Projekti-insinööri / Projektipäällikkö

Julkaistu 21.09.2018

SeaKing Oy on osa kansainvälistä konsernia, joka suunnittelee ja toimittaa “avaimet käteen” -periaatteella catering-järjestelmiä loistoristeilijöihin. Toimitukset ovat täysin asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityjä mittavia kokonaisuuksia. SeaKing on ollut yhtäjaksoisesti jo yli 30 vuotta alan markkinajohtaja maailmassa. Sen asiakkaita ja yhteistyökumppaneita ovat kaikki alan johtavat varustamot ja telakat. Yhtiöllä on vahva, usean vuoden tilauskanta.

SeaKing etsii nyt projekti-insinööriä / projektipäällikköä vetämään laivojen catering-ratkaisujen modernisaatioprojekteja aina tilauksesta luovutukseen. Tehtäväkenttä on monipuolinen ja vastuullinen: huolehdit laite- ja asennustöiden ostoista, johdat asennustöitä liikenteessä olevilla laivoilla tai telakoilla, huolehdit dokumentoinnista, tuet tarjoustyötä ja pidät yhteyttä asiakkaisiin. Vastuualueesi mukautuu työkokemukseesi ja osaamiseesi. Mikäli sinulla on jo alalta kokemusta, pääset nopeasti vetämään vaativia projekteja.

Etsimme vastuuntuntoisella asenteella varustettua, teknisen ymmärryksen omaavaa henkilöä, joka kokee omakseen niin ihmisten kuin projektien johtamisen. Sinulla voi olla jo pitkä kokemus työnjohdosta tai voit olla vasta aloitteleva tekijä, joka haluaa kehittyä ammattilaiseksi. Työn luonteen vuoksi on tärkeää, että tulet aidosti hyvin toimeen ihmisten kanssa: pystyt hyppäämään  projektien mukana erilaisiin ympäristöihin ja johtamaan erilaisia ihmisiä. Projektit ovat aikatauluiltaan tiukkoja, joten saat kiireenkin keskellä asiat sujumaan ylläpitäen motivoitunutta ilmapiiriä. Kiireinen työympäristö ja deadlinejen kanssa työskentely sopivat sinulle ja työskentelytyylillesi sekä hoidat asiat ongelmanratkaisukykyisesti loppuun asti.

SeaKingilla saat erityislaatuisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi parhaiden osaajien kanssa ja nousta alan huipulle. Seaking haluaakin nyt henkilön, joka on valmis sitoutumaan tehtävään pitkäjänteisesti.

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvaa tutkintoa, esimerkiksi insinööri (AMK) tai tekninen perustutkinto
 • Excel-osaamista ja kykyä lukea piirrustuksia CAD:ilta
 • Matkustusvalmiutta (matkustuspäiviä 50-100 vuodessa, ulkomailla saatetaan työskennellä useampia viikkoja kerrallaan)
 • Hyvää englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista: työskentelet projekteissa ulkomaankohteissa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Marine-alan työkokemus
 • Kokemus työnjohdosta tai esimiehenä toimimisesta

 Tarjoamme sinulle:

 • Vapaan ja motivoivan työympäristön
 • Mielenkiintoisia työtehtäviä
 • Kilpailukykyiset edut
 • Mahdollisuuden työskennellä ympäri maailman mielenkiintoisissa kohteissa: esimerkiksi Espanjassa, Bahamalla, Singaporessa ja Yhdysvalloissa
 • Mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi

Innostuitko tästä mahdollisuudesta?  Lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritteesi, sekä CV:si viimeistään 8.10. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/seaking-oy-projekti-insinoori-projektipaallikko-9-2018 Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloitusajankohdan.

SeaKing Oy:stä voit lukea lisää osoitteessa: www.seaking.net. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö  Lisa Jokinen (+358 50 599 1835, lisa.jokinen[at]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

LVI-urakoinnin asiantuntijayritys KLA Talotekniikka Oy etsii pääkaupunkiseudun tiimiinsä LV- ja IV- projektipäällikköä!

Ready to take on new challenges as an Embedded Systems Developer with the world-leading video electronics testing company? Unigraf is looking for an Embedded Systems Developer!

Haluatko kehittyä järjestelmäkonsultoinnin asiantuntijaksi? Etsimme nyt palveluhenkistä juniorikonsulttia CSI Helsingin konsulttitiimiin Sörnäisiin – kenties juuri sinua?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa aTalentin markkinointijohtaja Outi Mäkinen ja toimitusjohtaja Niklas Huotari keskustelevat siitä mitä yritykset odottavat uransa alkuvaiheessa olevilta työntekijöiltä.

Sini Savonmäki flyttade från Keuru till Åland 2004. Det som skulle bli ett mellanår efter studenten blev något helt anna...

Tässä podcastissa keskustelemme #mimmitkoodaa ohjelman Milja Köpsin kanssa tavoista saada enemmän naisia ohjelmistoalalle.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen