Myyjä

Julkaistu 02.04.2019

Elgood Oy on toiminut johtavien elektroniikkakomponenttivalmistajien edustajana vuodesta 1997 lähtien. Nykyisin yrityksemme toiminta on suuntautunut yhä enemmän asiakaskeskeisten ratkaisujen etsimiseen ja tarjoamiseen. Tarjontamme kattaa laadukkaat ratkaisut lähes kaikkiin elektronisten koneiden ja laitteiden kustannustehokkaisiin tarpeisiin. Elgoodin PARTCO myymälä ja verkkokauppa on elektroniikan komponenttien erikoisliike. PARTCO palvelee kaikkia yksityishenkilöistä yrityksiin ja sopimusasiakkaisiin. PARTCO:n vahvuuksia ovat asiantunteva henkilökunta, nopeat toimitukset ja laaja valikoima – kaupasta löytyy yli 13 000 tuotetta. Elgood Oy on osa kansainvälistä Addtech-konsernia. Yrityksemme työllistää noin 30 henkilöä, joista osa on keskittynyt BtoB-myyntiin ja osa verkkokauppa- ja myymälätoimintaan.

Oletko myyntihenkinen ja sanavalmis osaaja, jolta löytyy innostusta ottaa haltuun monipuoliset teknisen B2C -myynnin tehtävät alati kehittyvällä toimintakentällä? Tässä tehtävässä yhdistyvät monipuoliset myynnin sekä teknisen asiakaspalvelun tehtävät, joissa pääset kasvattamaan elektroniikka-alan tietovarastoasi sekä kehittämään myynnin taitojasi. Roolissa vastaat osana viiden hengen Sales-tiimiä Elgoodiin kuuluvan PARTCON myymälän sekä verkkokaupan monikanavaisesta palvelusta sähköisesti, puhelimitse sekä f2f -kohtaamisissa. Työskentelet elektroniikan tuotteiden parissa, tarjoten asiakkaille asiantuntevaa ja ratkaisukeskeistä palvelua. Tehtävään ei kuulu uusasiakashankintaa.

Osaamisesi karttuessa tulet myös saamaan vastuullesi verkkokaupassa myytävän tuotealueen, kerryttäen arvokasta erityisasiantuntemusta omasta tuoteportfoliostasi. Tuotevastuullisena seuraat oman tuoteryhmäsi kehittymistä sekä teet jonkin verran siihen liittyviä hankintoja. Mikäli B2B- puolen myynti kiinnostaa sinua, Elgood tarjoaa mahdollisuuden kehittyä myös yritysmyynnin tehtävissä. Kasvavassa yrityksessä ja suuren konsernin tukemana mahdollisuuksia on monia.

Tehtävä edellyttää teknisesti myönteisen asenteen sekä kiinnostusta elektronisia ratkaisuja kohtaan. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta asiakastyöskentelystä sekä osaamista tavallisimmista toimistotyökaluista. Elgoodin tiimissä on tilaa positiivisen elämänasenteen omaavalle tekijälle, joka kykenee työskentelemään itsenäisesti ja ottamaan ottamaan vastuuta omista tehtävistään. Olet sosiaalisesti lahjakas ja itsevarma, etkä pelkää haastaa itseäsi. Tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Eduksesi katsotaan, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä ymmärrystä Elgoodin tarjoamista tuotteista.

Hakijalta odotetaan:

  • Teknistä koulutustaustaa, joko opintojen tai työn kautta
  • Kiinnostusta elektronisista ratkaisuista ja uteliaisuutta alaa kohtaan
  • Taitoja työskennellä asiakasrajapinnassa
  • Toimeen tarttuvaa ja itsenäistä työotetta
  •  Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  •  Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä

Tarjoamme sinulle:

  • Aktiivisen, huumorintajuisen ja työhönsä omistautuneen tiimin tuen ja kannustavan työyhteisön
  • Kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden lisäkouluttautua myynnin saralla
  • Varman ja kasvavan työnantajan sekä suuren konsernin tarjoamat mahdollisuudet
  • Mahdollisuuden positiiviseen urakehitykseen

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään Pe 12.4.2019 mennessä tänne. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Elgoodista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.elgood.fi/fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari [+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi]. Minut saa parhaiten kiinni sähköpostilla tai tekstiviestitse.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Elgoodin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tuntuuko siltä, että mielenkiintoiset työt ovat kiven alla? Koetko, että sinulta puuttuu tarvittavat kontaktit saadakses...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen