutausta, mutta olet voinut kerryttää osaamistasi myös harrastuneisuuden tai työelämän kautta. Toivottavasti olet ehtinyt jo ottamaan ensiaskeleesi työelämässä ja näin ollen sen  pelisäännöt ovat sinulle tuttuja. Myyntiprosessien kestot vaihtelevat muutamasta minuutista useaan vuoteen, joten sinulla tulee olla pitkäjänteisyyttä kehittää asiakassuhteita sekä kykyä katsoa tulevaan. 

Toivomme sinulta: 

  • Myynnin tehtäviin soveltuvaa koulutustaustaa. Sinulla voi olla joko tekninen- tai kaupallinen tausta, sillä saat tehtävään ja Kaikon tuotteisiin kattavan perehdytyksen.
  • Aikaisempaa työkokemusta myynnin- tai asiakaspalvelun parista
  • B-ajokorttia

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aikaisempi työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä

Kaiko tarjoaa sinulle vakavaraisen ja joustavan työnantajan tuen kehittymiseesi sekä aidosti monipuolisen tehtäväkentän. Työskentelyysi ei ole tiettyä muottia, vaan pystyt itse vaikuttamaan siihen, miten päiväsi suunnittelet. Kaikolla panostetaan yksilökeskeiseen kehitykseen ja halutaan olla aidosti osana sinun kasvutarinaasi. Työterveyttäsi tukee laaja työterveyshuolto sekä lounas- ja (autoetu). Lisäksi tarjolla on kilpailukykyinen palkkaus, joka määräytyy oman osaamisesi mukaisesti (pohja + provisio). 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi eikä CV:si viimeistään 17.11.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/kaiko-oy-jr-tuotepaallikko-10-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi sekä mahdollisen aloituspäivän.

Kaikosta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.kaiko.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö  Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut saa tavoittaa parhaiten sähköpostitse.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Kaikon palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen