Osa-aikainen korkeakouluopiskelija turvallisuus- ja telemetriatekniikan yritykseen Helsinkiin

Julkaistu 16.11.2018

Noatek Oy tuottaa teollisuuden lisäksi kansalliseen – ja kansalaisen arkiturvallisuuden valvontaan tarkoitettuja kamera-, kulunvalvonta- ja turvallisuustekniikan ja tiedonsiirtotekniikan ratkaisuja. Asiantuntija-, suunnittelu-, dokumentointi- ja projektipalvelut muodostavat liiketoiminnan asiakaspalvelun kokonaisuuden. Osaamisvahvuuksien arvostukset perustuvat toimitusten elinkaari- ja kustannustehokkaisiin, luotettaviin toimituksiin päämies- ja yhteistyöverkoston avulla. Yritys ottaa ylläpitovastuun asiakkaan olemassa olevista kamera- ja kulunvalvontajärjestelmistä ja pyrkii jatkamaan niiden nykyistä elinkaarta. Kaikkien toimittamien järjestelmäkojeiden takuu on vähintään kaksi vuotta.

Noatek Oy liittää ylläpidossa olevat valvontajärjestelmät Noatek Oy Service Center palveluun, jossa seurataan valvontajärjestelmien telemetriatietojen avulla järjestelmien toimintakuntoa. Osa vioista korjataan kauko-ohjauksilla. Viranomaisyhteistyön edellyttämät videotallenteiden ja historiatietojen selvitykset tehdään Service Centerin valvonnassa. Voit tutustua Noatekiin lisää täältä: http://www.noatek.fi/index.php/etusivu

 

Jos kiinnostut IoT-teknologiasta ja kehittämisestä, tässä sinulle ainutlaatuinen mahdollisuus päästä laaja-alaisesti tutustumaan turvallisuus- ja telemetriatekniikan alaan turvallisuusasiantuntijoiden opastuksessa. Pääset käsittelemään ja lukemaan toiminnan tarkkailun aikana syntynyttä tietoa. Tämän lisäksi työnkuvaan voi kuulua mm. ohjelmistojen lataus ja asennus palvelimille. Tilanteista riippuen pääset osallistumaan asiantuntijoiden työmatkoille ja tutustumaan käytännön työhön. Lisäksi pääset myös oppimaan tavallisen toimistotyön käytäntöjä. Pääset myös itse vaikuttamaan oman mielenkiintosi mukaan tulevaan työnkuvaasi.

Töiden ohessa on tarkoitus, että pääset ideoimaan ja innovoimaan tulevaa lopputyötäsi yhdessä muiden yrityksessä toimivien henkilöiden kanssa. Voit olla opinnoissasi vasta alkuvaiheessa tai aloittamassa opinnäytetyötäsi, mikäli aihe vielä puuttuu.

Työajat sijoittuvat toimistotyöaikoihin, pääasiassa klo 09-18 välille. Työ edellyttää työturvallisuuskorttia. Sinulta voi löytyä kortti jo ennestään tai vaihtoehtoisesti halua suorittaa se. Tässä tehtävässä tekemällä työlläsi on aito vaikutus Suomessa asuvien turvallisuuteen.

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi yritykseen Noatek.

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvia korkeakouluopintoja: 2.vuosikurssi – lopputyöaihe puuttuu
 • Tietoliikenneosaamista ja kiinnostusta turvallisuustekniikkaan ja sen sovelluksiin
 • Itseohjautuvaa ja oma-aloitteista työskentelyotetta
 • Kehittymishaluista ja tavoitteellista asennetta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

 Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Työturvallisuuskortti

 Tarjoamme sinulle:

 • Erinomaisen startin omalle uralle
 • Tukea ja innovointia lopputyöaiheeseen
 • Työpaikan, jossa sinut otetaan tiimin jäseneksi ja sinusta välitetään sekä huolehditaan opinnoissa ja uralla eteenpäin
 • Mahdollisuuden päästä näkemään läheltä turvallisuus- ja telemetriatekniikan alan asiantuntijoiden työskentelyä ja mahdollisuuden oppia alan osaajilta
 • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja kerryttää merkityksellistä työkokemusta sekä luoda suhteita yritysmaailmaan

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä CV:si ja hakemuksesi PDF-muodossa viimeistään keskiviikkona 28.11 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/noatek-oy-osa-aikainen-korkeakouluopiskelija-turvallisuus-ja-telemetriatekniikan-yritykseen-helsinkiin-11-2018. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloitusajankohdan.

Lisätietoja hakuprosessista: hakudokumenttien läpikäynti ja potentiaalisten hakijoiden haastattelut puhelimitse aTalentin kanssa. Henkilökohtaiset haastattelut Noatek Oy:lla. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Laura Seppä (040 557 93 89, laura.seppa[at]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Rappaustekniikka Laurell etsii nyt joukkoonsa Helsinkiin nuorempaa työnjohtajaa. Tämä rooli on erinomainen ensimmäinen askel vastavalmistuneelle tai pian valmistuvalle: pääset ottamaan haltuun työnjohtajan tehtävänkuvaa kokeneiden kollegoiden tuella!

Rappaustekniikka Laurell etsii nyt joukkoonsa Helsinkiin vastaavaa työnjohtajaa! Tässä roolissa johdat vastuullasi olevia työmaita kokonaisuudessaan yhteistyössä työnjohtajien kanssa.

Finnmap Infra etsii nyt kasvavaan joukkoonsa rakennesuunnittelijaa! Tässä roolissa vastuualueesi tulee olemaan infran taitorakenteiden suunnittelu.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen