(Junior) data-analyytikko

Julkaistu 02.01.2019

Tact Finance Oyj on perustettu vuonna 2006 ja on osa Tact Groupia. Olemme yksi nopeimmin kasvavista ja kannattavimmista FinTech -yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Suomalaisena yrityksenä kehitämme jatkuvasti uusia innovatiivisia rahoitusalan ratkaisuja kuluttajille ja yrityksille. Yhtiön arvot keskittyvät vahvasti vastuunalaisiin, täysin automatisoituihin rahoitusratkaisuihin, henkilöstön kehitykseen sekä teknologisiin investointeihin kasvun mahdollistajina. Tact Financella olet osa voimakkaasti kansainvälistyvää menestystarinaa.

Tact Financen kuluttaja- ja yritysluottojen järjestelmä on yhtiön kehittämä ja sen käsittelyprosessi on täysin automatisoitu aina luottohakemuksesta reaaliaikaiseen rahansiirtoon asiakkaalle ja laskutukseen. Automatisointi mahdollistaa toiminnan joka päivä 24 tuntia vuorokaudessa.

Yhtiön operatiivinen pääpaikka on Turussa, ja yhtiöllä on toimistot myös Helsingissä, Tukholmassa ja Luxemburgissa. Meitä on jo reilut 20 rahoitusalan ammattilaista.

Tact Finance Oyj tarjoaa palveluja Saldo, Limiitti, Vippi ja Kreditlinan tuotemerkeillä.

Tact Finance etsii kasvunsa tueksi useampaa ongelmanratkaisukykyistä (Junior) data-analyytikkoa Eteläesplanadille Helsinkiin tai Kupittaalle Turkuun. Data-analyytikkona tehtäviisi kuuluu markkinoinnin, taloudenohjauksen ja riskienhallinnan haasteiden mallintaminen sekä analysoiminen. Keskeisiä tavoitteita on myös määritettyjen tietojenmallinnustehtävien loppuun vieminen yhdessä kokeneen sekä osaavan tiimisi kanssa. Lisäksi pääset myös halutessasi ja osaamisesi karttuessa ottamaan osaa analytiikan automaation kehittämiseen. Emme siis odota sinun olevan vielä data-analytiikan ammattilainen – voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi tekijä – mutta sinun tulisi joka tapauksessa olla innokas oppimaan uutta: tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kehittyä ja kasvaa data-analytiikan parissa moderneja työtapoja ja välineitä hyödyntäen. Tehtävä sopii hyvin myös opiskelijalle työaikojen ollessa tarvittaessa sovitettavissa opintojen oheen. Tarjoamme myös mahdollisuuden tehdä lopputyön.

Työotteeltasi olet avoin ja vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat ennen kaikkea analyyttinen, matemaattis-looginen ja ratkaisukeskeinen työote, joten etsimämme henkilö on aidosti motivoitunut ratkomaan haasteita data-analytiikan avuin ja siten halukas kehittymään ja kasvamaan data-analytiikan ammattilaiseksi. Olet tämän lisäksi tietoteknisesti näppärä ja sinulla on hallussa niin tarvittavat työkalut kuin myös tietokannat.

Sinulta odotamme:

 • Aitoa halua oppia uutta ja kehittyä data-analytiikan ammattilaiseksi
 • Tehtävään soveltuvia yliopisto-opintoja, esim. matematiikka, tilastotiede, teknillinen fysiikka, tietotekniikka ja informaatioverkostot
 • Ymmärrystä tietojen mallintamisesta ja analysoinnista sekä tarvittavien työkalujen (esim. R) ja tietokantojen (esim. SQL) sujuvaa hallintaa
 • Suomen sekä englannin kielen osaamista

Eduksi luetaan:

 • Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä
 • Aitoa halua oppia uutta ja kehittyä data-analytiikan lisäksi myös koneoppimisen ammattilaiseksi
 • Ohjelmointiosaaminen (esim. Python)
 • Ymmärrys rahoitusteoriasta
 • Ruotsin kielen osaaminen

Tarjoamme:

 • Monipuolisen tehtäväkentän
 • Joustavan työympäristön ja työajat vakavaraisessa yrityksessä
 • Modernit toimitilat ja nykyaikaiset työvälineet tarpeidesi mukaan.
 • Mukavan viiden hengen tiimin tuen
 • Kansainvälisen yhtiön hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkkauksen

Kiinnostuitko? Lähetä opintosuoritusotteesi, ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi palkkatoivomuksineen PDF-muodossa 15. tammikuuta 2019 mennessä täällä: https://apply.atalent.fi/tact-finance-junior-data-analyytikko-1-2019. Kerrothan hakemuskirjeessäsi myös, milloin olisit valmis aloittamaan (Junior) data-analyytikon tehtävissä Tact Financella!

Yrityksestä voi lukea lisää osoitteessa: https://www.tact.fi. Hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Mikaela Johansson (+358 50 351 2400, mikaela.johansson[at]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Meriteollisuus saattaa antaa suurelle yleisölle mielikuvan ruostuneista telakoista ja loputtomista hitsaushommista. SeaK...

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen