Office Support

Julkaistu 21.10.2021

Office Support

Rapala VMC Corporation (“the Group”) is a leading fishing tackle company and the global market leader in fishing lures, treble hooks and fishing related knives and tools. The Group also has a strong global position in other fishing categories, and it is one of the leading distributors of outdoor, hunting and winter sport products in the Nordic countries. The Group has the largest distribution network in the industry. The main manufacturing facilities are in Finland, France, Estonia, Russia and the UK. The Group brand portfolio includes the leading brand in the industry, Rapala, and other global brands like VMC, Sufix, Storm, Blue Fox, Luhr Jensen, Williamson, Dynamite Baits, Mora Ice, StrikeMaster, Marttiini and Peltonen. The Group, with net sales of EUR 261 million in 2020, employs some 1970 people in 42 countries. Rapala VMC Corporation’s share is listed and traded on the Nasdaq Helsinki stock exchange since 1998. Find out more at www.rapalavmc.com and www.rapala.com.

Rapala VMC – yksi maailman suurimmista kalastustarvikkeiden valmistajista – etsii nyt kasvunsa tueksi oma-aloitteista ja aktiivista Office Supportia auttamaan Helsingin toimiston juoksevissa asioissa! Tehtävä on osa-aikainen ja töitä on tarjolla vähintään 7,5 tuntia viikossa, kesällä lomatuurauksien tiimoilta kokoaikaisesti. Työtunnit ovat sovittavissa joustavasti tilanteesi mukaan, joten voit työskennellä useampana päivänä viikossa muutaman tunnin ajan tai vastaavasti yhden kokonaisen päivän. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Office Supportina tehtävänkuvasi on vaihteleva ja autat kollegoitasi siellä, missä apua kulloinkin tarvitaan. Työtehtäväsi voivatkin vaihdella aina erilaisten lähetysten kuriirina toimimisesta puhelinvaihteen hoitamiseen, allekirjoitusten metsästämiseen ja erilaisten tapahtumien järjestelyissä avustamiseen – tarvittaessa hyppäät myös auton rattiin hoitamaan yrityksen asioita. Roolissa pääset näkemään läheltä Rapala VMC:n arkea ja toimit läheisessä yhteistyössä muiden rapalalaisten kanssa. Office Supportina sinulla on juoksevissa asioissa avustamisen ohella tärkeä rooli huolehtia, että asiat toimivat ja toimistossa kaikilla on viihtyisää olla, tarkoitti se sitten palaneen lampun vaihtamista, läikkyneen kahvin pyyhkimistä tai vaikka uusien näyttöjen asentamista.

Mitä etsimme?

Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle, joka on halukas starttaamaan uransa sekä kerryttämään työkokemusta lämminhenkisessä ja kansainvälisessä konsernissa, mukavan tiimin tuella. Odotamme sinun olevan myönteinen ja aktiivinen tiimipelaaja, joka on palveluhenkinen ja valmis tarttumaan ennakkoluulottomasti tehtävään kuin tehtävään. Jos olet vieläpä outdoor-henkinen tai kalastuksesta innostunut, työ Rapalalla on ehdottomasti sinun juttusi! Pystyt työskentelemään suomen kielen lisäksi sujuvasti myös englanniksi, sillä Rapala VMC:llä on paljon kansainvälisiä työntekijöitä. Huomioithan, että tehtävä sisältää ajoittain myös pakettien kantamista ja siirtelyä.

Odotamme sinulta:

  • Valmiutta ja intoa tarttua monenlaisiin työtehtäviin
  • Myönteistä, toimeliasta ja palveluhenkistä työskentelytyyliä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa – ruotsin kieli katsotaan eduksi
  • B-ajokorttia

Rapala VMC tarjoaa sinulle:

  • Tilaisuuden startata ura tunnetussa ja nimekkäässä yrityksessä, vaihtelevien tehtävien parissa
  • Vakituisen työsuhteen osana isoa kansainvälistä organisaatiota, jossa on tulevaisuudessakin kehittymismahdollisuuksia
  • Mukavan, rennon ja lämminhenkisen työyhteisön, missä vallitsee matala hierarkia ja jossa työnteko on myös hauskaa
  • Yhteisiä aktiviteetteja aina liikunnasta afterworkkeihin ja kalareissuihin
  • Henkilökunta-alennukset konsernin tuotteisiin
  • Joustavan työkulttuurin – Rapalalla pystyt sovittamaan työtunnit yhteen elämäntilanteesi kanssa

Sinustako rapalalainen? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 4.11. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi, miten osa-aikaisuus sopisi elämäntilanteeseesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Rapala VMC:hen voit tutustua tarkemmin osoitteessa: https://rapalavmc.com/fi. Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Rapala VMC:lle. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Recruitment Manager Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto(at)atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Office

Eversheds Asianajotoimisto Oy:n tytäryhtiö Heinonen & Co etsii nyt joukkoonsa Patentti-insinööriharjoittelijaa! Tässä tehtävässä tulet työskentelemään ICT- ja elektroniikka-alan toimeksiantoihin kokeneen patenttiasiantuntijan tukemana ja osallistumaan prosessin jokaiseen vaiheeseen. Saat erinomaisen mahdollisuuden oppia monipuolisista asiakasprojekteista sekä kehittyä patenttialan monipuolisissa tehtävissä. Eversheds Sutherlandin maailmanlaajuinen verkoston ansiosta pääset osaksi kansainvälisiä asiakkuuksia ja näkemään uusinta teknologiaa.

NREP is looking for a part-time Junior Administrative Specialist to join their Investment Controlling team in Helsinki! You will be a part of a team of eight people in Finland and work closely with the Administrative Specialist on diverse administrative tasks.

Office

Juli Living is now looking for a Junior Letting Specialist to be a part of their team in spring 2022!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalentin vuosi 2021 on ollut voimakasta kasvun aikaa ja palautumista pandemiavuoden 2020 aiheuttamasta, onneksi vain he...

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen