Projektikoordinaattori

Julkaistu 09.10.2018

Sponda Oyj on yksi Suomen suurimmista kiinteistösijoitusyrityksistä, joka on erikoistunut kaupallisiin kiinteistöihin Suomen suurimmissa kaupungeissa. Spondan liiketoimintakonsepti on omistaa, vuokrata ja kehittää toimisto- ja liiketiloja sekä kauppakeskuskiinteistöjä asiakkaidensa liiketoimintaa edistääkseen. Uusi omistajamme Blackstone, yksi suurimmista sijoitusyhtiöistä kansainvälisesti, tarjoaa meille jännittäviä mahdollisuuksia edistää ja kehittää liiketoimintaamme myös tulevaisuudessa.

Oletko organisointikykyinen ja numeroista kiinnostunut tulevaisuuden kyky, jolla on halua oppia rakennuttamisen projekteista kiinteistösijoitusalalla? Sponda etsii uraansa aloittelevaa Projektikoordinaattoria liittymään Kiinteistökehityksen liiketoimintayksikön support-tiimiinsä! Päätehtäväsi on projektisalkun ohjaaminen ja projektien resursointi. Tiivistetysti sanoen pidät langat käsissäsi meneillään oleviin projekteihin liittyen: mitä hankkeita on käynnissä, mikä on niiden status, kuka on yhteyshenkilö, minkälaisia henkilöresursseja projekteihin on käytettävissä? Olet myös mukana toimistot-liiketoiminnan johtoryhmän palavereissa esittelemässä projektien tilannetta. Työskentelet kasvavassa support-tiimissä muun muassa arkkitehtien ja rakennuspiirtäjien kanssa ja lisäksi toimit tärkeänä yhteyshenkilönä toimistotilojen vuokrauspäälliköiden suuntaan.

Hakijalta odotetaan:

  • Soveltuvia valmistuneita tai valmistumassa olevia opintoja: esimerkiksi rakennustekniikka tai kiinteistötalous (yliopisto tai AMK)
  • Hyviä yhteistyötaitoja ja organisointikykyä
  • Excel –osaamista
  • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aikaisempi kokemus rakennuttamiseen liittyen
  • Kokemus projektien koordinoinnista

Tarjoamme sinulle:

  • Hyvät kehittymismahdollisuudet: tästä tehtävästä pystyt etenemään talon sisällä esimerkiksi projektipäällikön tehtäviin
  • Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaasi ja kehittää toimintatapoja osana täysin uutta tiimiä
  • Avoimen oven kiinteistöalan maailmaan ja mahdollisuuden oppia nopeasti kehittyvässä, Suomen suurimmassa kiinteistösijoitusalan yrityksessä, jonka taustalla vaikuttaa Blacksone, kansainvälisesti yksi maailman suurimpia sijoitusyhtiöitä
  • Spondan henkilöstöedut ja erilaiset työyhteisön yhteiset tapahtumat

Mikäli Sponda kuulostaa sinulle sopivalta seuraavalta askeleelta, lähetä hakemuksesi ja CV:si, sekä viimeisin opintosuoritusotteesi pdf-muodossa viimeistään 22.10. osoitteessa: https://apply.atalent.fi/sponda-projektikoordinaattori-10-2018. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Tehtävästä voit kysyä tarkemmin Spondan Mika Heiskalta (Liiketoimintajohtaja, Kiinteistökehitys) seuraavina soittoaikoina: 11.10. klo 16-18 tai 18.10. klo 16-18. (puh. 050 554 9652). Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Voimakasta kasvua tekevä, Helsingin sykkeessä sijaitseva startup-yritys Leadfeeder etsii myyntitiimiinsä vahvistusta. Tässä tehtävässä pääset mukaan toteuttamaan myynnin digitalisoitumista ja auttamaan asiakkaitasi tekemään myyntiä ja markkinointia älykkäämmin.

Hae viimeistään: 22.10.2018

Interested in telecom and IoT? DNWP is looking for a future talent to work as a technical Product Specialist, supporting our customers all around the globe!

Hae viimeistään: 22.10.2018

Haluatko taata asiakkaille parhaan mahdollisen palvelukokemuksen? Löytyykö sinulta hyvät projektinhallintataidot? Lue lisää Aalto EE:n Coordinator-roolista!

Hae viimeistään: 22.10.2018

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Eero Ahlqvist työskentelee SeaKingilla takuuinsinöörinä. SeaKing on markkinajohtaja omalla alallaan ja omaa yli 30 vuode...

Mira Kujanpää työskentelee Hartwallilla kotimaisten virvoitusjuomien Brand Managerina. Haastattelussamme hän kertoo oman...

Headhunter, Sourcer, Talent Researcher… Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Näillä eri termeillä kuvaillaan rekrytoinnin ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen