aTalent Recruiting logo

Markkinointikoordinaattori

Julkaistu 25.10.2018

aTalent Recruiting on korkeakoulutettujen nuorten osaajien rekrytointiin keskittynyt kasvuyritys. Olemme kasvaneet 14 vuodessa ainejärjestöjen visiosta yli 70 hengen yritykseksi. Meillä on luontainen kilpailuetu kohderyhmämme tuntemisessa ja tavoittamisessa, sillä olemme Aalto-yliopiston opiskelija- ja alumnijärjestöjen omistama. Voimakas kasvu ja markkinoiden laadukkain palvelu vaativat kovatasoisen ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvan tiimin. Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että meillä viihdytään ja oma työ koetaan haastavaksi ja merkitykselliseksi!

Etsimme nyt markkinointitiimimme vahvistukseksi markkinointikoordinaattoria monipuolisiin tehtäviin. Tärkein tehtäväsi on vastata aTalentin hakijamarkkinoinnin koordinoinnista ja kehittämisestä niin, että tavoitamme nuoret osaajat mahdollisimman hyvin nyt ja tulevaisuudessa. Työnkuvaasi kuuluu ylläpitää ja kehittää hyviä suhteita eri opiskelijajärjestöihin, kasvattaa jäsenrekisteriämme, toteuttaa markkinointikampanjoita, luoda sisältöjä eri kanaviimme ja varmistaa monipuolinen näkyvyys nuorten osaajien keskuudessa. Työssäsi sinulla on markkinointitiimi tukenasi, mutta roolissa pääset myös vastaamaan suuristakin kokonaisuuksista itsenäisesti. Tässä työssä ei tule tylsää, vaan pääset kehittymään monipuolisesti markkinoinnin eri osa-alueilla!

Toivomme sinun olevan rohkea ja sosiaalinen tyyppi, joka työskentelee järjestelmällisesti ja jolla on kyky hallita monipuolisia kokonaisuuksia. Et hätkähdä, vaikka päällä olisi samaan aikaan useitakin projekteja. Olet innostunut opiskelijamaailmasta ja sinulla on ideoita siitä, miten opiskelijamarkkinointia voi viedä eteenpäin. Tässä tehtävässä uusia ideoita pääsee toteuttamaan, joten pääset muokkaamaan tehtävää myös itsesi näköiseksi.

Etsimme siis sinua, jolla on:

 • Kokemusta ja näkemystä opiskelijajärjestöjen maailmasta ja intoa kehittää aTalentin näkyvyyttä nuorten osaajien keskuudessa
 • Kokemusta tapahtumajärjestämisestä
 • Hyvät projektinhallintataidot ja kyky pitää montakin palloa samaan aikaan ilmassa
 • Kokemusta some-markkinoinnista

Eduksi luemme:

 • Osaamisen Adobe CC-ohjelmistosta
 • Kokemuksen vastaavista tehtävistä

Mitä aTalent tarjoaa Sinulle?

 • Rennon työympäristön matalalla hierarkialla ja mahtavilla työkavereilla
 • Joustavan ja hyvin opintojen oheen soveltuvan työtehtävän – osa-aikaisuus lukukausien aikana ja täysipäiväisyys kesällä
 • Monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan, jossa kukaan ei hengitä niskaan, vaan saat tilaa viedä omaa työtäsi parhaaksi näkemääsi suuntaan – oppimiskäyrä on varmasti jyrkkä
 • Kasvuympäristön, jossa pääset jättämään oman kädenjälkesi ja vaikuttamaan aTalentin toimintaan

Oletko sä meidän markkinointitiimin uusi tähtipelaaja? Mahtavaa! Koska kyseessä on luova rooli, voit hakea paikkaan useammalla eri tavalla. Toimitathan meille siis CV:si lisäksi esimerkiksi:

 • lyhyen videon, jossa kerrot kuka olet, millainen tausta sulla on ja miksi sä olisit nappivalinta meille  
 • perinteisen hakemuskirjeen
 • Meillä ei kangistuta kaavoihin, joten älä sinäkään; voit kertoa meille muullakin tavalla, kuka olet ja miksi juuri sut pitäisi valita!

Toimitathan CV:si ja muut dokumentit meille täältä: https://apply.atalent.fi/atalent-recruiting-markkinointikoordinaattori-10-2018 Jos hakemukseesi liittyy video tai vastaava, voit toimittaa sen sähköpostitse osoitteeseen katariina.karttunen[ät]atalent.fi. Kerrothan hakiessasi myös mahdollisen aloituspäiväsi ja palkkatoiveesi.

Lisää aTalentista voit lukea täältä: www.atalent.fi. Entä minkälaista on työskentely aTalentilla? Tsekkaa meininkiämme Instagramissa (@aTalentRecruiting), lue lisää Twitteristä (@aTalentR), LinkedInistä (aTalent Recruiting) tai Facebookista (aTalent Recruiting) tai kysy suoraan työntekijöiltämme. Koko henkilöstömme yhteystiedot löydät sivuiltamme.

Mikäli haluat kysyä lisää tehtävästä, ota yhteyttä Marketing Specialistiimme Katariina Karttuseen (katariina.karttunen[at]atalent.fi, +358 50 468 2301). Lisätietoa hakuprosessista saat Recruitment Manager Mia Paatsalolta (mia.paatsalo[at]atalent.fi, +358 50 468 0610).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Jos kiinnostut IoT-teknologiasta ja kehittämisestä, tässä sinulle ainutlaatuinen mahdollisuus päästä laaja-alaisesti tutustumaan turvallisuus- ja telemetriatekniikan alaan turvallisuusasiantuntijoiden opastuksessa.

Hae viimeistään: 11.11.2018

Etsimme Azetsille Junior Konsulttia työskentelemään Microsoftin uusimman ERP-järjestelmän, Microsoft D365 Business Centralin, parissa.

Hae viimeistään: 11.11.2018

Mikäli sinulta löytyy hands-on asennetta, priorisointikykyä sekä liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa, lue lisää Coorin tarjoamista mahdollisuuksista ja hae viimeistään 2.12.!

Hae viimeistään: 11.11.2018

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Toomas Lybeck on ehtinyt asua niin maailmalla, kuin ympäri Suomeakin. Tällä hetkellä hän työskentelee Kotkan-Haminan seu...

Seaking on kansainvälinen markkinajohtaja loistoristeilijöiden catering-ratkaisujen suunnittelussa. Mutta mitä näiden järjestelmien suunnittelu oikeasti tarkoittaa? Lue lisää tästä blogista.

Olympiastadion, tuo yksi Suomen ja Helsingin merkittävimmistä maamerkeistä on nyt muutaman vuoden ajan ollut peruskorjau...