Handelsbanken

Kiinteistöarviointiryhmän esihenkilö

Julkaistu 25.03.2021

Handelsbanken on vakavarainen ja kansainvälinen pankki, jolla on kattava konttoriverkosto kotimaassaan Ruotsissa, Isossa-Britanniassa, Tanskassa, Norjassa, Alankomaissa ja Suomessa. Handelsbanken on perustettu vuonna 1871 ja tänä päivänä se on yksi Euroopan kustannustehokkaimmista ja vakaimmista pörssinoteeratuista pankeista. Pankki tunnetaan erinomaisesta asiakaspalvelustaan, ja kestävän kehityksen periaatteet ohjaavat kaikkia liiketoiminnan osa-alueita. Voit lukea lisää Handelsbankenista osoitteessa: https://www.handelsbanken.fi/fi/tietoa-pankista

Handelsbanken etsii nyt Kiinteistöarviointiryhmän esihenkilöä vahvistamaan tiimiään. Liiketoiminnasta riippumaton kiinteistöarvioinnin ryhmä on tärkeä osa Handelsbankenin luotto-osastoa, sillä pääosa konsernin antolainauksesta on kiinteistörahoitusta ja näin ollen kiinteistöjen arviointi on hyvin keskeinen osa pankin liiketoimintaa. Kiinteistöarvioinnin ryhmä työskentelee Helsingin Ruoholahdessa, Suomen pääkonttorilla ja saa toimeksiantonsa Handelsbankenin konttoriverkostolta. Arvioitavat kohteet saattavat vaihdella remontoitavista asunto-osakeyhtiöistä isoihin teollisuuslaitoksiin tai esimerkiksi urheiluhalleihin ja arvioitavien kohteiden sijainti vaihtelee koko Suomen alueella.

Tässä monipuolisessa roolissa työskentelet osana kolmen hengen kiinteistöarviointiryhmää, laadit itsekin kiinteistöarvioita ja vastaat ryhmän käytännön toiminnasta. Ryhmän esihenkilönä organisoit ryhmän säännölliset tapaamiset, vastaat kiinteistöarvioiden ja raportoinnin laadusta sekä raportoit ryhmän toiminnasta luotto-osaston johtajalle. Luotto-osaston johtaja toimii kuitenkin sinun ja ryhmäläisten virallisena esihenkilönä ja vastaa esimerkiksi kehityskeskustelujen pitämisestä. Ryhmän esihenkilön roolissa pääset lisäksi vahvasti mukaan kehittämään ryhmän toimintatapoja ja työkaluja: tulevaisuudessa yksikössä on tarve kehittää toimintatavat arviointiryhmän arvioiden laadunvalvonnan tueksi ja lisäksi yhdessä IT-osaston kanssa kehitetään sähköistä arviointijärjestelmää.

Tässä tehtävässä menestyt, mikäli sinulla on jo aikaisempaa työkokemusta kiinteistöarvioiden parista ja viihdyt vastuullisessa esihenkilön roolissa. Työskentelytyyliltäsi olet tavoitteellinen ja aktiivinen. Sinulla on myös positiivinen mutta jämäkkä asenne, etkä kaihda käytännön tekemistä. Pääset toimimaan osana pientä tiimiä ja tekemään aktiivisesti yhteistyötä muiden osastojen kanssa, joten arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja aikaisempaa taustaa esihenkilönä.

Handelsbanken tarjoaa sinulle:

 • Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän kiinteistöarviointien maailmassa
 • Kokeneen ja asiantuntevan kiinteistöarviointiryhmän tuen
 • Mahdollisuuden päästä vaikuttamaan omaan rooliin ja ryhmän tapaan toimia, sekä kehittämään omaa osaamista
 • Handelsbankenin vahvan brändin ja suuren kansainvälisen organisaation tuen
 • Modernit työskentelytilat Helsingin Ruoholahdessa

Hakijalta odotetaan:

 • Aikaisempaa työkokemusta kiinteistöarviointien parissa ja tehtävään soveltuvaa tutkintoa, esim. AKA tai KHK, tai valmiutta ja sitoutumista tutkinnon suorittamiseen lähitulevaisuudessa
 • Positiivista hands on -asennetta ja tavoitteellista työskentelytapaa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Hyviä Microsoft Excel -taitoja
 • Vahvaa suomen ja englannin kielitaitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aikaisempi kokemus esihenkilönä toimimisesta
 • Vahva ruotsin kielitaito

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 7.4.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Handelsbankenin palvelukseen. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Roosa Lönnqvist (+358 50 421 0255, roosa.lonnqvist(at)atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen