Projektityöntekijä, koneoppiminen/bioinformatiikka

Julkaistu 09.01.2020

LigSciss on ketterä ohjelmistoyritys, jolla on asiakkaita laajalla spektrillä eri aloilta. Ydinosaamistamme on kehittää ohjelmistotyökaluja biologiaan ja bioinformatiikkaan palvellen alan tutkimusta ja kehitystä.

 

LigSciss etsii joukkoonsa koneoppimisesta ja neuroverkoista kiinnostunutta opiskelijaa projektityön pariin. Tässä tehtävässä pääset rakentamaan uutta, lääketeollisuuden toimijoiden käyttöön tulevaa alustaa, jonka pyrkimyksenä on vähentää laboratoriotyöhön käytettävää aikaa. Sinun roolisi projektissa tulee keskittymään koneoppimisen osa-alueeseen. Datan sisäänajon lisäksi työsi ytimessä on tuottaa, validoida ja kehittää neuroverkkomalleja. Toimit osana pientä ja tiivistä tiimiä, jossa kokeneet kollegat tukevat sinua perehtymisessäsi tehtävään. 

Tehtävä sopii erinomaisesti opiskelijalle, jolla on relevantin opintosuuntauksen lisäksi taustallaan joitakin koneoppimisen kursseja. Emme oleta sinun olevan valmis osaaja,  vaan halua oppia aiheesta nähdään tärkeimpänä. Pohjan tehtävässä toimimiselle antaa aikaisempi kokemus Pythonin ja Tensorflown tai Matlabin parista. Työ on pääosin etätyötä, mutta perehdytys tapahtuu Helsingissä tai Espoon Otaniemessä. Työn luonteen vuoksi toivomme sinun olevan itseohjautuva ja viihtyvän roolissa, jossa ei mikromanageerata. Tehtävä on osa-aikainen ja aikojen ja paikan ollessa joustavat, työskentely on helppo sovittaa opintoihin ja muuhun elämään. Kyseessä on määräaikainen projekti elokuun loppuun asti (mahdollisesta jatkosta voidaan neuvotella) . 

Hakijalta odotetaan: 

 • Relevanttia opintotaustaa, kuten bioinformaatioteknologia, tietotekniikka, matematiikka tai fysiikka
 • Suoritettuja koneoppimisen kursseja
 • Ymmärrystä neuroverkoista   
 • Jonkin verran osaamista ja halua oppia Pythonista ja Tensorflow tai Matlab   
 • Itseohjautuvaa työskentelytyyliä 
 • Ainakin kohtuullista suomen kielen ja sujuvaa englannin kielen osaamista  

Tarjoamme sinulle: 

 • Erinomaisen tilaisuuden kerryttää oman alan työkokemusta mielenkiintoisen projektin parista
 • Kollegoiden tuen osaamisesi kehittämiselle
 • Mahdollisuuden tutustua lääketeollisuuteen toimialana
 • Mielenkiintoisen roolin uuden alustan kehittämisen parissa 
 • Tehtävän, jota voit tehdä missä vain joustavin aikatauluin  

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi, CV:si ja opintosuoritusotteesi viimeistään 23.1. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/ligsciss-projektityontekija-koneoppiminen-bioinformatiikka-1-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä. 

LigScissistä voit lukea lisää osoitteessa: http://www.ligsciss.com/. Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (+358 50 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi LigScissille.  

 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Visma Consulting etsii Business Intelligence -ratkaisujen myyntitiimiinsä Sales Manageria!

Sako etsii nyt joukkoonsa työnjohtajaa kiväärituotannon kokoonpano-osastolle!

EP-Logistics Oy etsii osa-aikaista Junior-konsulttia osaksi projektiryhmää erilaisiin asiakaskohtaisiin kehitysprojekteihin!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo kertovat miten onnistut kesätyörekrytoinnissa. Rekrytoinnin parhaat käytännöt. Kesätyörekrytointi.

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa aTalentin markkinointijohtaja Outi Mäkinen ja toimitusjohtaja Niklas Huotari keskustelevat siitä mitä yritykset odottavat uransa alkuvaiheessa olevilta työntekijöiltä.

Sini Savonmäki flyttade från Keuru till Åland 2004. Det som skulle bli ett mellanår efter studenten blev något helt anna...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen