aTalent Recruiting logo

Recruitment Manager

Julkaistu 26.10.2018

aTalent Recruiting on nuorten ammattilaisten työllistämiseen ja urakehitykseen keskittynyt rekrytointi- ja konsultointiyritys. Olemme kasvaneet 13 vuodessa ainejärjestöjen visionäärisestä aloituksesta yli 60 hengen asiantuntijayritykseksi. Tuomme yritykset ja tulevaisuuden osaajat lähemmäs toisiaan ja tarjoamme parasta palvelua ja innovatiivisia ratkaisuja sekä asiakasyrityksillemme että työnhakijoillemme. Olemme todellinen kasvuyritys: tänäkin vuonna tavoittelemme yli 50% kasvua. Voimakas kasvu ja markkinoiden laadukkain palvelu vaatii kovatasoisen ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvan tiimin. aTalent elää henkilöstöstään ja tämä näkyy arjessamme: työntekijöidemme viihtyminen, kehittäminen ja urasuunnan tukeminen ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita. Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että meillä viihdytään ja oma työ koetaan haastavaksi ja merkitykselliseksi!

Etsimme kasvavaan joukkoomme Recruitment Managereita suunnittelemaan ja toteuttamaan rekrytointeja asiakasyrityksillemme. Tehtävänkuvaasi kuuluu mm. hakukriteerien määrittely yhdessä asiakkaan kanssa, työpaikkailmoitusten laatiminen ja sopivien hakukanavien valinta asiakkaan toiveet huomioiden. Lisäksi vastaat hakijoiden soveltuvuuden arvioimisesta esikarsinnan ja haastatteluiden perusteella – konsultatiivista asiakastyötä unohtamatta. Recruitment Managerina aTalentilla olet vastuussa useiden eri asiakkaiden rekrytointiprosessien vetämisestä samanaikaisesti, joten rautaiset projektinhallintataidot ovat tarpeen. Tässä asiakasvastuullisessa tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä myyntitiimimme Account Managerien kanssa ja yhdessä varmistatte, että asiakasyrityksemme löytävät koosta ja toimialasta riippumatta motivoituneita ja kehittymishaluisia nuoria ammattilaisia!

Kasvuyrityksenä kehitämme toimintaamme jatkuvasti, joten edellytämme myös sinulta kehittämishaluista ja aktiivista asennetta. Rekrytointitiimimme on jakautunut kolmeen tiimiin, jotka ovat keskittyneet kaupallisen, tekniikan ja IT-alan osaajien rekrytointeihin. Taustasi ja osaamisesi mukaan mietimme yhdessä sinulle sopivimman tiimin.

Osana erikoistuvaa tiimiä pääset myös innovoimaan sitä, miten meidän tulisi tulevaisuudessa toteuttaa rekrytointiprosesseja kohderyhmälähtöisesti. Me tiiminä lupaamme kuunnella uusia ideoitasi, tukea oppimistasi sekä tarjota sinulle unohtumattomia kokemuksia, yhteisöllisyyttä sekä lukuisia ilon ja naurun hetkiä. Työyhteisönä olemme innostunut, nuorekas ja matalahierarkkinen, joten jos haluat kehittää niin omaa osaamistasi kuin myös liiketoimintaamme, haastava työtehtävä Kampin ytimessä kattojen yllä odottaa sinua!

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulla olevan:

 • Aiempaa kokemusta rekrytoinnista (konsultointi tai in-house) tai konsultatiivisesta  asiakastyöstä
 • Vahvoja projektinhallintataitoja
 • Oma-aloitteista ja itseohjautuvaa, vastuullista työskentelytyyliä ja aktiivista asennetta
 • Erinomaisia viestinnällisiä taitoja suomeksi ja englanniksi

Mahtavaa on, jos sinulta löytyy myös jokin seuraavista osaamisalueista:

 • Ymmärrys IT-rekrytointimarkkinasta tai muu osaaminen IT-toimialaan liittyen
 • Teknisten alojen ymmärrys (insinöörit & DI -kohderyhmä) opintojen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta
 • Kaupallisten alojen tehtävien ja osaajien tuntemus (tradenomit & KTM -kohderyhmä) opintojen tai aiemman työkokemuksen kautta

Työnantajalupauksemme sinulle:

 • Otamme sinut osaksi porukkaa ensimmäisestä päivästäsi lähtien, sillä meille töissä viihtyminen on erittäin tärkeää
 • Saat erinomaisen kasvuympäristön ja koko aTalentin tuen kehittymisellesi sekä aloittaessasi kattavan perehdytyksen tehtävään
 • Työssäsi pääset vaikuttamaan nuorten osaajien työllistymiseen ja asiakasyritystemme menestykseen, näet oman työsi tuloksen konkreettisesti
 • Rekrytointityön lisäksi pääset jättämään myös oman kädenjälkesi ja vaikuttamaan aTalentin kasvuun, toimintaan ja palveluiden kehittämiseen
 • Arvomme luottamus, inhimillisyys ja jatkuva kehittyminen näkyvät aidosti päivittäisessä työssämme

Haluatko mukaan aTalentin kasvutarinaan? Lähetä hakemuksesi, jossa kerrot motivaatiostasi rekrytointiin ja asiakastyöhön sekä osaamisestasi ja CV:si viimeistään 7.11.2018 täällä: https://apply.atalent.fi/atalent-recruiting-recruitment-manager-10-2018 Toimitathan hakudokumenttisi PDF-muodossa. Kerrothan myös arvion siitä, milloin pystyisit aloittamaan tehtävässä ja palkkatoiveesi.

Hakuaikataulumme on seuraavanlainen:

Pe 26.10. – ke 7.11. Haku avoinna

Ma 12.11. – ke 14.11. Ensimmäisen kierroksen haastattelut aTalentin toimistolla osoitteessa Salomonkatu 17B, Helsinki

Ma 19.11. –  to 22.11. Toisen kierroksen haastattelu + case-tehtävä

Pe 23.11. – ti 27.11. Soveltuvuusarvioinnit (online) ja näiden läpikäynti

Ke 28.11. – pe 30.11. Kahvittelut tiimin kanssa

Pe 30.11. Lopulliset valinnat

Tehtävästä ja hakuprosessista kertoo tarkemmin Recruitment Manager Laura Isosomppi (+358 44 55 777 37, laura.isosomppi[ät]atalent.fi).

aTalentiin voit tutustua tarkemmin mm. täällä https://atalent.fi/liity-joukkoomme, minkä lisäksi kannattaa tsekata, mitä kerromme työyhteisöstämme blogissamme: https://atalent.fi/blog/category/atalent-tyonantajana

Kurkkaa myös meininkiimme Instagramissa (@aTalentRecruiting) ja lue lisää Twitteristä (@aTalentR) tai LinkedInistä (aTalent Recruiting) tai kysy suoraan työntekijöiltämme. Koko henkilöstömme yhteystiedot löydät sivuiltamme.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Jos kiinnostut IoT-teknologiasta ja kehittämisestä, tässä sinulle ainutlaatuinen mahdollisuus päästä laaja-alaisesti tutustumaan turvallisuus- ja telemetriatekniikan alaan turvallisuusasiantuntijoiden opastuksessa.

Hae viimeistään: 07.11.2018

Etsimme Azetsille Junior Konsulttia työskentelemään Microsoftin uusimman ERP-järjestelmän, Microsoft D365 Business Centralin, parissa.

Hae viimeistään: 07.11.2018

Mikäli sinulta löytyy hands-on asennetta, priorisointikykyä sekä liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa, lue lisää Coorin tarjoamista mahdollisuuksista ja hae viimeistään 2.12.!

Hae viimeistään: 07.11.2018

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Toomas Lybeck on ehtinyt asua niin maailmalla, kuin ympäri Suomeakin. Tällä hetkellä hän työskentelee Kotkan-Haminan seu...

Seaking on kansainvälinen markkinajohtaja loistoristeilijöiden catering-ratkaisujen suunnittelussa. Mutta mitä näiden järjestelmien suunnittelu oikeasti tarkoittaa? Lue lisää tästä blogista.

Olympiastadion, tuo yksi Suomen ja Helsingin merkittävimmistä maamerkeistä on nyt muutaman vuoden ajan ollut peruskorjau...