Prosessityöntekijöitä

Julkaistu 10.07.2020

Lifa Air on perustamisestaan vuodesta 1988 lähtien ollut puhtaamman ja terveellisemmän sisäilman mahdollistavien palveluiden, koneiden ja laitteiden kehittämisen edelläkävijä. Lifa Air valmistaa Kiinassa hengityssuojaimia usealla tuotantolinjalla ja omaa pitkän kokemuksen niiden volyymituotannosta. Nyt Lifa Air on solminut Huoltovarmuuskeskuksen kanssa sopimuksen, mikä mahdollistaa hengityssuojaimien ja kirurgisten kasvonsuojien valmistuksen Suomessa, kotimaisen yrityksen toimesta.

Hengityssuojainten tuotanto Suomessa on käynnistynyt menestyksekkäästi kesän aikana, ja nyt etsimmekin lisävahvistusta Lifa Airin uudenkarhealle tehtaalle Espooseen! Kyseessä on täysipäiväinen ja määräaikainen vuorotyö, joka alkaa joustavasti elokuussa. Vaikka kyseessä on  aluksi määräaikainen pesti, näyttämällä kyntesi tässä tehtävässä on Lifalla tarjota jatkoa työsuhteellesi määräaikaisuuden jälkeenkin. Mikäli haluat antaa oman panoksesi koronan kurittaman maailman pelastamiseksi, niin tässä on tilaisuutesi! Huomioithan, että tässä tehtävässä työllistyt Lifa Airille aTalentin vuokratyöntekijänä. 

Etsimme tehtävään useita huolellisia, tarkkoja ja teknisesti taitavia prosessityöntekijöitä. Tehtävässä pääset laittamaan näppärät kätesi saveen: valvot ja varmistat tuotteiden laatua tarvittaessa tarkistamalla koneiden säätöjä ja asetuksia. Lisäksi haet prosessissa tarvittavaa materiaalia varastosta, asennat materiaalirullia koneisiin, pakkaat valmiit tuotteet kartonkeihin, siirrät pakkauslinjalle sekä huolehdit yleisestä siisteydestä tehtaassa. Työnkierto varmistaa monipuolisen työnkuvan, ja pääsetkin työskentelemään myös logistiikan tehtävien parissa. Vastaanotat raaka-aineita, kirjaat niiden saapumisen ja varastoit tuotteita. Lisäksi huolehdit, että raaka-aineet vapautuvat tuotantoon tuotantotilausten mukaisesti ja varmistat, että valmistuotteet pakataan, paletoidaan ja varastoidaan asianmukaisesti. Vastuullasi on myös tuotteiden lähettäminen ja uloskirjaaminen. Tässä tehtävässä pääset antamaan oman työpanoksesi tuotantoprosessin käynnissä pitämiseen, jotta hengityssuojaimet eivät Suomesta pääse loppumaan pahimmankaan kriisin keskellä.  

Hakijalta odotetaan:

  • Aiempaa työkokemusta tehdas- tai varastotyöskentelystä ja/tai harrastuneisuutta koneiden tai teknisten laitteiden parista
  • Fyysistä kuntoa suoriutua toimeliaasta työtehtävästä 
  • Valmiutta sitoutua vuorotyöhön ja joustavuutta työvuorojen suhteen
  • Huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta
  • Ahkeraa asennetta

Tarjoamme sinulle:

  • Tilaisuuden osallistua maailman pelastamiseen hengityssuojaimien tuotannon kautta sekä päästä osallistumaan upouuden tuotantolaitoksen käynnistämiseen
  • Työnkierron, mikä mahdollistaa osaamisesi monipuolisen kehittymisen
  • Mahdollisuuden jatkaa tehtävässä määräaikaisen työsuhteen jälkeen vakituisena työntekijänä

Mikäli olet oikea henkilö pelastamaan maailman, jätä CV:si PDF-muodossa niin pian kuin mahdollista täällä: https://apply.atalent.fi/lifa-air-prosessityontekijoita-7-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hae heti! 

Lifa Airista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.suomi.lifa.net/  ja tehtävästä sekä hakuprosessista voit kysyä tarkemmin aTalentin Business Unit Director Mia Paatsalolta (mia.paatsalo[ät]atalent.fi) 10.7-17.7.2020 välisenä aikana ja Recruitment Manager Milla Saarelta (milla.saari[ät]atalent.fi) 20.7-23.8.2020 välisenä aikana. 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Rappaustekniikka Laurell etsii nyt joukkoonsa Helsinkiin nuorempaa työnjohtajaa. Tämä rooli on erinomainen ensimmäinen askel vastavalmistuneelle tai pian valmistuvalle: pääset ottamaan haltuun työnjohtajan tehtävänkuvaa kokeneiden kollegoiden tuella!

Rappaustekniikka Laurell etsii nyt joukkoonsa Helsinkiin vastaavaa työnjohtajaa! Tässä roolissa johdat vastuullasi olevia työmaita kokonaisuudessaan yhteistyössä työnjohtajien kanssa.

Finnmap Infra etsii nyt kasvavaan joukkoonsa rakennesuunnittelijaa! Tässä roolissa vastuualueesi tulee olemaan infran taitorakenteiden suunnittelu.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen