aTalent Recruiting logo

Recruitment Manager, IT (2 positiota)

Julkaistu 13.02.2019

aTalent Recruiting on talouden, IT:n ja tekniikan alan ammattilaisten työllistämiseen ja urakehitykseen keskittynyt rekrytointi- ja konsultointiyritys. Olemme kasvaneet 15 vuodessa ainejärjestöjen visionäärisestä aloituksesta lähes 70 hengen asiantuntijayritykseksi. Tuomme yritykset ja tulevaisuuden osaajat lähemmäs toisiaan ja tarjoamme parasta palvelua ja innovatiivisia ratkaisuja sekä asiakasyrityksillemme että työnhakijoillemme. Olemme kasvuyritys, ja tänäkin vuonna tavoittelemme lähes 40 % kasvua. Voimakas kasvu ja markkinoiden laadukkain palvelu vaatii kovatasoisen ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvan tiimin. aTalent elää henkilöstöstään, mikä näkyy arjessamme: työntekijöidemme viihtyminen, kehittäminen ja urasuunnan tukeminen ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita. Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että meillä viihdytään ja oma työ koetaan haastavaksi ja merkitykselliseksi!

Recruitment Managerina vastaat useampien rekrytointiprosessien toteuttamisesta samanaikaisesti ja ratkot asiakasyritystemme erilaisia rekrytointihaasteita. Tehtävänkuvaasi kuuluu muun muassa asiakkaan rekrytointitarpeen kartoittaminen ja hakukriteerien määrittely, työpaikkailmoitusten laatiminen, hakijoiden soveltuvuuden arvioiminen esikarsinnan ja haastatteluiden perusteella sekä erinomaisesta hakijakokemuksesta huolehtiminen. Toimimalla tiiviissä yhteistyössä myyntitiimimme kanssa varmistatte yhdessä, että aTalentin asiakkaat saavat parasta mahdollista palvelua.

Sinulla voi olla esim. kaupallinen tai tekninen opintotausta, ja voit olla sivunnut rekrytointia opinnoissasi tai aikaisemmissa tehtävissäsi. Tehtävä sopii mainiosti esim. opintonsa juuri päättäneelle tai jo aikaisempaa asiakastyökokemusta kartuttaneelle. Meillä pääset työskentelemään hyvin monenlaisten yritysten kanssa, joten on varmaa, että rekrytointiosaamisesi lisäksi myös työmarkkinatuntemuksesi kasvaa tässä tehtävässä kohisten. Aikaisempaa kokemusta tai tietämystä IT-alalta emme edellytä – tärkeintä on aito motivaatio alaa kohtaan ja halu oppia!

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä yhdistämään osaavat tekijät oikeisiin yrityksiin. Tarjoamme ammatillisen kasvuympäristön, jossa pääset rekrytointitoimeksiantojen hoitamisen lisäksi jättämään myös oman kädenjälkesi aTalentin kasvuun, toimintaan ja palveluiden kehittämiseen. Meillä kehitysideasi eivät jää byrokratian rattaisiin!

IT-rekrytiimissä pohdimme muun muassa sitä, miten aTalent tulee tulevaisuudessa kehittämään IT-rekryprosessejaan vastaamaan entisestään kiristyvään IT-alan osaajapulaan. Toivomme, että kaikki tiimiläisemme osallistuvat toimintamme kehittämiseen jakamalla ideoitaan ja ajatuksiaan vapaasti. Panostamme myös osaamisemme jatkuvaan kehitykseen esimerkiksi workshopien avulla. Työyhteisönä olemme moderni, rento ja aidosti matalahierarkkinen. Suhtaudumme innokkaasti työhömme, ja osaamme myös pitää hauskaa!

Toivomme sinulta:  

  • Kokemusta asiakastyöstä tai rekrytoinnista
  • Korkeakouluopintoja (AMK tai yo)
  • Myynnillistä ja konsultatiivista työskentelyotetta asiakastyössä
  • Projektinhallintataitoja
  • Erinomaisia viestinnällisiä taitoja suomeksi sekä englanniksi
  • Aitoa motivaatiota oppia IT-alasta ja toimia alan yritysten parissa

Eduksi luetaan:

  • Ymmärrys tietotekniikasta ja alan lainalaisuuksista opintojen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään ke 27.2.2019 täällä: https://apply.atalent.fi/atalent-recruiting-recruitment-manager-it-2-positiota-2-2019. Toimitathan hakudokumenttisi PDF-muodossa ja ilmoitathan samalla arvion siitä, milloin pystyisit aloittamaan uudessa tehtävässä.

Hakuaikataulumme on seuraavanlainen:

ke 13.2. – ke 27.2. hakuaika tehtävään
to 28.2. – ma 4.3. ensimmäisen kierroksen haastattelu aTalentin toimistolla osoitteessa Salomonkatu 17B, 00100 Helsinki
ti 5.3. – pe 8.3. toisen kierroksen haastattelu + case-tehtävä
ma 11.3. – pe 15.3. soveltuvuusarvioinnit (online) ja näiden läpikäynti sekä kahvittelut tiimin kanssa
pe 15.3. lopulliset valinnat

Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa Team Lead, Recruitment Manager Erkko Vanhakartano (erkko.vanhakartano[at]atalent.fi, +358504019387).

aTalentiin voit tutustua tarkemmin mm. täällä, minkä lisäksi kannattaa tsekata esim. nämä blogitekstit: https://atalent.fi/blog/kuukauden-atalentti-niklas-huotari-y-sukupolven-johtajana-kasvuyhtiossa/ ja https://atalent.fi/blog/kasvutarina-jatkuu/.

Kurkkaa myös meininkimme Instagramissa (@aTalentRecruiting) tai LinkedInissä (aTalent Recruiting) tai kysy suoraan työntekijöiltämme. Koko henkilöstömme yhteystiedot löydät sivuiltamme.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Energia-alan salkunhallintaan ja kaupankäyntiin erikoistunut sijoituspalveluyhtiö Power-Deriva etsii analyyttistä tiimipelaajaa kehittymään sähkömarkkina-asiantuntijaksi fyysisen kaupankäynnin tiimiinsä.

Energia-alan salkunhallintaan ja kaupankäyntiin erikoistunut sijoituspalveluyhtiö Power-Deriva etsii kehittymishaluista Jr Portfolio Manageria salkunhallinnan tiiminsä monipuoliseen rooliin.

Oletko matemaattisesti kyvykäs ja lähestymistavaltasi liiketoimintaorientoitunut tekijä? Saatat olla Intiton etsimä Junior Data Scientist!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

#rekrycast podcastin kolmannessa jaksossa käydään läpi parhaat vinkit kesätöitä varten niin työnhakijoille kuin työnantajillekin.

Vuosi 2018 on laitettu vähitellen pakettiin, joten nyt on hyvä pysähtyä ja katsoa taas mitä oikein tuli tehtyä.
Koko vu...

Antti on työskennellyt Hartwallin Lahden tuotanto- ja logistiikkakeskuksessa jo 2000-luvun alkupuoliskolta lähtien. Hän ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen